Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!

"От КЕВР да говорят реално, а не да правят прогнози"
Обновена: 4 юни 2020 11:42 | 4 юни 2020 11:42, Веселина Йорданова
266
Борисов се ядоса за парното: Газът надолу с 42%, очакваме резултат!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов напомни, че цената на природния газ е намалена с 42% след преговори с "Газпром" и очаква резултат за цените на парното.

Още по темата
Темата той коментира пред журналисти в Габрово, където днес откриват завършения обход на града.

От думите на Борисов стана ясно, че днес ще обсъди с КЕВР готвеното поскъпване на цената на парното, което се очаква да е около 20% средно от 1 юли. Борисов подчерта, че мандатът на комисията е изтекъл.

"Говорят за в бъдеще време, ако станело нещо, еди-какво си. Ние към днешна дата имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече, и то със стара дата. И ти казват, ще вдигнем с 20% цената на топлофикацията. Да, през годините топлофикациите са задлъжнели много, защото не вдигаха, помните и при Орешарски не вдигаха цената. И то така или иначе или ще влязат в час и ще говорят това, което реално имат, а не да ми правят прогнози и след няколко дни да ги опровергават", посочи премиерът.

Според него от комисията "през седмица правят такъв проблем". Не с 4, с 42% свалихме цената и съответно очакваме да има резултат, отсече Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предизборни залъгалки.
135
2
 
0
 
! Отговори
Здравеняка преди 3 години
До ТонкатаТонка аз съм ти фен, може ли да ме уредиш при тебе, моля ти се!Българин съм от бедно семейство но разбирам от ИТ, моля ти се Тонка, и аз искам да взимам по 100к на месец като теб.....муахахахахах
134
5
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко кара феновете на опозицията да полудяват:):):)Ние нали затова го избираме:):):):)А на протест Маичка и Костя само 100 човека,а на Гръцката граница 10 000 коли на курортисти:):):)Безпомощност:):):)
133
1
 
1
 
! Отговори
Дънди преди 3 години
До АнонименДоговорът е сключен през 1999г за....30 г.Демек до към 2030г.Ако боко е на власт,ще му лепнат още 30 г продължение.Гаранция.Това е залогът да се фръцка във властта.
132
7
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До Гад гад гадЕ са да има едни избори ше видиш кой е гад:):):)Бойко с наша помощ ви размазва с разлика:):):)Друг е въпроса,че никой не иска сега избори,защото няма нужда:):):):)
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКомисионната е 1,5 %,а не 1%.Как не ви е срам да лъжете.
130
6
 
11
 
! Отговори
Гад гад гад преди 3 години
Напоследък Борисов така ме отвращава ,че буквално ми се повръща.Как може ,бе - как може тоя да е толкова нагъл?Така лъже и нагло те гледа и знае ,че всички знаят ,че лъже - ама наглее и се сопва и се тръшкаКато малкото противно дебелo детенце дето никой не може да понася е станалНе се ли усеща , *** ли е - вече се държи неадекватно гнусно.Като някакъв мазен гол *** дето само се чуди как да изпълзи по телевизораТакава гнусотия - все едно от снимката мирише.Таква гад да стане...
129
0
 
8
 
! Отговори
критерии преди 3 години
До Анонимен 133Ако тоя е незаменим,значи от нас не става нищо и да заминаваме в историята.
128
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой кой кой кой кой кой кой ти каза че е 1% а кой кой кой кой кой? А кой?
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук интересното е, че ако не бяха предоговорили цената на газа, цената му щеше да падне с повече от тези 42%, защото цената му беше обвързана с цената на нефта, а цената на нефта падна много.
126
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам тези , които по някаква причина мразят ГЕРБ и Борисов , кой предлагат да ги замести. Просто кажете имената им, че и простите хора да разберат.
125
4
 
4
 
! Отговори
срам преди 3 години
Не стига,че Дънди ни изнася златото срещу 1% комисион,но дадохме авансово и 3 млрд на братския хамерикански народ.А ти си фръцкай *** ицата у уево и у десно.
124
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Главния разбойник" още ли с Орешарски се оправдава? Той е на власт вече 10 години и все някой друг му е виновен, само хан Аспарух още не е обвинил за некадърното си управление
123
2
 
0
 
! Отговори
f преди 3 години
Другият начин за възкресения на хора е по положителните влакове и автобуси, да почнат да превозват предмети, които да се връщат назад във времето и да предотвратяват най-честите причини за смърт на добрите хора, трябва превозното средство и предметите да са от положителна материя! От ядра, без електрони.
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак започнаха да си играят на доброто и лошото ченге.Има ли още БУДАли,които му се връзват?
121
0
 
3
 
! Отговори
3M преди 3 години
До МКIIПриятелю, сметките за газ са индивидуални и който не си плати му спират газта! Аз призовавам да се финансира изграждането на газова инфраструктура, вместо да се наливат пари в топлофикации. След това сметките всеки сам си ги плаща, без да зависи от съседи! Да приключим с колективизацията веднъж за винаги!
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върти суче и все другите са му виновни.Не пропусна да спомене и Орешарски,нищо,че оня беше една година на власт,а тоя е вече 11.Да сте чули да е виновен за нещо?Неее,няма и да чуете.Самозабравилият се диктатор е непогрешим,вервайте МУ.
119
1
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
При положение че на газ-спирачка се лекувате от ускоренията и после когато спрете на едно място светите светлина и се лекувате, що да не възкресявате? Но това тежкото превозно средство като камион например или автобус, трябва да е от положителна материя, ако е от отрицателна, дори пречи!
118
0
 
5
 
! Отговори
Ентелегентен преди 3 години
Левовете в марки сменям аз
117
0
 
9
 
! Отговори
пресилена комедия преди 3 години
Първо ,че КЕВР отдавна е под контрола на ЛойкоЗа такава огромна цифра от 20% просто няма как Лойко да не е знаел.Това е толкова ТИПИЧЕН за Лойко похват ,че даже не е смешно вече.Кара някой да се ocepe и той като добрият тиквен-цар да дойде и да оправи нещата.Не ве честно - верно ли има такива тъпигзьози ,че да се вържат на тоя елемнтарен трик?