Моловете отвориха, малко посетители, магазините останаха празни

Очакванията за наплив не се оправдаха
Обновена: 18 май 2020 13:55 | 18 май 2020 11:53, Камелия Цветанова
146

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От понеделник моловете отвориха врати, след като бяха затворени в продължение на месеци заради въведеното извънредно положение заради коронавируса.
Още по темата

Наплив от посетители обаче нямаше. Магазините в моловете пак си останаха празни.

Съгласно заповедта на здравния министър Кирил Ананиев в големите търговски центрове се спазват строги мерки на хигиена и спазване на дистанция между хората.

В моловете има определени врати за вход и изход. Навсякъде ще има разлепени стикери, които посочват къде трябва да се изчаква.

В асансьорите не бива да се качват повече от четирима души, а на ескалаторите ще се допускат до седем човека на разстояние от 1,5 метра между тях.

Във всички вътрешни пространства е задължително носенето на маски. Наемателите на магазините ще осигуряват дезинфектанти за клиентите и спазването на нужната дистанция. Само на терасите ще може да се консумира храна. Пробването на дрехи и обувки е разрешено.

Пробните и тоалетните ще се ползват през една.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да си знам размера онлайн не е опция .Все някаква дефектна стока , все нещо не е както трябва .Гледаш картинката -супер , а тя направена с фотошоп и после като получиш стоката се оказва нещо смотано и тн...
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102Да бе.То само в България има молове.
94
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моловете са просто пране на кинти за Купени избори. Трябва си да бачкат. Добре че е мутрата ей. Кажи тенкю Робе!
93
2
 
25
 
! Отговори
пич преди 3 години
Купих си джапанки версаче на промоция от мола.Само 240лв.Кво му плащаш?Безплатно ми дадоха торбичка.
92
9
 
12
 
! Отговори
А? преди 3 години
Всяваха с месеци страх и сега какво очакват? Вместо да изолират старите и хронично болните хора плащаики им по 60% от заплатата, те какво? Накараха здрави прави хора да си стоят в къщи и ги бомбандираха със страх!!!Защо От Глупост!!!!!Сега този медицинския генерал да плати наемите на търговските обекти и заплатите на персонала по Моловете!!
91
2
 
7
 
! Отговори
Северозападнал преди 3 години
А пръцкането и бъркането в носа регламентирани ли са?
90
5
 
3
 
! Отговори
Владимир Димитров преди 3 години
До Анонимен 87 - не агитирам за нср. Щом ви харесват задръстванията и не оценявайте достойнствата на дистанционната работа, блъскайте се в офисите. Реално, времето, което губите в трафик, където се гъчкате като краставици в буркан може да си го спестите и да се социализирате след работа. Ама не, губете по 2 часа на ден в задръстване, за да сте пред очите на чорбаджията. Изостанала работа. Преди ковид в Холандия 15% дял на дистанционен труд, а в БГ този дял беше 0,2%. Холандци, скандинавци будали
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кука ми на пура.
88
5
 
23
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Какъв наплив очаквате при тези безумни условия. Хората да не се движат заедно да не си говорят, да не купуват, а бе изобщо защо им е да живеят нормално. Просто пълно отчуждение и озлобление, това е целта на заниманието, защото вирусът ще си го има , след него и друг ще доиде.Важното е вече да не живеем нормално.
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
веднага ще обжалвам заповедта за носенето на тези маски.ако знаете колко пари ми струват сиконовите джуки.. а кой ми ги вижда сега?
86
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно, консуматорите скоро ще наизлязат...
85
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моловете отвориха, малко посетители, магазините останаха празни.Очакванията за наплив не се оправдаха.-------------Ха-ха-ха....Горките Мутри и Мутреси!Май, нещо подобно очаква и техните "колеги" по Ченоморието!-))))
84
3
 
22
 
! Отговори
мхм преди 3 години
само мизерници без живот ходят там
83
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можем да сменим властта,Цветанов трябва да се върне в ГЕРБ и ГЕРБ да управлява,още не са взели властта и започна терора,не само заплахи за убийства срещу гербери,натиск,но са запалили и сарая на Доган,това е терор,не трябва да сменяме правителството в никакъв случай,ще настъпи ад,терор и убийства в страната!Хора,това не трябва да се допуска!Не искаме властта да се сменя,харесваме си правителството,искаме Цветанов да се върне в ГЕРБ и да управляват!
82
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си свикнал да носиш определена реномирана марка и познаваш добре номерацията и размерите, съвсем спокойно можеш да пазаруваш обувки и дънки онлайн. Примерно като нося само Тимбърленд, веднага мога да ги намеря онлайн кога са на промоция примерно от 300 на 140, и да си поръчам два-три чифта от старата колекция наведнъж на промоция, извън сезона. Много по-разумно финансово решение в дългосрочен план, защото обувката пак си е качествена и удобна.
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Владимир Димитров Ти нещо май лобираш за новия световен ли бе Владко. Да си чувл за социални контакти.
80
2
 
10
 
! Отговори
Адам Сандлърски преди 3 години
Поръчах от спортвижън едни стоки преди няколко седмици. Отмениха ми поръчката, че нямали стоката или била дефектна. Гледам след няколко дни същите неща продават и същите размери, които поръчах. Никой не ме потърси, аз нова поръчка не направих. Спестих си парите за покупката, а те ги загубиха. Не знаят да си гонят интереса. Спортдепо и те са гола вода, ужасен съпорт. После ще реват, че нямало продажби или пък са се наяли и не им е до един клиент.
79
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно кой нормален човек би искал да се разхожда в мола с маска. Това е обидно.
78
0
 
8
 
! Отговори
hahah преди 3 години
До ПредприемачКапитализъм и предприемачество приятелю. Едни потъват, други изплуват.
77
0
 
30
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Тежко им на колегите. Наемите в Парадайс и дъ мол в София с а 40 евра на квадрат,. Отделно 10 евро поддръжка. Така наема на един магазин от 100 квадрата ляга на 10 хиляди месечно. Ха сега си направете сметката колко обувки и парцали и с колко надценка трябва да се реализират. Само за наема