Родил ли се е вече Лъже Месията?

Разберете във филма на Миглена Георгиева
23 май 2020 22:10, Павел Гълъбов
104

От векове два въпроса мъчат хората по света – родил ли се е вече Лъже Месията и ако "да" – кой е той?, питат  Миглена Георгиева в своя филм, излъчен по Bulgaria ON AIR.

Теолозите са единодушни, че без значение кога и къде ще се появи Антихриста, той ще изкушава. Неговата основна цел ще е завладяването на човешките души. Затова ще направи всичко възможно да получи доверието на хората, за да ги поведе след себе си.

Без появата му няма как да се стигне и до идването на истинския Спасител. В Библията не е посочен конкретен ден, в който това ще се случи, но религиозният свят вярва и го очаква.

За християните и мюсюлманите той е Иисус Христос и те очакват повторното му идване на земята. А според евреите никой няма да знае кой е Месията или Машиаха, докато Господ не го изпрати на земята. Когато това време наближи, първи ще се появи пророк Илия или Елияу за да извести, че Спасителят идва.

В трите големи монотеистични религии се вярва, че няма да има край на света, но хората ще се явят пред Страшния съд. По време на това събитие всички – и живи, и умрели ще се явят пред Истинския Месия, за да получат справедлива присъда за действията си.

Тогава ще настъпи нова вселена, в която вече няма да има смърт. Според постъпките си хората ще бъдат разделени на добри и лоши. Едните ще живеят във вечна радост, а другите във вечни мъки. Отговорността за мислите и делата ни сега е само наша. А дали ще повярваме в това – е въпрос на личен избор.

Вижте целия филм на Миглена Георгиева във видеото.


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Родил се е и ни управлява вече 10 години.
71
0
 
2
 
! Отговори
реалист преди 2 месеца
Те месии много време е да се яви Господ
70
0
 
0
 
! Отговори
богаташ преди 2 месеца
Естествено всеки които се опита да промени статуковото ще е антихриста
69
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
В България вече се е родил Антихриста - това е Корнелия Нинова ! А неин слуга се оказва Радеф. Къде блеят поповете , е е ясно.
68
4
 
5
 
! Отговори
О,да,даже няколко преди 2 месеца
У нас-кандидати колкото искаш.От една страна-тези в управлението противодействат на фалшивите новини на опозицията.От друга-самата опозиция с изгаряща амбиция за власт.То не са Руменки,Корнелки и Добревки,Славчовки и Маноловки,майки на болни деца които не си гледат децата,НПО-та искащи да станат ПО-та,съд дето право седи,криво съди,журналисти рупори на лъжи.Едно клокочещо гърне от ярост,отрова,омраза,лъжа и желание за лично облагодетелстване на гърба на народа.Зарди тези месии ще станем атеисти.
67
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
Светите Пророци Енох и Илия ще бъдат убити от антихриста, и това ще бъде видяно (вероятно на живо) от всички хора по целия свят, а на третия ден светиите ще възкръснат, повечето като антихриста ще се ужасят като видят това. ( Откр. 11:11)
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато чакате на библията, божествата, Бойко и Дядо Мраз да ви “оправят” и не сте взели никво действие сами в ръце живота си мина, а вие останахте с пръст в уста. Не съм от най-религиозните, но според мен ако има Бог то той наказва за тези действия в случая бездействия. Ако чакате Бога да се появи и да ви направи живота песен, ще има да си чакате.
65
5
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Протестантите, дето гербаджиите все ни бутат за пример, вярват че няма значение какво си правил, добро или зло... още преди да се родиш Бог е предопределил дали ще идеш в ада или рая (калвин, в някаква степен лутър).
После защо ценностите в протестантските държави, дет ес ги приема, били шит...
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз съм за религията, която човек сам разбира за себе си и според мен е нещо лично и интимно до някъква степен, но съм анти църквата, не са те хората, които да ми дават наклон в живота. Агенти на ДС, педофили, бизнесмени на дребно и откровени неверници. А тия тълкувания от Библията са пълни тъпотии, съчинение раздъждение какво искал да каже автора, аре моля ви се изперкала история, изгубили досег с реалноста психари.
63
5
 
7
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
Не можех да повярвам, че Днес.бг ще повдигнат точно такава тема. Преди време четох пророчества на някои старци (от Света Гора Атон или от Русия) и те казват, че Антихристът вече се е родил. Кога, никой от обикновените хора не знае, но за жалост този нечестивец ще дойде. Факт е, че Истинския Бог, Господ, Спасител и Месия е Онзи, Когото евреите и римляните ПРЕДИ повече от 2000 години са се отрекли от Него и са Го разпънали, като са извършили Най- Страшния за цялото човечество грях - Богоубийство
62
2
 
3
 
! Отговори
Леле преди 2 месеца
Обожавам да си пия кафето с коментарите под статиите на днес бг лол добро утро, Праведни и неправедни :) интересно е колко много народ се гаври с Бога - смели, Сър .... с половин захарче не е добре кафенцето, ще изприпкам за другата половинка, извинете
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аман от бесепарски тролове.С какви пари ви плаща партията?Може би с онези откраднатите от Йончева и компания.
60
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аман от бесепаски тролове.С какви пари ви плаща партията? Може би с ония откраднатите от евродепутатите ви.
59
7
 
6
 
! Отговори
Антихриста преди 2 месеца
Антихриста-Спасител е Бойко Тиквата. Спаси БПЦ и Мюфтийството от глад!;)))
58
10
 
6
 
! Отговори
Да , преди 2 месеца
Даже се е появил в образа на много хора- Тръмп,Борисов и още много знайни и незнайни политици обещаващи светло бъдеще и на които всеки им пречи!
57
9
 
15
 
! Отговори
Pandemonium преди 2 месеца
Според най-разпространените пророчества, три папи са го галили по тиквата.
56
12
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Антихристът е светлината или излъчването на планетата Сатурн, което ще задейства големите пирамиди по Земята и специално Великата пирамида на Хеопс. Това смъртоносно за човеците му влияние ще бъде спряно от гръм или глас от гиганта Юпитер...
55
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не каза ли ББ, че ни е спасил от корона вируса?
Значи той е лъже месията
54
7
 
11
 
! Отговори
Waffen SS преди 2 месеца
Това е невероятно.Дали има някой,който да вярва в религиозни заблуди и мантри.Да не сме 13-ти век и Светата инквизиция да гори на клада инакомислещите.Когато едно общество е в кризи,били те: социална,икономическа,духовна,културна ,финансова,държавническа,управленческа и ред други,то на народа почват да му пеят,че като се мъчи и страда в реалността ,то във паралелната вселена ще се радва на всякакви блага
53
8
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
Почвам да се ядосвам...
Човешка простотия, не знаят родил ли се е някой. Не знаят кой е, ама знаят че лъже. Долни твари човешкиии