Отиде си Вилхелм Краус, дългогодишен зам.-кмет на София

Той е починал след кратко боледуване
Обновена: 6 юни 2020 20:18 | 6 юни 2020 20:15, Веселина Йорданова
121
Отиде си Вилхелм Краус, дългогодишен зам.-кмет на София
Снимка: БГНЕС, архив

Почина Вилхелм Краус, дългогодишен заместник-кмет на София, министър на транспорта в служебния кабинет на Стефан Софиянски и в правителството на Иван Костов.

Поклонението ще се състои във вторник, 09.06.2020 г. от 14 ч. в "Св. Седмочисленици", София, съобщиха от семейството, цитирани от "24 часа".

Вилхелм Краус, който е роден на 24 април 1949 г. в София, е починал в петък след кратко боледуване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: кончинаВилхелм Краус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
7
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Изглежда не си особено интелигентен патриот. Ама нищо. Не си сам. Повечето патрЕоти са доста прости. Но и това не е проблем. Проблемът е, че си лъжец и манипулатор. Критиката срещу Бакърджиев беше, че не е успял събори мавзолея, а не, че изобщо е искал да го събаря. А не го събаряше той, а некадърните военни. И в това е същността на въпроса. Прехвърляне от болната глава на здравата.
46
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До До Додо: Ohh, how dare you!:))Сигурно мисля по-различно, защото зная, че Земята не е въртяща се около себе си с 1600км/ч сфера, която се вихри със скорост 1.6 милиона км/ч във вселената. Hows that??
45
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩАСТЛИВИ СМЕ ДА ВИДИМ КАК КОМУНИСТИТЕ БЕЗСИЛНО ЗЛОБЕЯТ ПРОТИВ ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТ КРАУС. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ. А КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ, СКОРО И ПОСЛЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР ЩЕ ОТИДЕ В МИНАЛОТО ЗАВИНАГИ.
44
12
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Каква вяра, какви пет лева. Ти две свързани изречения не можеш да формулираш. А колкото до ЕС за сега Русия е по-пръв кандидат за разпадане. Един нефт имат и него не могат да оправят.
43
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛАВА НА ГЕРОЯ, УНИЩОЖИТЕЛЯ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!
42
9
 
5
 
! Отговори
До Додо преди 3 години
Ти си сектант човече или си правен за живот в някоя комуна.
41
6
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
до 29 Българин съм вярвай ми!Не съм ничий"***"!Ни Герберски които мразя!Такива са тук Тонката и Странджата с резервен "ник" Позитано"! Ни на БСП които паднаха в очите ми през годините! Защо не приемеш реалността? Че изказвам лично мнение.Виждайки и помнейки събитията от тогава до днес?А явно разбирам че не помниш тогавашните събития! СЪБАРЯНЕТО НА МАВЗОЛЕЯ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.БЕШЕ ЛИЧНА ИНИЦИЯТИВА НА Евгени Бакърджиев Седесаря!А че той лично Не го е взривявал и събарял е ясно!Ти що не помнишбре?
40
8
 
5
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Ме ми се прави на ощипана госпожица мазнъо, всички ви знаем празните магазини и работата за без пари по вашето райско време. По твоята логика и в затвора е рай, ядеш спиш и пат пат ти дадат некой лев ако чистиш кенефите. Ама само дето неможеш да излизаш ......
39
3
 
18
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До До Додо: Няма място за куфарчета и изобщо не иде реч за пари. Парите са поредния трик за заблуда, отклоняване, диверсия и разруха на етнодържавата. Когато имаш земя, ценностна система и вяра в Бог, имаш всичко. Когато ти вземат земята и родината, ставаш като индианците от С. Америка, които са заменяли земята си за торбичка лъскави цветни стъкълца. Ако искаш един отрезвителен пример за това, докъде води Демокрацията, изучи историята на Южна Африка. Както САЩ, така и ЕС са се запътили натам
38
15
 
5
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
БГА Балкан беше фалирало предприятие със стари негодни руски самолети, на които не им разрешаваха да кацат в Европа, защото са прекалено шумни. Освен това и харчиха прекалено много. Какво милиарди ти се привиждат? Като капак плащаха високи наеми за представител става, където работеха все роднини на комунистически функционери и ченгета. Май това е причината да пищите толкова, а не грижа за България.
37
8
 
5
 
! Отговори
Коко преди 3 години
*** здравейте. Искам да попитам ОНАМИС къде са им откраднатите милиарди и на Костов и на Краус?
36
9
 
4
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Нещо бъркаш. Куфарчетата бяха с друга партийна принадлежност. И странното е, че именно от тия среди (познава се по ограничения речников състав) са най-големите критикари и "борци за справедливост" сред коминтиращите. А ситуацията е просто: крадецът вика дръжте крадеца.
35
8
 
7
 
! Отговори
Ком преди 3 години
Сигурно дявола си има долу специален ВИП казан за ОПГ БКП и сичките червенюги ще ги събере да врат заедно докато Кали им попява с нежния си чалга глас.
34
4
 
23
 
! Отговори
Онамис преди 3 години
Що пари са завлекли с Ванката Костов не е истина. Източиха СОМАТ , БГА Балкан и какво ли още не .... Това са милиарди , много пара много нещо.
33
10
 
4
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
В един пост три лъжи. Мавзолеят не е построен за 3 дни. Построена е дървена временна барака зо 3 дни. Бетонният мавзолей е строен повече от година след това. Ако е имало немец на взрива той се е смял не на Бакърджиев, а на некадърните военни които организираха взривяването. А знаем какви бяха тогава военните. Всички членове на БКП. А така нареченият българин, който не иска младите да коментират-какво да коментират, като ги засипвате само с лъжи.
32
6
 
10
 
! Отговори
До Додо преди 3 години
Разбираме те напълно брат. И аз щях да мисля като теб ако бях взел куфарчета с милиони. Да си жив и здрав .
31
5
 
26
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Разберете, братя, че демокрацията често е много по-уродлива форма на обществен строй дори и от комунизма. В комунизма има шанс, все пак, да дойде някой диктатор, който да свърши нещо от което нацията да стане по-силна, като затваряне на границите, стимулиране на раждаемостта, справяне с проблемите от малцинствата. При демокрацията, елита с помощта на инструментни категории и алегории, като отворени граници, расизъм, реч на омразата и т.н. може да унищожи една нация съвсем законно.
30
2
 
16
 
! Отговори
Трюфел преди 3 години
Чакаме ортака му Ванъо. Много се бави ще ги надживее всичките . Хайде хайде какво чакаш слагай короната и към висините!
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко хора е разорил и почернил ..... Но иначе да е жив и здрав.
28
10
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Ти си българин, само ако българин означава *** човек. Бакърджиев не е събарял мавзолея. Събаряха го военни некомпетентни офицери, всички членове на БКП (БСП), учили вероятно в СССР. Бакърджиев не е бил длъжен да знае как се залага взрив.