Божков проговори от Дубай, властта му отговори подобаващо (ОБЗОР)

Бизнесменът заяви, че не познава певицата Лилана и не се интересува от еврофондове
9 май 2020 00:01, Екип на Bulgaria On Air
118

Бизнесменът Васил Божков проговори от Дубай. Той заяви пред bTV, че е готов да продаде акциите на "Левски" или да ги подари на феновете, ако те докажат, че могат да издържат клуба.

Божков обвини премиера Бойко Борисов за ситуацията в "Левски". Освен министър-председателя, Васил Божков атакува и министъра на финансите Владислав Горанов, като поиска неговата оставка.

Още по темата
"Не разбирам аргументите на г-н Божков да иска моята оставка. Аз не нося вина за това, че негови служители, заедно с членове на комисията по хазарта са прилагали грешно закона. В резултат на което се дължат 700 млн. лв. Ако той е получил подобна консултация от мен да не плаща данъци, нека да го докаже и тогава ще произнеса своята отговорност, не само политическа. Много е лесно, когато си обвиняем, да обвиниш цялото общество, че не функионира, защото не ти е изгодно", коментира Владислав Горанов.

Васил Божков разкритикува и действащото законодателство. По неговите думи законът за хазарта не е равен за всички. Премиерът му отговори през вестник "Сега".

"Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 г. Тогава хазартът изцяло беше пропуснат. Ние въведохме такси", посочи премиерът Бойко Борисов.

Хазартният бос Васил Божков отрече да има нещо общо със задържаната певица Лилана, която е в ареста за злоупотреба с евростредства.

"Не я познавам! Aз съм печели достатъчно пари, за да не се интересувам от еврофондове. 2-3 милиона не ме интересуват", каза той.

Божков призна, че има намерение да се върне у нас и да поддържа връзка само със сина си Антон, който е разследван за пране на пари. Припомняме, че Божков е в Дубай от средата на февруари, а срещу него са повдигнати 11 обвинения.

Той разкри също, че е завел дело в съд в Лондон за конфискуването на частната му колекция.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ден победи .Честит празник братя"Парада на победената..........
52
31
 
14
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Писъците на комунисти,турци и *** в подкрепа на Черепа,ме забавляват!
51
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пък какво прави при тия араби ?? И интересно как не са го убили свсе още да му вземат парите и да го направят РОБ, както през Османското Робство ???Божков да не би да е станал ПРЕДАТЕЛ, помагач на арабите, като поп Кръстьо ???
50
10
 
4
 
! Отговори
Американ преди 3 години
Кога яде кифтетта не рива...
49
1
 
22
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Ей тва обичам да гледам, от високо!! Как вълците си преяждат гръкляните, ей я моята наслада за безграничното ми търпение.
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те пък не се познавали боже всички така казват не знам не чух не видях
47
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Де си бе Гешев???Язък ти за името, позориш адаша си от едно време!Абе, вкарай го в падиза и нека там да си организира хазартен бизнес за 10 - 15 години!
46
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Место тия двамата даде карат да спасят държавата от пандемията другото надали има значение на тоя етап единия милиардер другия милионер
45
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ден победи .Честит празник братя
44
19
 
3
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 3 години
Всяко зло за добро, сега е времето да се разбере държава на мафията ли сме, или не сме - давай бат Бойко !
43
5
 
28
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
няма как да не се съглася с божков относно бруталното отнемане на колекцията мубеше извършено по омаскаряващ брутален и нескопосан начиннай малко трябваше да се докаже незаконно придобиване и едва тогава да се онеме нооо тук е така
42
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя щом има група за убиване,трябва да бъде временно затворен по някое от обвиненията, за да не пострадат хора и да не бъдат убити хора,докато му мине злобата,колекцията му е законна и може да се конфискува в полза на националния музей в който работеше Божидар Димитров,за да се спасят българските ценности, а парите да си ги взема,те са негови,но без данъците!
41
3
 
15
 
! Отговори
Haha преди 3 години
Ква държава ве ?
40
3
 
6
 
! Отговори
лягай да спиш преди 3 години
До Анонимен43Плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов заяви, че ако вътрешният министър му заведе дело за клевета, ще иска ексхумация, за да видела световната общественост какво са ни заблудили и какво Румен Петков и посланик Авдеев са сложили в така наречения трап, гроб на бившия министър-председател на България, разстреляният Андрей Лукано
39
4
 
29
 
! Отговори
ХаХа преди 3 години
Отговорът на властта не е никак подобаващ. А смешен като смокиново листо...
38
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя когато дари всичките си милиарди на българския народ, които е откраднал от него, когато проговори за всичко, което знае, да свидетелства честно и докрай, тогава да ми се обади. Дотогава е един отпaдък и никва милост за него, да го развинтят до последно.
37
5
 
22
 
! Отговори
V преди 3 години
И двамата са бандити .И божков и боков ;) боко и горанов чак сега ли разбраха че не е плащал данъци ??? Мнооого добре е знаел. Добре че Валерката за разкрещя та не можаха да го скрият под килима. Валерката върши работата на прокурора и на тиквата .Такава е жалката истина за този случай
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛукановА кой уби Луканов,щом уж те са го били назначили?Луканов изобщо не е работел за България,още по-малко пък за БСП или ДС.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И къде бля досега, бе гораноф? Едно ДДС не може да съберете! Не можете да прихванете един бандит как си вдига доходите(легалните), за да си плаща фиктивния заем. Врътки, дето и баламите ги знаят. Иначе пускат екипите от НАП да ловят разни мухъли, дето не пускат касови бележки! Но номерът е друг - една сервитьорка или рецепционистка пуска касови бележки през 15 минути при празно заведение или хотел. И хоп - паричките са изпрани!
34
4
 
5
 
! Отговори
Луканов преди 3 години
Аре стига циркове!Нали ДС на БСП го назначи за милионер?!