Жени Калканджиева задържана след съседски скандал

Синът й е заедно с нея в ареста
6 май 2020 14:17, Ния Христова
354
Жени Калканджиева задържана след съседски скандал
Снимка: БГНЕС
Полицаи от Шесто РУ са отвели в ареста Жени Калканджиева и сина й във вторник през нощта навръх Гергьовден, предаде Нова тв. 
 
До ареста се е стигнало след скандал със съседите й Ралица и Маги Захариеви. Спорът се е разразил следобеда, в кооперацията, в която живеят, в кв. "Бояна".
 
"През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме накъсани листчета хартия. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми й прилоша", разказа пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева. 
 
Версията на Жени Калканджиева е съвсем друга.  
Още по темата
 
ези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински", заяви Калканджиева.
 
Няколко часа е продължил спорът, през които Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Ситуацията ескалирала и се стигнало до нецензуррни думи отправени към полицаите. През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи предложили 10-годишният й син да остане при тях, но Калканджиева не се съгласила и детето се качило с нея в патрулката.
 
Преди две седмици съпругът на Калканджиева Стефан Манов-Тачо беше арестуван заради побой над съсед. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
2
 
16
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
От клипа дето гледах мисля, че парите не са й стигнали за скъпа дрога и е взела нещо доста евтино. Кой знае как и се е изпържил мозъка ..... Приличаше на психични болна лелка :(
240
6
 
0
 
! Отговори
Nick преди 3 години
Съдействам за получаване на безлихвен кредит до 4 500лв срещу комисионна. Само за физически лица! Имейл за връзка: nickname_133***abv.bg
239
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не е направила жената, била е принудена да се отбранява когато тези уж съседи нападат детето и. всички продажни медии и се нахвърлиха като глутница кучета. с този отвратителен тормоз срещу жените в българия прекалиха вече
238
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Апартамента не е на нея а е на банката... Какво да и вземат.
237
4
 
14
 
! Отговори
Жорко преди 3 години
Не са добри тия работи. Алкохолеца й е взел акъла.
236
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така става, когато се смесват алкохол и наркотици!Личен опит!
235
5
 
6
 
! Отговори
265и счипи защитатаD преди 3 години
Имало организирана кампания срещу нея и искали да й вземат детето и апартамента хахахахахаха, това ще е писано от някой края нея. Има кампания, от самата нея, иска да няма апартамент и да й вземат детето, след изгледаното до сега съм убеден че сама си организира кампанията, при това с умисъл, това само отрепките го могат така професионално.
234
4
 
33
 
! Отговори
Az преди 3 години
Поредната изпаднала в кома от алкохол БГ звезда. Какво ли ще стане детето и, от 10 годишен в патрулки, баща му пребива хората, майка му кьоркютук...
233
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жени,спри да пиеш алкохол.има някаква организирана кампания срещу теб от журналистите.кой стои зад това не се знае .ще ти коства финансови средства.не комуникирай с никой освен с адвоката си.има интерес към жилището и детето ти явно.но от кого?интересът е нездрав.явно финансов.неслучаен.използват слабост в момента-алкох.зависимост.
232
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съседът звъня на вратата ми в 3ч сутринта.Представяте ли си- в 3ч !!!Добре, че бях буден и свирех на гайда...
231
3
 
10
 
! Отговори
истина преди 3 години
След корона вирусната пандемия и изолация ,,бизнеса" омаля и тъй като някои хора са си свикнали на лъскавия и спокоен живот сега ограничени финансово на издържат.Ето нейния възлюбен Тачко,я напуснал,е ми да няма пара за какво му е.И тя горката се пропила и нервите им не издържали и започнала да тормози съседите си.Хората са им виновни за нейните проблеми.Ами той тоя *** сега като го няма поне по него няма да има разходи ще си гледа детето като много майки го правят сами,не че той е помагал.
230
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правили и магии?Мда. Коронавируса накара много хора да изперкат...
229
3
 
31
 
! Отговори
65 преди 3 години
Тя беше пияна. А в Биг брадъра сме я виждали колко е агресивна като пийне.
228
4
 
30
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
До Хубавите ябълки са червиви отвътре!!!Да,вярно е!В ред случаи отвънка опаковката е лъскава,обаче отвътре празна!!!И ние мъжете,често пъти,подведени от хубавата външност,на прехвалени ягоди с голяма кошница отиваме,обаче,като отворим вратата и виждаме,че вътре няма никой,ама никой...!?!
227
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ми е жал за Жени ...
226
15
 
6
 
! Отговори
273 преди 3 години
Хубава, ама на кофти мъж попадна и сега е сама.
225
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки, който живее в блок или кооперация с поне още 1 комшия под един покрив е длъжен да уважава правото на другия на спокоен живот и да не му причинява вреди!!!И за мен е нормално във времето, когато може да се шуми човек да си човърка нещо си или да си прави ремонт, но във времената за почивка е задължително тя да се спазва, защото ако ти си напр. нощна охрана и искаш да спиш през деня, това не означава, че през нощта ако не си на смяна можеш да им бръмчиш, тропаш и вдигаш гюрултия.
224
4
 
31
 
! Отговори
Инженер преди 3 години
Дрогата не прощава...
223
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миии да прати килърите и да й е мир на главата ...
222
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше чиста работата, защо "Тачо" се изнесе без много шум?