Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"

Причината са листовки, пуснати в Северна Корея от бегълци
4 юни 2020 11:07, Нели Христова
113
Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Южна Корея с "най-лошия сценарий"
Снимка: БГНЕС

В дните, когато за Ким Чен Ун не се знаеше дали е жив или пък е напуснал този свят, без никой да разбере, неговият близък приятел Денис Родман, каза: "Ако видите сестра му да държи реч, значи става нещо сериозно".

Е, сега Ким Йо Чен, позната като севернокорейската Иванка Тръмп, излезе с предупреждение към Южна Корея, разпространено от националната агенция KCNA.

По-рано тази седмица около 50 хил. балона с пропагандни листовки, в които се критикува ядрената политика на Северна Корея и пълни със статистики от организациите за човешки права, прелетяха през границата. Това не е първият подобен случай, а зад подобни действия стоят хората, успели да избягат от Северна Корея.

Разгневената Ким Йо Чен заяви, че подобни действия ще доведат до разтрогване на договорa между родината й и Южна Корея, който ограничава военното напрежение.

"Ако подобни злонамерени действия продължат да се случват пред очите ни под предлог за "свобода на личността" и "свобода на словото", то южнокорейските ни съседи ще трябва да се изправят пред най-лошия сценарий. Или по-ясно казано - властите в Южна Корея ще платят висока цена, ако позволят това да продължава да се случва, оправдавайки се по подобен начин", гласи изявлението на Ким Йо Чен.

Но Южна Корея не може да направи почти нищо, за да спре частните групи да изпращат съобщения през демитализираната зона.

Но по думите на Ким Йо Чен, договорът, подписан през 2018 г. между Ким Чен Ун и президентът на Южна Корея, "няма почти никаква стойност", а избягалите от Северна Корея нарече "мелези" и "човешка измет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докарайте мацка, за да ви реши проблемите. Много ме кефи-искам я !!!
55
10
 
5
 
! Отговори
Ли Пън преди 3 години
Севера имат големи модерни сгради
54
8
 
6
 
! Отговори
АнтиСедераст преди 3 години
Има много южняци избягали в северна
53
2
 
5
 
! Отговори
Здравеняка преди 3 години
Да плашат колкото си искат, когато на военния си парад покажат че ракетите им не се придвижват с трактори, тогагава може би ще им повярвам.Все пак Ким е единствения приятел на Тръмпи на международна сцена, така че може да се получи нещо по така.....хахахахах
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 59Части за автомобили, мебели, пластмаси и компоненти от тях или други химически изделия, велосипеди, текстил и текстилни изделия, метални изделия и елементи и пр. и пр.
51
0
 
7
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Тая е яка
50
3
 
3
 
! Отговори
Оле преди 3 години
Цялото котило такива ! Големият въпрос е - защо тя !
49
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ти каза, че не строим нищо и не произвеждаме нищо?Така пише у лисчето ли?На времето в "Работническо дело" ни набиваха в главите колко строим и се развиваме. А се оказа балон и лъжа.Ако се развивахме нямаше да се разпадне икономиката ни през 90та година. Нямаше да има купони за храна. Всичко при соца беше лъжа и измама.
48
6
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Тази ***ла и тя тръгнала да си го...мери,с нормалните хора.
47
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54Другарю, време в вече да излезеш от панелката в която си влязъл 79та и оттогава не си излизал. Тодор Живков отдавна падна.
46
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е нужмо да строим атомни централи и да произвеждаме машини, коли и други стоки както северна Корея. Сега сме членове на ЕС и НАТО и западните държава ни произвеждат и ни внасят всичко каквото ни е необходимо за да живеем добре.
45
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С това че България не строи нищо и не произвежда нищо и всеки я подритва българите много добре се чувстват да мият улиците и нужниците на западняците да изкарат някое евро да си купят мерцедес на 20 години.
44
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От това, че строят бомби и атомни централи добре ли се чувстват?Какво му е хубавото, че някой се плашел от тях? Те ги смазаха физически и психически, на им било добре /?/.И единствените на които им е добре са фамилия Ким /който е завършил в Швейцария, а не в Москва например/ и още десетина фамилии. Всички останали са като роби.
43
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гладни строят атомни централи, спътници, балистични ракети, собсвени автомобили, даже собсвени марки таблет и смартфон си произвеждат. А ситите членове на ЕС и НАТО от РъБъ и пирон не могат да произведат, само евтини черноработници и слуги за Запада.
42
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким-чо, както и всеки ръководител на комунистическа държава е психопат.Вместо да реват срещу южна Корея - да вземат да прочетат какво пише на балоните.Горкия им народец - всичките приличат на скелети. И да падне терора днес промиването на мозъци от вече 70 години ще ги държи в това ненормално състояние десетки години. Точно както е днес в Русия. На тях си и м е добре да ги мачкат, което е патология.
41
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Северна Корея е сила с която дори САЩ се съобразяват, както беше България преди 30г. Днес България е васална страна от третия свят която всеки я унижава и подритва с презрение.
40
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гepманистaн УбepалecАко на света има човек, който може да си размятва ракетите това е точно Ким, не защото е луд или комунист, той просто се намира между Китай и Русия географски САЩ и да искат нищо не могат да направавят ако отвърнат и със един куршум Русия и Китай ще ги направят на кайма. Понял ? Aйде бегай да береш гъби в някой парник във Германистан.
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свърши кимчито и им застърга на гладно,кучетата лаят когато озвереят от глад.Всичко е просене на хуманитарна помощ.
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо комунярско няма, всеки може да напише някакви листовки. Лигавите световни елити са стигнали дотам да разтрогват международни договори под предлог за свобода на словото. Вече никой не си държи на думата. Тръмп също се отметна от редица договори със Русия и Иран, щом всеки си прави каквото си иска то и всеки може накрая да поиска да си спретне едно ядрено шоу.
37
15
 
3
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Велика е!!!! Истински патриот!