Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Според него съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален живот
26 май 2020 15:05, Нели Христова
428
Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни след коронавируса. Според него, втора вълна на COVID-19 няма да има и съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален начин на живот.

"Трябва малко по малко да минаваме към нормален ритъм на живот и отварянето на детските градини е една съвсем правилна стъпка", каза доц. Атанас Мангъров пред БНР.

Още по темата
Децата са тези, които са най-малко застрашени от тази инфекция, уточни той.

По думите му е "много хубаво, че родителите, които са успели да преодолеят страховете си, са пуснали децата на градина".

Според доц. Мангъров не е нужно да се правят тестове на персонала, защото един тест може да бъде един ден – било положителен, било отрицателен и само след няколко дни човекът да бъде заразен, но по думите му в това няма нищо страшно.

"Мисля, че нещата вървят към приключване и много скоро ще се върнем изцяло към нормален ритъм на живот и ще си спомняме с умиление всички тези изпълнения, които ни се случваха през края на зимата и началото на пролетта", посочи доц. Мангъров.

И допълни: "Мисля, че няма да има втора вълна или ако има, тя няма да бъде същата, защото виждате, че всъщност тук нищо не се случи особено. Какво бихме могли да очакваме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора от някъде – никой няма да дойде. Ние ще сме си пак същите, каквито сме си били", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "нещата в България са катастрофални" заради долни *** без оценка по биология в дипломата и без диплома за средно дори.
338
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До QДа факт е че начина на живот трябва да се промени и плюскането сериозно да се намали..
337
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако този е доцент,нещата в България са катастрофални
336
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
но ще има атака с биологични оръжия. бил гейтс го каза. значи вече е планирано
335
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?"2 водки.
334
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ели, колко ще ти струва дупето руско на морето?
333
2
 
1
 
! Отговори
Чакам отговор преди 3 години
Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?
332
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 348 ! Разбирам, че си се поизплискал , но "брато," аз не си падам по мъжки дупета , плюс това пишеш много не грамотно , как да те хареса човек ? Предложи се на друго място , може да ти излезе късмета !
331
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблем е че Доцент Мангъров говори на хората все едно са му равни, а не е така.
330
2
 
6
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 340 ! Ти си спаружен микроб, толкова много си се спаружил, че чак си почервенял ,Спаружен ! За чий народен съд ми говориш, този който беше скалъпен от ***, неграмотници,свинари и обущари? Този съд , който отне човешки животи без причина ? Червен плъх, затваряй си устата и не плаши гаргите, защото ако има народен съд, първия си ти !
329
4
 
7
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Потин 341! Съгласен съм с изразеното Ви мнение за Мангъра и Бакъра. Ще направя една малака поправка: Москва не е била запалена от Наполеон, а от самите московчани, те дори са отровили и водата. Целта е била, когато наполеоновата войска влезе в Москва,изтощена, гладна,окъсана, да не намери храна ,завивки и чиста питейна вода . Мангъра може да стане почетен гост на Червения площад !
328
8
 
7
 
! Отговори
Познавате ме преди 3 години
Ще измрат яко. Много ще *** заради такива като Мангъров.
327
6
 
3
 
! Отговори
Q преди 3 години
Около 3- 5% от прекаралите вируса имат имунитет. Обявиха го и германците и американците. Има го в нета. Именно там е проблема. Че вирусА не е толкова опасен се разбра. Но е факт, че променя начина на живот на хората по света.
326
15
 
9
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Доц. Мангъров трябваше да е начело на щаба.
325
16
 
13
 
! Отговори
Мечников преди 3 години
Този индивид не случайно получи прозвището "Доктор Смърт".Интересно е все пак, че след всички идиотщини, които изръси в медиите, все още има куража да си показва кривата мутра. Въпросът е, че след като според него не трябваше да се пазим, а напротив, да се заразим колкото се може по-бързо, за да получим "стаден имунитет", защо той не даде личен пример като сам нарочно се зарази и да даде личен пример. Ние щяхме да му гледаме сеира. Криеше се гадината, пазеше си душицата.
324
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доцент бил......
323
19
 
12
 
! Отговори
Гнус преди 3 години
Мангъров, тулупе, точно ти ли ще излезеш най-умния доктор в света? Що за простотии бръщолевиш и кой ти дава думата въобще?
322
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че ще има пак коронавирус, както го е имало хиляди години - ще има.Че няма да има ковид-20, както нямаше и ковид-19 - няма да има.Тези работа е ясна за всеки мислещ човек с повече от две мозъчни гънки.Въпросът е какво правим с онези овластени вирОси, начело с оня спаружен микроб с военната униформа. Щото тия ако не бъде осъдени по ред на номерата и тикнати в затвора за изменичество и застрашаване сигурността на станата, вървим към народен съд, а там последствията ще са батални.
321
11
 
9
 
! Отговори
Потин преди 3 години
Москва гори от короната така,както и Наполеон не я е палил.Искам Мангъра и Бакъра на трибуната на Кремълския Прайд другия месец,за успокоение на крепостните!
320
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом го казва тоя образец на 80% те значи ЩЕ има