Бойко Борисов на 61 г., а първата му среща е с Националния щаб

Премиерът ще посети и строежа на магистрала "Хемус"
Обновена: 13 юни 2020 09:42 | 13 юни 2020 07:45, Петя Славова
323
Бойко Борисов на 61 г., а първата му среща е с Националния щаб
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов става днес на 61 години. Министър-председателят не празнува рождените си дни, а тази година той ще посрещне празника с екипа от Националния оперативен щаб, които му докладват за новите случаи на коронавирус още в 8 часа сутринта.

Още по темата

Преди ден на страницата на премиера във Facebook бе публикувано видео под надпис "Забавляваме се", в което са събрани колажи от интервюта, пресконференции и брифинги на Борисов на фона на известната песен на Ъпсурт 3 в 1.

По традиция, министър-председателят ще отбележи празника работейки. Така се очаква след срещата с Щаба,
Борисов да направи проверка на строежа на магистрала "Хемус" от Боаза до Плевен и Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
2
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Мк 196 ! Сополанко! Е как ще крадат? Те са честни хора под червените фенери! Те са от голямото " Добро Утро "! Само трябва да погледнеш , дали слънцето е изгряло! Лява ръка, десен джоб! Знаем за развитото социалистическо "общество", знаем за "велкото " социалистическо "строителство", знаем за забраната на тази партия със закон, знаем за пладнешката приватизация и за още много, много "добри" неща! Знаем, че с честен труд и с пот на челото имат по няколко милиона! А ти Сопчо се учи !!!
196
0
 
3
 
! Отговори
Тирания преди 3 години
Тези, които харесват Борисов, са със съзнание на воюващите племена, управлявани от агресивна ръка, която да ги поведе в битка.
195
1
 
2
 
! Отговори
Интеграл от Хикс 2 преди 3 години
До Чичо Блаже: Колега, Тиквата се фука с партийната си книжка от БКП. Благодарение на нея "напуска" мвр. Но на никого няма да липсва. Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости, какъвто е мутрата.
194
1
 
3
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
До АнонименОтговарям, за да не се приеме мълчанието като гузна съвест. Не съм получил нито стотинка от никого. Не знам защо когато някой напише това което мисли, и то не се харесва от повечето участници, винаги трябва да се счита за платен коментар? Просто си мисля кой е бил по-добър политик от него през последните 30 години в България - Жан Виденов, Иван Костов, Станишев или Орешарски? Наистина бих приел всеки разумен довод за промяна на мнение.
193
5
 
3
 
! Отговори
Чичо Блаже преди 3 години
Честит да си ни, Бойко. Още поне три мандата да ни управляваш напук на озлобените комунисти. И да знаеш, че на повечето българи лафовете и шегите с Цвета ни харесаха. Нека те записват колкото си искат. Забавляваме се:)
192
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛукумаКолко ти плащат за да пишеш такива измислици?Просто ми е интересно.Лично за мен Борисов е сериозна психиатрична диагноза.Много,много сериозна!!!
191
8
 
2
 
! Отговори
Лукума преди 3 години
Честит рожден ден г-н Борисов,Вие сте най-добрият политик на съвремена България. Невероятен нюх и лидершип по време на цялата криза с коронавируса. Родината ни ще ви оцени един ден!
190
1
 
7
 
! Отговори
Пожарната преди 3 години
Ще бъде запомнен с някой неща. Едно от тях е, че България се е стопила с милион по негово време, че София се е удвоила и все по голямата разликата м/у бедни и богати. Сигурно има и положителни.
189
2
 
8
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Тиквата се е тиква няма значение дали е 1 или 61 година!
188
1
 
12
 
! Отговори
Виготура преди 3 години
"Скъса се да работи" това лай.но мутренско и накрая като се обърне след себе си само скандали, кражби, далавери, пътища и инфраструктура която се разпада от първия дъжд и дългове. Това е "свършил" еднокнижната мутрра, дето и един чужд език не се е постарал да научи
187
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сека Тиква шгъ си кметския суджук нявга надене
186
14
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
ЧРД, още 30 години да си на власт Боко. Не че си ми много по вкуса с Ганьовските си изцепки, ама само като чета как пощръкляват пyтин0питеците само затова, че си на власт и си заслужава да те търпим и за теб да гласуваме. Няма за Нинова от СДС да гласуваме я.
185
0
 
2
 
! Отговори
До ХА ХА ХА преди 3 години
Право в "десятката" :)
184
5
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
ЧРД ! Др Борисов! Желая ти да си жив и здрав! И в скоро време.Да си намериш нова работа! 10 г Ялови напъни в "политиката" в България! И то на принципа.Проба грешка! Ако ли пък не.Отегли се в Банкя и си пръскай паричките "спестени" през годините от далаверите в държавата Които сътворихте от групировката ГЕРБ!-:) Скоро ще паднеш и ще е за винаги от властта! -:) Никой не е вечен!
183
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧРД Г-н Борисов!!! Продължавай все така да мачкаш руските комунисти в България.
182
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
следващите 30 в затвора
181
5
 
21
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
ЧРД и от всички, които и тази година няма да можем дори да припарим до плажа на Отманли, заради сараите !
180
5
 
15
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
ЧРД и от всички, които няма да идем тази година на плаж на Алепо!
179
14
 
12
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
ЧРД и от всички, който изплащме Белене на братушките!
178
4
 
11
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 години
ЧРД и от всички, който ще изплащаме Турския поток на братушките за Сърбия и Македония!