Каква е COVID реалността – гледайте днес от 17:30 по Bulgaria ON AIR

Разговор с кардиолога проф. Иво Петров, Георги Стоев и Любен Дилов-син
Обновена: 31 май 2020 09:09 | 31 май 2020 09:00, Камелия Цветанова
7

Как ще изглежда животът ни с коронавируса и  ще се промени ли моделът ни на общуване - тези и още теми ще бъдат във фокуса на специалното публицистично предаване „COVID реалност“, което ще се излъчи днес от 17:30, по Bulgaria ON AIR.

Водещ на публицистичната продукция ще бъде един от най-утвърдените журналисти на Bulgaria ON AIR– водещият на сутрешния блок Златимир Йочев. Първото издание ще срещне зрителите с кардиолога проф. Иво Петров, икономиста Георги Стоев и с известния писател и журналист Любен Дилов-син. 

Какви ще бъдат дългосрочните икономически последици от кризата с COVID-19 на световно ниво и в България, да очакваме ли ръст на безработицата и преразпределение на пазарите, ще има ли трайни промени на трудовите ни навици са част от теми, които ще бъдат обсъдени в студиото на „COVID реалност“.

Във фокуса на специалното публицистично предаване ще бъде и как заразата рефлектира върху социалните навици и психологическото състояние на човечеството. Ще въведе ли COVID–19 нови морални и етични правила, ще доведе ли до трайни промени в начина на общуване и до колко е вярно твърдението, че с COVID– 19 вече нищо няма да е същото са част от важните въпроси, на които ще се търсят отговори в студиото. Паралелно с това ще се обърне внимание и на друг важен аспект от живота, който постави коронавируса - този за ролята и мястото на чистата наука в днешния свят.

Специалното студио може да бъде проследено на живо и в уебсайтовете на двете телевизии www.bgonair.bg и www.bloombergtv.bg, както и на Investor.bg и Dnes.bg. Продукцията се осъществява от една от най-големите медийни групи в България Investor Media Group с генералното партньорство на Modis България, Hyperscience, Димитър Маджаров и Американския Университет в България.

Поредицата специални студиа „COVID реалност“ е част от мисията и постоянния стремеж на медийната група да предлага на българите навременна, качествена и полезна информация. "COVID реалност" е продължение и на програмните промени, които Bulgaria ON AIR въведе в началото на извънредното положение, насочвайки още по-голям ресурс върху отразяването на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
JJivanov преди 3 години
ТЕСТОВЕ ОТНОСНО BLACK DEATH INVASION подават използване на мощни манипулатори за внедряване вкл вградени в сателити,телефони,автобусни билети/холограми,лични документи,дигитално холограмно видео терористични оръжия и бели високо вредни анти климатични скенери десетки милиарди анти земни и анти климатични оръжия дневно
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???
5
0
 
1
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 3 години
Warning about After BSE pandemy in UK more 40 000 000 people now have problems.Тестове в Великобритания подадоха данни за милиони консуматори на месни и млечни продукти .След заповед отгоре да се пазят живи и здрави консуматорите с видими подпухвания се държат в ремисия.
4
4
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Реалността е, че няма никаква епидемия. Смъртността от тоя нещастен вирус е толкова малка, че въобще не заслужава такова внимание, да не говорим за мерки.. 80% въобще не разбират, че са болни, а 0.1% загиват, като 99% от тях са на преклонна възраст с множество тежки други заболявания... Е те това е реалността.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реалността я гледам на улицата. По телевизията може да се гледа само пропаганда за безмозъчни.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реалноста е, че ако продължавате с тези тъпотии народа ще излезе!Оставка на некомпетентното управление!!!
1
8
 
4
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Реалността е ужасна, слагайте и не сваляйте маските дори когато се къпете.Аз отдавна съм так и спазвам препоръките на Щаба.