Родил ли се е вече Лъже Месията?

Разберете във филма на Миглена Георгиева
23 май 2020 22:10,
104

От векове два въпроса мъчат хората по света – родил ли се е вече Лъже Месията и ако "да" – кой е той?, питат  Миглена Георгиева в своя филм, излъчен по Bulgaria ON AIR.

Теолозите са единодушни, че без значение кога и къде ще се появи Антихриста, той ще изкушава. Неговата основна цел ще е завладяването на човешките души. Затова ще направи всичко възможно да получи доверието на хората, за да ги поведе след себе си.

Без появата му няма как да се стигне и до идването на истинския Спасител. В Библията не е посочен конкретен ден, в който това ще се случи, но религиозният свят вярва и го очаква.

За християните и мюсюлманите той е Иисус Христос и те очакват повторното му идване на земята. А според евреите никой няма да знае кой е Месията или Машиаха, докато Господ не го изпрати на земята. Когато това време наближи, първи ще се появи пророк Илия или Елияу за да извести, че Спасителят идва.

В трите големи монотеистични религии се вярва, че няма да има край на света, но хората ще се явят пред Страшния съд. По време на това събитие всички – и живи, и умрели ще се явят пред Истинския Месия, за да получат справедлива присъда за действията си.

Тогава ще настъпи нова вселена, в която вече няма да има смърт. Според постъпките си хората ще бъдат разделени на добри и лоши. Едните ще живеят във вечна радост, а другите във вечни мъки. Отговорността за мислите и делата ни сега е само наша. А дали ще повярваме в това – е въпрос на личен избор.

Вижте целия филм на Миглена Георгиева във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
12
 
! Отговори
да ! преди 3 години
В едно градче до София ....*** и сам си вярва.....
43
5
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Хората написали публично писмо, преди близо 2 000 години, за Антихриста. А то, целиот свет се изреди да го чете, и тълкува....грешно!!Не четете чужди писма бе, хора!2
42
12
 
3
 
! Отговори
Kubilay преди 3 години
Даджалът ще дойде от земите между Сирия и Иран и много евреи ще го припознаят като бог. Ще има едно виждащо око. След порязиите, които ще направи ще се появи Иса от бялото минаре и ще го убие. Оттам започва и последната битка, в която мюсюлманите ще победят. Четете Корана и хадисите на Пророка (сав).
41
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Човеците се занимават с неща от които нищо не разбират. Ама за тях е важно да се целят на високо, човещинка кво да ги прайш
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неговото име е Бойко Борисов от 11 г. Лъже, че ще ни оправи живота.
39
0
 
5
 
! Отговори
I'm преди 3 години
Ами то света не е разбрал, но при нас тук с България, вече 30 години се изреждат един след друг няколко лъжемесии😄 . Та не знам какво чакат, но можем да им изпратим, имаме си и резервни.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През 2005г.сънувах, че вече се е заел с дейността си.
37
7
 
6
 
! Отговори
7 преди 3 години
И да се е родил, няма да е в Бългатия. Тук има птрицателен прираст на населението. Много е забавно хора които четът...преиздавана книга модифицирана многократно как се насъскват. Разделяй и владей!
36
1
 
9
 
! Отговори
1 Коринтяни 6:9-10 преди 3 години
Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Не се лъжете. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито хомосексуалистите, нито малакийците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.
35
4
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Ей тва вече се казва новина. Време е за гъст бирчок
34
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бил още преди 5г........"Блатниците от 1917 та ни убеждават въФ светлото бъдеще, но не би.
33
5
 
4
 
! Отговори
МафияОфшоркиИБрюксел преди 3 години
Ние очакваме с всеки ден броя на тези, последните да се увеличава. Въпроса е в това, че всички тези хора искаха справедливост. Защото бяха убити и никой освен една италианска депутатка не направи нищо за тях. Всички тези хора питаха еди въпрос Бог: "Защо позволява съществуването на Билденберги като политически и финансови диригенти"?
32
4
 
4
 
! Отговори
МафияОфшоркиИБрюксел преди 3 години
Брюксел, остават още 2 месеца.ПОСЛЕ ИДВА АНТИХРИСТ. АКО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПЪРВО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА С ДРЕБНИТЕ ХРИСТИЯНИ ИЛИ С БАБИЧКИТЕ В ЧЕРКВАТА ИЛИ МОЖЕ БИ С ПОПОВЕТЕ? ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ.АНТИХРИСТ ГРАДИ ИМПЕРИЯ ПО-ВЕЛИКА ОТ РИМ. И КАТО ВСЕКИ божествен ИМПЕРАТОР ЗАПОЧВА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ, НАЙ-БОГАТИТЕ.Б#РЮКСЕЛ, НАРОДА НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТТА ЗА ВАС.АНТИХРИСТ ВЕЧЕ ИМА СВОЕТО НАЙ-СИЛНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ВАС. ЩЕ ВИ ОБВИНИ ПУБЛИЧНО И ЩЕ ВИ ВОДИ НА АРЕНАТА.А, НАРОДА ЩЕ КРЕЩИ 'СМ#@$^ЪРТ'
31
4
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 3 години
От Константин и майка му, Елена. Как намеси Николай, само ти си знаеш.
30
2
 
8
 
! Отговори
винаги слушай модата преди 3 години
За да разбереш Исус, трябва да мислиш малко. Например, историята за това как е нахранил 2000 човека само с риба и хляб е метафора за това, което може да се случи, ако хората си делят храната, а не гледа всеки за себе си. Ако не се беше пръкнал този така омразен анти/егоист, днес ние нямаше да имаме дори право да си драскаме коментари. Този човек е бил тотален революционер, но уви, много вече не се замислят, че дължат свободата и правата си главно на него. Превръщаме се в пълни овце, браво.
29
2
 
7
 
! Отговори
Асана преди 3 години
Утре байрам ама ще си сипя още една ракийка за статията!
28
1
 
5
 
! Отговори
1 Коринтяни 2:14 преди 3 години
Но естественият човек не побира това, което е от Божия Дух, защото за него е глупост; и не може да го разбере, понеже, то се изпитва духовно.
27
3
 
5
 
! Отговори
GodisSavior888 преди 3 години
, която изглежда като да носи мир , надежда и спасение, е всъщност Звярът. Освен това, Ванга беше цитирана относно Апокалипсиса, ако не греша, - Вие не, но децата ви ще го преживеят! Ако това е вярно, до няколко десетилетия сигурно ще сме свидетели на подписването на световен мир , както и разкриването на Осмия.
26
7
 
2
 
! Отговори
GodisSavior888 преди 3 години
Според едно от пророчествата на Ванга ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на земята. Първо - такъв човек трябва да притежава огромна власт. Вероятно и логично ми се струва той да е начело на Световно правителство, което може би ще го има до 15 - 20 години. Второ - ако прочетете Откровението на Св. Йоан (17 глава), ще видите, че има съвпадение с осмия цар . Ако приемем, че Осмият от пророчеството на Ванга е същият като осмия цар от Откровението на Св. Йоан, значи тази личност
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Четейки коментарите, разбирам, че вече се е родил.