Мъж преби и изнасили 16-годишно момиче, "държал" я с видео

Престъплението е извършено на 24 май
27 май 2020 11:40, Ния Христова
108
Мъж преби и изнасили 16-годишно момиче, "държал" я с видео
Снимка: Pixabay
16-годишно момиче е било изнудвано и изнасилено.
 
Близо три месеца то е било изнудвано с видеоклипове, които 22-годишен мъж заплашвал да пусне в интернет. С този аргумент насилникът извикал момичето в дома си посред бял ден, където я е пребил и изнасилил. 
 
Тежкото престъпление над момичето е извършено, докато връстниците й празнували Деня на българската писменост.
 
"Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта", разказа бащата на жертвата в ефира на Нова тв.
 
"Сутринта тя ми звънна, за да ми каже, че нещо е станало, че трябва да дойда до Бърза помощ", сподели майката.
 
Родителите на момичето я намерили в много тежко състояние. 
 
За престъплението е задържан 22-годишен мъж. Родителите споделят, че той месеци наред е изнудвал момичето. 
 
"Детето ни разказа, че е манипулирано от няколко месеца от извършителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и ако тя не прави, каквото той иска, ще ги разпространи", разказва бащата.
 
"Било е страшен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било ужасно!", обяснява майката.
 
Родителите на момичето разказват, че на 24 май мъжът я принудил да отиде при него веднага иначе ще пусне клиповете. Уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му без дори да подозирала, че ще попадне в самия ад.
 
Родителите на момичето споделят, че насилникът я влачил, душил и бил. Момичето и родителите й са в шок. 
 
В хода на досъдебното производство са извършени необходимите експертизи и е налице обосновано предположение, че извършител е именно задържаният, уточниха от прокуратурата. Държавното обвинение ще иска за него най-строгата мярка – постоянно задържане под стража.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
7
 
! Отговори
Az преди 3 години
Ако съм на бащата на момичето ще му пусна един между топките, пък ако оцелее ще си има какво да си спомня.
71
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички изнудвачи и изнасилвачи до живот в затвора. В щатите при три присъди доживотна не му мърда.
70
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе такива трябва да се убиват на място или при опит за бягство.
69
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживотен затвор за изнасилвачите! Да изнасилиш значи че не си човек а животно!
68
2
 
23
 
! Отговори
смешко преди 3 години
Тук явно пишат доста комплексирани мъже.... Просела си го била. А бе, еййй, *** прости, става дума за жесток акт и престъпление! Ако главите ви не увират за това - ясно ми е що дремете по форумите.
67
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От толкова коментари, как пък един не каза, че тоя 22-годишен в просто един и...род. *** ганюфски манталитет - просила си го.Защото по наще географски ширини да изнудваш, биеш, изнасилваш си е в рамките на нормалното за един МЪШ!
66
6
 
4
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
Баща ми. Дядовците ми са били женкари, ама само баща ми не е станал такъв. Майка ми е била девствена. Демек, 1 мъж и една жена. Както и да е, няма лошо мъж да прави секс преди брак, но не е препоръчително, защото една жена не е като 10 жени, той ще се изкуши по-лесно. За жената е друго, тука има сексуален диморфизъм, не са едни и същи правила. Има една книга от "J. D. Unwin", "sex and culture" Има я в ПДФ формат. Прочети я и ще разбереш защо моногамията е важна за цивилизацията.
65
4
 
12
 
! Отговори
Въпроси до 76 преди 3 години
76 ще ни каже колко мъже познава, които през целия си живот са правили секс само с една единствена жена.Ако не знае, нека да направи анкета, като попита 100 съвсем случайно спрени от него мъже, дали биха прекарали целия си живот с жената, с която са правили секс за първи път?Дали 76 знае, че в наше време, пък и в предишните 1-2 поколения, момчетата лягат за първи път с жена още докато са ученици и това обикновено е някоя леля или попрезряла кака?
64
2
 
0
 
! Отговори
БО преди 3 години
До Анонимен 70Не братовчедка на зълвати ми е :)
63
1
 
1
 
! Отговори
Хом преди 3 години
До Анонимен 63Стига бе този караш ме да се засрамвам с това БМДС което разбирам в писането ти,,,,,,
62
1
 
