Родил ли се е вече Лъже Месията?

Разберете във филма на Миглена Георгиева
23 май 2020 22:10,
104

От векове два въпроса мъчат хората по света – родил ли се е вече Лъже Месията и ако "да" – кой е той?, питат  Миглена Георгиева в своя филм, излъчен по Bulgaria ON AIR.

Теолозите са единодушни, че без значение кога и къде ще се появи Антихриста, той ще изкушава. Неговата основна цел ще е завладяването на човешките души. Затова ще направи всичко възможно да получи доверието на хората, за да ги поведе след себе си.

Без появата му няма как да се стигне и до идването на истинския Спасител. В Библията не е посочен конкретен ден, в който това ще се случи, но религиозният свят вярва и го очаква.

За християните и мюсюлманите той е Иисус Христос и те очакват повторното му идване на земята. А според евреите никой няма да знае кой е Месията или Машиаха, докато Господ не го изпрати на земята. Когато това време наближи, първи ще се появи пророк Илия или Елияу за да извести, че Спасителят идва.

В трите големи монотеистични религии се вярва, че няма да има край на света, но хората ще се явят пред Страшния съд. По време на това събитие всички – и живи, и умрели ще се явят пред Истинския Месия, за да получат справедлива присъда за действията си.

Тогава ще настъпи нова вселена, в която вече няма да има смърт. Според постъпките си хората ще бъдат разделени на добри и лоши. Едните ще живеят във вечна радост, а другите във вечни мъки. Отговорността за мислите и делата ни сега е само наша. А дали ще повярваме в това – е въпрос на личен избор.

Вижте целия филм на Миглена Георгиева във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Света Грета Тунберг!!! Това е !!!!
23
12
 
9
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
Ахам, значи има там някъде един всемогъщ дето се притеснява денонощно за спасението на душата ми . ....... Обаче толкова се притеснява , че никакъв го няма . Оставил е някакви си дебеели черноризци , окичили се като рапъри с златни синджири и кръстове, любители на малки момченца и охолните трапези . Ако символът на християнството е рибка ... или кръст,то символа на вярващите трябва да е ОВЦА. И без това поповете ви викат на галено овчици заблудени а себе си наричат пастири. Нали така ОВЦЕ.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знае никой със сигурност дали се е родил, но предвид събитията по света и нравите, които битуват не сме далеч от това време.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Официалният символ е бил винаги кръстът. Рибата е била неофициален символ за новопокръстените християни, защото те са живеели във враждебна за възгледите им среда.А символът е риба, защото Иисус е нахранил с пет хляба и две риби около 2000 души, след като е благословил храната.
20
1
 
8
 
! Отговори
Откровение 17:14 преди 3 години
14 те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родил се е ... в сърцата на всички онези, които предпочитат лъжата, омразата, завистта, злобата пред истината, любовта, благостта, търпението.
18
1
 
9
 
! Отговори
Откровение 21:8 преди 3 години
8 А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.
17
5
 
2
 
! Отговори
майко милоПростотия2 преди 3 години
Той човека и брат му на човека вече 20 год. прибират манастирската парса. Всички, дори владиците си правят пас... Светата БГ Църква я обират една шепа ВИХРУШКА. Антихрист ли е виновен??? Или псевдо владиката Джоузи? Кой?
16
8
 
9
 
! Отговори
Назарет преди 3 години
1. Символът на християните по времето на Исус Христос е рибка!2. После римляните налагат кръста като световен символ на християните, всъщност той е уред за екзекуция на престъпници в римската империя...3. Рим, после Византия, кралства, мралства всичко са опорочили, писали, преписвали, мазали, стрували... 4. Най-добре е да се следва и да се чете най-ранното християнство, не да се гледа католицизъм, православие и тн. Защото Исус е бил един!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
6 И рече ми: Сбъднаха се. Аз съм Алфа и Омега, началото и краят. На жадния ще дам даром от извора на водата на живота.
14
4
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Месията е Б.Б.Безсребърника. Той отдавна щеше да обяви Новия Ред, ако не му пречеха евреите с налудничавата си идея, че не е важен никакъв Месия, а обявяването ва България за Ню Изсраил! ББ няма нищо протиф, но защо така просташки - не може ли както си е прието за културно, с конспирация?
13
11
 
6
 
! Отговори
ЕЗИЧНИК преди 3 години
Братче.... Предпочитам да вярвам в езичеството, даже то ми изглежда по-реално от тия простотии ... Езичниците поне са вярвали в природата и в това което виждат и са го благотворили!
12
13
 
4
 
! Отговори
Запозната преди 3 години
Истинският месия е г-н Борисов ! Оная работа трябва да му любите. Невероятен човек с обаяние.Ако не беше той сега България нямаше да я има на картата. Кой ви направи пътища? Кой ви вдигна заплатите?
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наско Сираков е месията на Левски.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Асене, донеси още 2 ракии с 2 салати и ела да ни видиш сметката.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2020г. в България - публикуват се религиозни пасквили под формата на статии в новинарски сайт, базирани на други - телевизионни пасквили, а читателите ще се избият чия религия е по-правилната.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тръмп е антихриста, путин е лъжемесията.храмът на соломон в израел ще бъде скоро построен, като с това започва голямата скръб.хабад любавич водят парада и назначават играчите.информирайте се !
7
3
 
9
 
! Отговори
3 преди 3 години
Да, много объркана публикация с фактологични грешки.
6
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая Новина е ЛЪЖА и ИЗМАМА.. Пророка на мюсюлманите е Мохамед , а техния Бог- Аллах... Тия са ВРАГ на БЪлгария от 718 г, когато помагаме на Византийците( гърците) при Константинопол да изтребят ислямистите- мюсюлмани.
5
12
 
33
 
! Отговори
ДА! преди 3 години
Родил се е в Банкя преди половин век