Армията започна парашутна подготовка с 500 скока

За първи път е направен и тандемен скок
7

Снимка: МО

Виж други галерии »
Започна парашутната подготовка в Българската армия. В нея взеха участие над 180 парашутисти и бяха извършени над 500 скока, съобщиха от Министерството на отбраната.

Използваните парашутни системи бяха МC-6, TW-7 315, SABRE 2, STORM, CLASIK, и RA - 1, както и самолети C-27J "Спартан" и L-410 от състава на 16-а транспортна авиационна група - Враждебна.

По време на съвместната парашутна подготовка за първи път е бил направен и тандемен скок с парашутна система НОР-330.

По време на подготовката 8 парашутисти от СКСО и 8 от ВМС направиха своя първи парашутен скок. В теоретичната и практическа подготовка участваха и 13 курсанти от специалност "летец-пилот" от ВВВУ "Г. Бенковски" - Долна Митрополия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
Българската армия е най-силната на Балканите и Близкия изток и преспокойно може да превземе турция за няколко дена!
6
4
 
3
 
! Отговори
ДРАНГОВЪ преди 3 години
До АНОНИМЕН : НА ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е АРМИЯ.. МЯСТОТО ИМ Е В РОДНАТА КАЗАРМА!АКО ЛИ НЕ.. ПО-ДОБРЕ ОТИВАЙ ПРИ СОМАН ПАША НА ЮГ .. ЗА ДА ПОЧИТАШ НЕГОВАТА АРМИЯ!П.С. ТИПИЧЕН КОМЕНТАР НА НЕОСЪЗНАТ ЧОВЕК.
5
9
 
9
 
! Отговори
Изкарайте ги на преди 3 години
гей-парадв т.н. Българска Армия сега има повече генерали отколкото реднициосновните функций на Българската Армия са да поддържа клозетите и баните на американския окупационнек корпус в България
4
7
 
6
 
! Отговори
Мухахаха преди 3 години
Браво на организаторите . Поне парашутистите на които им предстои вече пенсиониране успяха да направят първия си ... и последен скок. Армията ни е супер. Имаме пилоти които никога не са се качвали на самолет ... парашутисти които днес направиха първия си скок .Танкисти които са виждали танк само на картинка .... и моряци които са влизали във вода само във ваната в баните си ....Браво на Славната ни Армия . п.с. Дано само автоматите им да не са пластмасови.Мейд ин Кина.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са за десант в Украина.
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната държавна пара на вятъра
1
5
 
2
 
! Отговори
Много ясно преди 3 години
Много ясно, че ще са самолети Спартан.