Вечерният час в община Трън продължава до 14 юни

Малолетни и непълнолетни не могат да напускат дома си след 20 ч.
20 май 2020 03:00, Анисия Иванова
12
Вечерният час в община Трън продължава до 14 юни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Удължава се срокът на въведения вечерен час на територията на община Трън за малолетни и непълнолетни, съобщиха от общината. До 14 юни ще остане в сила ограничението след 20,00 ч.тийнейджърите да не напускат дома си. Вечерният час бе въведен на 20 март със заповед на кмета на Трън Цветислава Цветкова.

Запазва се изискването за спазване на социална дистанция на открити обществени места и носене на защитна маска при контакт с други лица.

Ще продължат да действат въведените правила при посещения в планини и други обособени места с паркова среда извън населените места. Туристите трябва да използват само определените маркирани маршрути.

Остава в сила забраната за посещения на хижи и други туристически обекти, както и използването на кътове за отдих като беседки, навеси, маси, пейки, огнища, детски съоръжения.

Мерките са предприети във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка, уточняват от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Тарсас преди 3 години
Червенобузата Цветка и дъртия комундрел Бойчо(сега гербери), под заповедите на "бившият"кмет на Трън Станиславчо(син на стар комунист приватизатор), диктуват правилата на играта в този иначе прекрасен трънски край, та не ме учудва абсолютно нищо!
11
2
 
1
 
! Отговори
оспорете вечерния ча преди 3 години
Напълно незаконно. Толкова ли в Трънско всички ви е страх, и не посмяхте да оспорите беззаконието в съда? Пуснете жалба до съда, поискайте спирането на изпълнението на заповедта до окончмателното произнасяне. 10 лв е държавната такса.Ама вас ви тресе страхът, и нищо няма да направите.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейто роби на комунизмЪТ! Защо ли - вижте се кой управлява още!
9
2
 
2
 
! Отговори
5 преди 3 години
До Анонимен Абе кой ги спазва ? Важното е да има активност на местната власт! Къде е *** ?
8
2
 
1
 
! Отговори
8 преди 3 години
Че то в трънско има ли още ученици !? С тези глупави мерки и ако има останали и те ще иизбягат !
7
2
 
2
 
! Отговори
ман преди 3 години
До АнонименМного си безапелационен, много си незачитащ! Ами да, кой ще ти каже на тебе какво ще правиш, ти си наследник на хитър Петър, ***, Чудомиров герой... Все пак.
6
3
 
1
 
! Отговори
Ира преди 3 години
За Емирствата: имат вечерен час от 23 часа до 8 часа сутринта. Не вярвам милионно население да е по-глупаво от всички нас. Та не давайте папагалски примери, не бъдете пренебрежителни, чули недочули се изказвате за Корея и други глупости. Много го боли българина да разбере че има и по-умни от него, а не както си е въобразявал...Уви!
5
2
 
4
 
! Отговори
... преди 3 години
Вечерният час е абсолютно противоконституционен! И тук в Стара Загора се опита Областната да въведе, но бързо се усети.
4
6
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Разумен човек! Същите правила трябваше да се приложат и за София. Улабването на ограниченията ще доведе до големи проблеми в края на месеца.
3
4
 
9
 
! Отговори
Сев. Корея преди 3 години
Само ГЕРБер "бивш" БКП кадър от Симеоново може да го измисли това чрез наместниците си.В планината само по определени пътеки, за да не се заразят хахахахахахаА ако един е на пътека, друг бере шишарки, а трети прави пикник на поляна на 1км е много страшно ли? Страшно е, че няма контрол и репресии.
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някакъв селски кмет ще кара хората да се прибират в 20ч през лятото и да носят маски?! Това е абсолютно незаконно, той няма такива правомощия, няма ли кой да го осъди тоя?
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ги спазва тия глупости?