Борисов уверил бранша: Нощните заведения отварят на 15 юни

В заповедта вчера имало техническа грешка, поправят я
Обновена: 13 юни 2020 19:24 | 13 юни 2020 18:28, Веселина Йорданова
108
Борисов уверил бранша: Нощните заведения отварят на 15 юни
Снимка: БГНЕС

След спешен разговор с премиера Бойко Борисов от Българската асоциация на заведенията получили уверение, че нощните заведения ще отворят на 15 юни.

Още по темата
"Техническата грешка във вчерашната заповед на министъра на здравеопазването, съгласно която до 30 юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове и клубове, ще бъде отстранена. Така нощните заведения ще отворят на 15 юни, както беше обещано", твърдят от БАЗ в съобщение до медиите.

От бранша призовават всичките си колеги да спазват стриктно предпазните мерки, за да приключи кризата с Covid-19 възможно най-скоро.

Изразяваме своята благодарност към премиера Бойко Борисов за бързата реакция и поредната подкрепа, която оказа на най-засегнатия бранш, пише с съобщението.

По късно пресцентърът на МЗ съобщи, че по разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов министърът на здравеопазването е издал днес нова заповед, на основание на която от 15 юни, понеделник, дискотеките, нощните клубове и пиано-баровете могат да възобновят дейността си.

Изискването е да бъдат спазвани въведените в страната противоепидемични мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
anonim преди 3 години
Мали, малиии!!Сутрин щом стана и каквото са казали звездите това правя. Еййй този ретрограден Меркурий!!
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те ще отворят - щом обещава, но хората имат ли пари да ги посещават?
86
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ах,тия грешки ,много станаха за три месеца,и преди два дни Борисов каза няма да затваряме нищо,вчера министърчето ги затваря ) но как ще затвори баровете по черноморието там са нашите хора
85
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и за какво бяха тогава ограниченията при 8 заболели на ден а сега при 100 няма да има, значи файда никаква от предишните мерки
84
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А карантината от пристагащи от Европейския отпада ли или не? Всеки ден различно казват.
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът има акъл на 5 годишно. Ти му казваш да не пипа котлона, че ще се изгори, а той не само дебне да го направи, че даже и ще глътне капсули за пране, че и това сигурно са бонбони, ама го лъжат
82
0
 
14
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
Това, че се плаща на лекари е пълна лъжа. Те дори кекавите 1000лв., който Слънцето им обеща, не получиха. Така че стига си избивява 15те минути слава и *** свърши нещо полезно с живота си.
81
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бордейте и бардаците пълнат джоба и на Винету.Нали всички се отчитатна него.
80
3
 
26
 
! Отговори
Нощните преди 3 години
бордеи и бърдаци ли са най-важното нещо в живота на обикновенният,нормален българин,който в тази част на денонощието обичайно е в своят дом и при своето семейство???Всичко друго ни е наред,цветя и рози,мед и масло,цъфнали,та чак завързали,от 1-2 месеца само това да гледаме и слушаме,за капризите,претенциите и исканията на ресторантьорите?!?!?!
79
2
 
28
 
! Отговори
аз преди 3 години
Та те повечето заведения,кръчми и барове си работят.Сватби и балове се правят и на закрито с над 50-100 човека.Никой не проверява!
78
3
 
8
 
! Отговори
Трол преди 3 години
До анонимен 78!Стига с тази конспирации! Нима се знаят поименно всички починали, и всички болни от Ковид 19, та се налага да плащат на лекари и близки да лъжат, ако толкова искат да повишат броя на болните, чисто и просто ще увеличат бройката на хартия, без да дадат и лев!
77
13
 
3
 
! Отговори
велики германки преди 3 години
На който не му харесва в България да бега бързо у Бангладеш. Може да бега и у германистан. Може и у полуостров Индостан. Там ще го напудрят.
76
1
 
20
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Абе този Ананиев сатана на клоун
75
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай все така , *** какво тук значи някакъв си вирус, важното е на Слънчака да се разцепват и да пълнят джобовете на твоите аверчета- мутри!
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 78Ти взел ли си, видял ли си или "една жена каза"? И защо да се плаща на близките като те и без това в голям процент от случаите не знаят точно от какво е починал близкият им, който е бил в болница.Какъв им е смисълът сега да плащат, след като са свалени всички мерки? За какво им е да увеличават бройките?
73
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ дават по 1800 лв на близките упо 3800 лв на лекаря, който напише в Смъртния акт Йовид-19.За да може да поддържат бройката и да продължават да усвояват милиони от ЕС.Вирус има, но той е е по-опасен от всички други вируси.
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
менте си ти мухобойко
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 76Моли се да не те споходи грипчето. Щом приятелите ти от 80ти налбор измират, явно не е сигурно дали едно грипче не може да ги гътне. Вече е свобода, няма никакви мерки и който иска да се пази, който иска да среща вируса с голи гърди.
70
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бау е троло смехоранче.За него друга причина за смърт няма. Всичко е корона. Всички се задушаваме, тръби, реанимации. Нищо, че 85% даже не разбират, че са го изкарали. Грипче
69
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всички толкова загрижени за многото умрели от групчето, защо не ви пука за 28000-те, които умряха по време на измислената ви пандемия. Смешници с робски душки. 30 хиляди измряха, за 150 носители на грип ревете. Идете на гробищата ще видите доста набори от 80та нагоре, ама леко да не ви удари вирус по главата...