Радев отсече: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

България се стопи при управлението на Борисов, заяви президентът
1037
Радев отсече: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев заяви, че от години апелира да се пресекат корупционните схеми, "които днес неудържимо изплуват на повърхността".

Още по темата
Радев припомни пред журналисти в Елин Пелин, че отдавна е снел доверието си от правителството.

"Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 хил.", каза президентът. Според него е недостойно да се присвояват достиженията на българските медици в кризата с коронавируса.

Президентът каза, че не вижда смисъл премиерът "сам да се хвали, при толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя".

"Днес българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства и органите на реда трябва да уважават тези права", заяви още Радев, според когото е недопустимо да се събират лични данни на мирно протестиращи.

По отношение на посещението си в Елин Пелин той каза, че там, където местната власт си е на място и е ангажирана с развитието на младите хора и с подкрепа на бизнеса, нещата се получават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1037
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
806
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските *** се активираха да плюят президента, защото им изкарва кирливите ризи.................................................да, ясно е, трън в очите им е президента Румен Радев!!Те си искат някоя марионетка като Роската Плевнелиев, приятелчето на олигарсите и мафиотите!!!
805
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако този бил управлявал, ще е като манекенка в съда... Няма представа как се управлява, няма уважението на никого в Европа. Няма идеи, няма визия, няма способности
804
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко е глупав Радев."Ако аз управлявах..."Как да не управлява, като е президент. Или това е признание,че е изцяло неспособен.И отново "Ако аз управлявах" за вбъдеще - че той показа колко е неспособен за нещо повече. Отчужди и свои и отдалечи тези на кантар. Няма шанс за втори мандат дори
803
4
 
4
 
! Отговори
бармалей преди 3 години
Хм. Гледам всичките депутати , министри все заможни все бизнесмени ,банкери магнати . Пък стоят в парламамента за мизерна де путатска заплата..Горките ите неразбрани българолюбци .Или усвояващи народните спестявания субектиИ да си носите парцалчетата на устите.
802
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако аз управлявах!-въх тоз не знае,че България е република! Боже,ела си прибери версиите и този политически неграмотен случайник, нагъл, злопаметен, злобен, неморален и безроден тип, дето цял живот е бил на хранилка и още е и нищо не е изработил сам!
801
2
 
5
 
! Отговори
Широката тръба преди 3 години
Познавах една русокоса девойка. Така я дънехме цялата махала, че започнахме да й викаме широката тръба. Блажени години!
800
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин поне обеща на руснаците "рай" в отвъдното, а този обещава да ви купи колело...ама друг път.
799
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав беше Близнашки - Радев става проблем за държавността.
798
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев в прав текст казва на избирателите си: Вие крадете, а само аз Не !
797
3
 
27
 
! Отговори
Говорим за Пари преди 3 години
По спешност и неподготвен включиха Резидента на директно ръчно управление от Масква. Причина- тривиална! Пари!! Правителството на Борисов взе мерника на безконтролните печалби изсмуквануи навън от Луксойл. Единствената в света рафинерия на перманентна загуба, внасяща смешни данъци в българската хазна, но изнасяща милиарди плащайки уж руски нефт.Представяш ли си- на загуба рафинерията продаваща на най-скъпите горива в Европа преди акцизи и данъци. И активираха фатмока с фантастични изказвания!
796
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната Лъжа на популиста Радев.Царя също искаше да оправи държавата за 800 дни и се сгромоляса.С такива крайни популистки изцепки и менторите му от Позитано ще го намразят.Който сам се прави на най-праведният и Богу не е драг !
795
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Плевнелиев си мислех че по лош не може да има. Ама тоя ги задмина всичките взети заедно. Добре че му свършва мандата на безпартийния Румен Радев. На село край Хасково да медитира ще му е най добре. И няма да мисли , защото е видно че му е много трудно бес суфльори. Само ще яде с дебелата си президентска пенсия и ще сеееее....реее.
794
2
 
19
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Трябва ли да мислим ,че знаеш за някого ,че краде ?А сезирал ли си прокуратура или др.органи ?Или си говориш така ,както правиш коремни ....
793
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя няма да краде, направо ще национализира. Има слабост към апартаменти.
792
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен 790"Do 772 Не ми разправявай какъв бил социализма, защото от тогава досега сме слезли от 27-мо място в света на 54-то място и България бавно се топи и загива"Нещо си се объркал, другарю. Прираста на населението започна да става отрицателен доста преди 89та, а България беше толкова многомилионна защото бяхте я опасали отвсякъде с телена мрежа и стреляхте по всеки, който се опита да избяга от нея. Иначе щеше да бъде под 5 милиона.
791
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 801Точно обратното-от 11 години и аз и близките ми живеем нормално. Но сме хора с образование и професии, а не лентаи безделници и платени за копейки червени ***. Какво беше преди 89,90 и 97 даже не искам и да си спомням. А вие като много ви влече,отивайте с Руменчо в Северна Корея.
790
2
 
23
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Клепоушко! Ще управляваш, когато цъфнат налъмите. На бодлива крава, Господ рога не дава.
789
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо питай оня дето си бръсне главата кво става с държавната измяна с такива прокурори ще се провалиш и ти
788
3
 
21
 
! Отговори
Поредна невероятна преди 3 години
глупост.Смешни приказки за квартална кръчма.Имаше служебноправителство,какво направи с него?.Бомбастични обещания-как ще ги постигне?Този човек,станал по ирония на съдбатапрезидент,с такива приказки върши голяма услуга на опонентитеси.Не е нужно да го оборват-на всеки е ясно,че това,коетоговори е неизпълнимо дори в дългосрочен план.С какви хоракакви мерки ще вземе?Руснаци ли ще внесе(та те са по-зле от нас)?Кадри на БСП?Доказано неморални,търсещи личната облага преди всичко.Пореден гаф.
787
1
 
14
 
! Отговори
Пеевски преди 3 години
И аз ако управлявах, нямаше да се краде! А само да се дарява!