Актьорът Георги Кадурин: Свети Георги помага!

Според него хората се позамислиха за ценностите
Обновена: 6 май 2020 22:13 | 6 май 2020 22:13, Веселина Йорданова
5

Много хора празнуват своя имен ден днес, а сред тях е и актьорът Георги Кадурин. Той сподели, че религията помага в дни като тези.

"Кръстен съм на дядо, в чиято къща се намирам в момента. Това име е геройско. Свети Георги помага. Това, което се случва в цялата планета, мисля, че хората малко се позамислиха за ценностите и предполагам, че в тях влиза и религията. Така че аз винаги съм вярвал, ще остана вярващ. Религията помага в такива случаи", каза Георги Кадурин в предаването "Денят ON AIR".

Той сподели, че ще разказва на внуците си за това, което се случва в момента.

"Това нещо няма как да не остане. Много съм любопитен какво ще се случи с цялата тази пандемия. Мисля, че няма да е лесно и съм напълно съгласен с всички, които казват, че трябва да свикнем да живеем с нея. В същото време съм абсолютен противник на нихилистите, на дървените глави, че това е световна конспирация и е направено поради икономически причини, за да може определени държави да тръгнат по-напред", коментира Кадурин пред Bulgaria ON AIR.

И допълни, че във Facebook всички негови приятели, които имат тази теория, ги изтрива.

"Не мога да слушам глупости. Човек трябва да е подготвен за много неща. Това, което се случва в България, мисля, че ни е променило, но не към добро. Прекалено много са ми хейтърите, невярващите, глупаците изплуваха отгоре. Хората, които не се подчиняват. Мислят си, че демокрация или свобода е нещо, което се определя като анархия. Мисля, че когато излезем от това, ще има нови напрежения, но не само икономически, те най-вече ще са свързани с морал, човешката култура, тя ще бъде поставена на изпитание", категоричен е актьорът.

Според него ще има напрежение между хората.

"Единият ще казва: "Това беше глупост", а другият ще каже "Не беше глупост". Ще се хванат за гушата, както едно време беше БСП и СДС. От България съм изненадан от 2 неща -  положително от масата, които спазват правилата. Не очаквах, че това може да се случи. И второто - от безкрайната агресия на посредствеността", каза още Георги Кадурин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
do 3 преди 3 години
ти пък кой си!? аре у лево!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да слушам глупости....И аз също, може ли да го изтриете този маргиналартист?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно и ясно, Кадурин!
1
1
 
2
 
! Отговори
Сейнт Джордж преди 3 години
Агнешкото помага повече.