Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят

Първата задача е клубът да бъде спасен
Обновена: 10 май 2020 18:33 | 10 май 2020 18:31,
117
Акциите на "Левски" отиват в Тити Папазов, Божков и Попов му ги прехвърлят
Снимка: БГНЕС

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл заяви, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък. По думите му собствениците Васил Божков и Георги Попов ще му изпратят ценните книжа възможно най-скоро, съобщи gol.bg

"Левски е собственост на Георги Попов. Новината е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират Левски. Акциите ще бъдат изпратени и те по никакъв начин няма да възпрепятстват оцеляването на клуба", заяви Папазов пред bTV.

"Смятам, че трябва да кажем: "Благодаря". Благодаря от името на всички, които обичат Левски, че не се даде възможност клубът да фалира. Г-н Божков няма възможност да изпълнява своите ангажименти. Акциите на Левски ще бъдат в мен", посочи още той.

Още по темата

Папазов заяви, че първата задача е Левски да бъде спасен.

"Смятам, че Левски доживя своя катарзис. Той ще е първият български клуб с нов начин на управление и мислене. Начинът на финансиране е прост - Левски ще бъде футболен клуб на морала. Трябва да станем морални, ако искаме да носим името на Апостола", посочи той.

Папазов даде заявка, че източникът на финансиране на "Левски" ще бъде негова лична отговорност.

"Левски показа от началното на февруари до средата на март на какво е способен. Трябва да покажем класа. Левски има зад гърба си марката, най-великото име и хората", посочи той.

Треньорът заяви, че зад него няма никой, освен феновете на "Левски".

Първият човек, с когото се чул, след като разбрал, бил Валентин Златев.

"Казах му, че имам кауза да спася Левски. Лукойл не може да стане спонсор на Левски. Невъзможно е и братя Найденови да станат собственици на Левски", обясни Папазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
1
 
! Отговори
ист преди 3 години
Акциите идват с борча.народна поговорка - умрял кон не рита.
103
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТези 25 млн.лв, за които гоеориш, не са проблем за В.Б. Няколко дни след като Божков напусна България, доколкото си спомням двама полицаи или служители на прокуратурата изнасяха на няколко пъти от определената за музейна сбирка сграда на В.Б. кашони с предмети - вероятно неописани антични експонати. Една жена, предполагам професорката, отговаряща за сбирката, стоеше зад вратата и гледаше това "преселение" на антиките. Това са предметите с висока стойност и картинната сбирка.
102
0
 
1
 
! Отговори
One question преди 3 години
Цветомир Найденов продължава да разкрива тайни за ФК "Левски" и ЦСКА , които не са за пресата и за пред широка публика (виж днешния брой на Блиц). След такива разкрития смята ли той, че ще може да ходи без охрана по улиците на София? Един съобразителен човек не би си позволил такива изявления.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Казах му /на ЗЛАТЕВ/ , че имам кауза да спася Левски. Лукойл не може да стане спонсор на Левски." - ЗАЯВЯВА ТИТИ. ДА ТИТИ, Лукойл не може да стане спонсор , но може да стане негов КРЕДИТОР. ДАЛИ ЩЕ ТИ МИНЕ НОМЕРА ПРЕД БОЖКОВ?!!УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НЕ. Едва ли Божков ще даде без пари акциите си за които е платил 25 мил. лв. на ПРИЯТЕЛЯ на Борисов - лицето Валентин Златев. ЧЕРЕПА не е толкова *** за да бъде прекаран по този ахмашки начин. ЩЕ ИМА ДА ЧАКАШ АКЦИИ !!
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв морал бе б у рсу к? Да ти дават пари закъсали държавни фирми било хуваво! И после цялото население и бизнес на страната чрез ел.енергията да плаща прищевките на някой. Морал! Да вземаме държавен дълг за да го даваме на некадърници с големи уста и млалки дръжки! И после ние да го изплащаме, а те да се вихрят по чалготеките, да си мерят силиконите на плеймейтките и да ни избиват пияни и дрогирани по пътищата с луксозни автомобили. Та морал? А?
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Също така не трябва и неграмотници, като вас да се изказват! Където и да е.
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали е "отбора на народа"? Ако е така, да не искат заем от държавата, спонсорство от държавни фирми, общини или от БСТ. А народа, който и да е той, да събере парички след данъците си и да ги подпомогне. Яд ме е, че разбиха отбора на ЦСКА, който си вървеше от В група нагоре добре. И направиха недоразумението ЦСКА София.
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bylgarskiqt futbol trqbva da se zakrie v nego bylgari ne igraqt i parite na dyrjavata otivat v chujdenci a i ot 30 godini nikakvo postijenie ili napredyk nee nujen na BG
96
0
 
3
 
! Отговори
Фенъ преди 3 години
А пари кой ще даде? Да звънят на баба Дора синдичката до като е време. Да фалират и пращане в Щ група..................
95
0
 
6
 
! Отговори
Emo преди 3 години
Ако знае във какво се забърква...
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Убаво. Лаладжийският отбор отива в ръчичките на лаладжия. Да си плащат задълженията или при аматьорите...
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трагедия закривай
92
1
 
5
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
трагедията около Левски се заформя да е доста по-зрелищна от колкот беше при ЦСКА. всички тия функионери и пишман мениджъри заслужават да бъдат наредени до стената
91
0
 
11
 
! Отговори
голямо падение преди 3 години
Левски достигна до този клоун....Тежко им горко...
90
1
 
3
 
! Отговори
Само "Левски&qu преди 3 години
Тити, внимавай! Да не те погне онзи с голата глава с обвинение член на ОПГ и да ти вземат от ВКП джиросаните акции! Защото ББ и икономическия гений от плевенските села са свикнали те да прибират всичко. Боце вече публично заяви, че В.Б. е ОБВИНЯЕМ, което значи прокажен, а ЧЕРЕПА на теб даде акциите. Активистите на ФК "Левски" се изпокриха и в отговор на твоя призив да се възроди Отбора на народа се чува едно "Беее" ...
89
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи Ивайло Пенчев бил еди какъв си? Щото някой казал, че той казал нещо. А този га м е н? Според него било много хубаво държавата с моите пари да плаща на някой кефа или пристрастията. Нещастници, дето втори ПРЕДВАРИТЕЛЕН кръг на евротурнир не могат да минат. Като искаш нещо плати си го от джоба, след като си платил данъците. Тити ближеше и дупето на Мишо Бирата, ако помните. Също герой.Преди време видях и безумната му маневра с джип пред Съдебната палта в София. Този "герой" май е над всички!
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
феновете на левски могат да спасят отбора като се научат да реват като тити българите са много жаловити но се иска ПАК КАЗВАМ голямо реване
87
2
 
9
 
! Отговори
Тази шушумига е преди 3 години
поставена кукла, чрез него ще играят театър, пак Боко е намесен, защото Горанов е в играта. Ако Божков се разприказва, ще разкрие кирливите ризи на шайката ГЕРБ!
86
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Това е де факто дарение.Какво цели Божков И Какво ще направи БойкоМисирките им няма да ни кажат. Пийте по едно и гледайте САМО вносен футбол.
85
1
 
8
 
! Отговори
2Loop преди 3 години
ревльото е само параван.каква е схемата ще разберем някога...или няма да разберем.