15
 
! Отговори
Panzermensch преди 3 години
До До 72И жените не искат някой, който е бил с 34834793 жени преди тях. Защо трябва да съдим жена, която си е легнала с някого по любов? Не им се е получило накрая и са се разделили. Какво лошо има в това? Е, ся, едно е да е имала един партньор, друго е да се е таковала с половината град ей така, нали? Същото е и за мъжете.
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 72Значи почти нищо не знаеш за много неща.И дори се правиш, че не знаеш, че при много двойки в наши време жената е тази, която плаща по-голямата част от сметките за дома и дори подпомага личните разходи на мъжа си.Но има и такива семейства, в които отношенията са като в 9-и век. Никой не казва, че в това има нещо лошо, ако и двамата са доволни и са щастливи. Но не са задължителен пример за останалите.
60
1
 
11
 
! Отговори
Panzermensch преди 3 години
До ЦензуриранетоНищо чудно, че доста момичета и жени се срамуват да си признаят, че някой им е посегнал сексуално, изнудвал и т.н.Ако за такова нещо се прави проблем, че момче е хванало момиче за талията, то представи си какво би станало, ако въпросното момиче (недай си Боже) сподели с родителите си, че е било изнудвано, тормозено сексуално по някакъв начин и т.н.
59
19
 
4
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
Ако една жена е познавала само един мъж и един мъж, една жена, то те няма как да не си пасват. Защото те не познават други, как може една жена да не харесва сексъс с мъжът си, ако само с него го е правила? Същото е и за мъжът. Мъжете не иска да се жени за използвана жена, как ще се жени за втора употреба бе? Той да и плаща сметките, ба тя да се е дала на първият. Жената е или лична собственост, или публична. Тя или е съпруга или е проООститутка, това и е професията на жената. В 9ти век съм.
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой може да изтълкува като нещо много неприлично например заснет момент, в който на клипа се виждат гостите на някой ученически купон по случай рожден ден. Някои от момичетата може да са седнали на скута на свои съученици, а някоя от тези девойки може дори да се целува с момчето.И ако после той се е преориентирал към друго гадже, девойчето може да си въобрази, че този клип силно я злепоставя. Да не говорим пък ако има строг баща. Възможните варианти са много.
57
1
 
12
 
! Отговори
Цензурирането преди 3 години
До Анонимен 69Зависи кой какви критерии има.Не беше толкова отдавна, когато 18-годишно момиче от квартала отнесе шамар и то на публично място - пред входа на блока, в присъствието на няколко съседки, когато се прибираше привечер. Малко преди това някой казал на родителите й, че току що я е видял наблизо да разговаря с няколко свои съученици и съученички, а едно от момчетата било сложило ръката си на талията й. Всичко това се е случило в светлата част на деня, на тротоара на оживена улица.
56
1
 
21
 
! Отговори
Пак до 59 преди 3 години
В предишния коментар писах общо, за ползата от предбрачни контакти.Но във връзка с конкретния случай, който обсъждаме, ние дори не знаем дали товамомиче изобщо някога е имало интимни контакти с мъж, преди да попадне в ръцете на насилника. Не че това ни интересува, не че имаме някакво право да й държим сметка, все пак тя е на 16 г. и ако пожелае, би могла дори да се омъжи.Не е редно въз основа само на някакъв намек за възможно изнудване да очерняме девойче и да оневиняваме насилник!
55
5
 
19
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
До До 57А бе, умник!Ако някоя последва този твой гениален съвет, 99.5% е сигурно, че ще си останестара мома.Никой, ама никой мъж няма да надене брачен хомот с жена, за чиято интимна същност не знае нищо. Ти в кой век живееш?Сега хората се събират на семейни начала, за да преценят дали характерите им си подхождат за съвместен живот, а също така и дали между тях има сексуална съвместимост.Ти какво предлагаш? Да се женят девствени и после да установят, че не си пасват? Е, браво!
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БОЛилито да не е твоята родителка, бе? Смени диоптъра.
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 66Ами ти бре, льольо? Ти имаш ли дъщеря? Или изобщо не си създал, нито отглеждал дете, но си съдник на децата на другите хора?