Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не

Ще наклони ли везните ситуацията в Доспат?
Обновена: 9 юни 2020 20:17 | 9 юни 2020 17:30, Веселина Йорданова
274
Борисов и Щабът обсъждат утре отпадат ли мерките или не
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще бъде ли удължена извънредната епидемична обстановка в страната, се очаква да обсъдят утре премиерът Бойко Борисов и Националният оперативен щаб.

Още по темата
Тя изтича в неделя, 14 юни и наскоро Борисов анонсира, че мерките ще отпаднат.

По-рано днес обаче държавният главен здравен инспектор Ангел Кунчев обяви, че ще предложи удължаване на епидемичната обстановка, за да може да се налагат мерки за влизащите в България от страни с висока заболеваемост от COVID-19.

Усложнена е и ситуацията в Доспат, която доведе до ръст на случаите на заразени с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До късно Лелички са и не е късно а навреме, защото искат да излизат в лятна ваканция.
235
0
 
3
 
! Отговори
АЛО ВАНЪО преди 3 години
.....УУУУУПССССС.....АЛО СЕВДЕ, СКРИИ СЪ МАЛКО МЪКОЙ ШМИ ПРАЙ ПИАР, МИ НА ТЕБЕ
234
0
 
2
 
! Отговори
БАРБА ГАНИОС преди 3 години
АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЯМИЯ ИМОТЕН ДИЛЪР КОЙТО СТЕ ВИЖДАЛИREAL ESTATE , FIREMAN, PRIME MINISTAR МИНИ-СТАР ЩОТО ВСИЧКО МИ Е МАЛКОКУЛТУРАТА, ОБРАЗОВЪНИЕТО, АКЪЛО
233
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големите крадци и криминали-олигарси искат да не бъдат осъдени и за да не понесат наказателна отговорност за престъпленията си и грабежите си!Щом няма управници които да се справят с корупцията се прощаваме с надеждата да се промени нещо със и без вирус!
232
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мерки и без мерки 90 % от хората не живеят добре и най- лошото е ,че не ви вярват за ,,загрижеността,, с политически проекти и намерения.За съжаление прозренията ви дойдоха с ужасно закъснение!
231
2
 
4
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Затваряме всичко !
230
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РЕАЛИСТти си жена
229
11
 
5
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 3 години
КАКВО ИМА ДА ОБСЪЖДАТЕ...ЗАТВАРЯЙТЕ МОЛОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ...НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ПЛАМНАХМЕ ЗАРАДИ ОТПУСКАНЕ НА МЕРКИТЕ...НЯМА СЪВЕСТ...НЯМА КОЛЕГИАЛНОСТ...ЗА БЪЛГАРИНА-КРУТИ МЕРКИ...ОСОБЕННО ЗА ПО ТЪМНОКОЖИТЕ...ЩЕ ИЗПУСНЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ЕЕЙЙЙ.ЗА КАКВО БЯХА ТРИТЕ МЕСЕЦА ПРЕДХОДНИ СЪС ЗАБРАНИТЕ...ВЪЗСТАНОВЕТЕ ГИ...НЕЗАБАВНО...
228
1
 
1
 
! Отговори
Kiorsufra преди 3 години
Sled kato rasbraha ot NO6T 4e naroda ne iska da gi gleda,re6iha da uveli4at broikata na sarasenite.Sa da moje Boiko bei da se savarne kato spasitel.A ima I drugo...rasbirate li idvat isbori,ako sagubi *** supata.
227
1
 
20
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Забелязахте ли след простотията на Танева как скочи бройката на заразени с КОВИДЯ? Забавно ли ви е? Смешни са ми тези простаци, ама ние сме по - прости, че ги оставяме да си разиграват коня!
226
0
 
12
 
! Отговори
Зарата преди 3 години
Защо не пишете къде са новите огнища?В друг сайт четох ,че са в Шумен, Пазарджик , София, а Стара Загора не се спомена. Заралийката работи в много голяма фирма с няколко стотин души персонал и с големи пари зад гърба им.Интересно ми е дали утре ще кажат за многото положителни проби там или големите пари ща ги накарат да замълчат ,за да не затворят предприятието и да сложат Зарата под карантина. Олигарсите диктуват бройката, а на лабораториите ще им запушат устата
225
0
 
8
 
! Отговори
ЧИФУТИ!!!!!!!!!!!!!! преди 3 години
До НЕГОДНИЦИНие ги спасихме, а те избягаха в палестина! Еврейска работа! Антихристи мръсни
224
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда се какво става в Македония....Ха познайте сега ,дали ще отпаднат мерките...
223
2
 
13
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До АнонименБоко ги е наместил вече по джобовете си не се коси той затова иска удължаване на короната за да си прикрие новата кражба от 15 млрда дано да е за последно прости.
222
1
 
12
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
До АнонименПо билото само *** с български имена Например : БАХУР БАХАР (Бойко борисов), Муфтавчийски Софиански, все *** мамини ционистки ***
221
2
 
12
 
! Отговори
postradal pasi преди 3 години
Боко тулупа е контролинг фрик.Докога ще удължаваш контрола си хайде влизай зад решетките и връщай окраденото
220
1
 
17
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Не може днес казват отпадат мерките от 15 юни, утре казват мерките остават след 15 юни. И хората така ще направят на изборите догодина щом управляващите се изметнаха тотално.
219
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големите крадци и криминали-олигарси искат да свалят правителството на ГЕРБ,за да не бъдат осъдени и за да не понесат наказателна отговорност за престъпленията си и грабежите си!
218
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да,маските отдавна паднаха,защото истинската причина за клатенето на държавата и правителството е ИМЕННО тази:Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират(!!!) държавата, да създадат хаос(!!!) и да избегнат(!!!) наказателна(!!!) отговорност(!!!) за престъпленията(!!!) и кражбите си!
217
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е, че докато в останалите европейски държави вече имат или усилено готвят планове за усвояване на милиардите, отпускани от ЕС , заради пандемията, у нас даже няма повдигната дискусия за това как е най добре за се похарчат 15 млрд евро, предвидени за страната ни!Защо ли? По добре е да отидат в джобовете на хунтата!