Само след часове – баровете и дискотеките отварят

Как се подготвят заведенията?
14 юни 2020 20:30, Нели Христова
47

След поправка в заповедите на министър Кирил Ананиев, баровете, дискотеките и клубовете ще отворят врати. От полунощ посетителите ще могат да се забавляват и на закрито.

Подготовката за посрещането на първите клиенти вече започна, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Клубовете по морето също се подготвят да отворят. Баровете в Бургас ще посрещнат първите си посетители довечера, веднага след като ограниченията паднат.

Тъй като на някои места се предлага и караоке, микрофоните също ще бъдат дезинфекцирани. 

Според бранша въпреки, че вече нощните заведения работят, посетителите ще са по-малко, а последствията от мерките срещу коронавируса ще са дълготрайни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
и кво от тва преди 3 години
голям праз като отварят
34
1
 
2
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
Ко пищите заради 15 човека в интензивното да се затвори цяла държава?! Бас държа, че има повече хора в интензивно, които са пребити от катастрофи за деня. И не, аз не ходя по дискотеки, но който иска нека си ходи. Стига вече с тоя вирус. Който иска да си сложи скафандър и да се зазида у тях. Но да не пречи на другите дето се опитват да живеят нормално.
33
10
 
9
 
! Отговори
Разгневен преди 3 години
Съвсем сериозно се замислям дали не е вече време за протест от страна на малко останалите разумни хора в тази държава. Това отпускане на мерките може да доведе до голяма трагедия. Досега подкрепях правителството, въпреки че никога не съм гласувал за Герб, но така да клекнат пред мрънкащите ***, хотелиери, кръчмари и футболисти.. Това е престъпление против народа! Ако не се освестим, голям ужас ни чака.Кой ще упрекваме тогава.72656
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде че, силиконовите красавици са присъхнали като крави и камили в пустинята, упс... те са си крави и камили. Готови са, да се нахвърлят на пилона и да го нанижат целия в стил - нимфоманака 3-та част. Собствениците на бордеите да дезинфекцират цялото налично обзавеждане, което наподобява формата на банан, не за друго, ами те да не лепнат някой нов мутирал вирус на скъпото обзавеждане. Поради липса на туристи и пияни улични мотики, начесване може и на кредит, вождът плаща!
31
3
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
олеее почна се!
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 35 (anonimen)Къде са тия ренегати отричащи коронавируса мам*цта им!Аз не познавам такива!Аз също познавам бивш колега, пенсионер, почина от коронавирус. Беше здрав, прав, като скала. Правили му операция, успешна.При смяна на превръзките в болницата са го заразили. Човекът си отиде.Затова - бягайте далеч от болници!!! (личен съвет от доц. Мангъров)...
29
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 36Е да де, ама генерал Майтапчийски, Тодор Канарджийски и Ангел Локумчевте обвинявст тебе, и такива като тебе, че сте отричали COVID-19 така, както привържениците на конспиративни теории отричат, че американците са стъпвали на Луната!Аз също не отричам коронавируса, но не мога да се съглася със щаба на Бойко Борисов!
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До anonimenНе отричам че има вирус, отричам че има особен риск за млади и здрави хора! Старите и/или болните е добре да се пазят, затова ще купонясваме и ще общуваме с бабите си по телефона.
27
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте ни плашили с тази корона! Вече много хора имат познати, които са диагностицирани с тази "страшна" болест и чуват как хората я карат леко с минимални симптоми. Колкото повече хора изкарвате болни, толкова повече се пропуква мита, че има огромна опасност. Риск има наистина за много болни и възрастни хора, но те и преди това не ходеха по барове. Т
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ситуацията се влошава.
25
3
 
24
 
! Отговори
Пичове преди 3 години
Не се надявайте. Умните и красиви мацки ще си останат вкъщи.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер! Още други петък сме на купон!
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да фалират тия нарко-разпространители
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно вируса има непоносимост към чалгата.
21
8
 
17
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Мозъци, не разбрахте ли ,че строгите мерки, които се взеха март и април бяха за да се организират болниците и да се наблюдава как протича заболяването. В момента има под 20 човека в интензивни отделения, тука пак пищите да се блокирала държавата.
20
2
 
8
 
! Отговори
Селски Бек преди 3 години
Кой казааааааа...
19
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А задължителното носене на маски на закрито ще се спазва ли?
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
банкетната култура падна сега ще рестартираме нещата :)))
17
26
 
6
 
! Отговори
Майкъл преди 3 години
Добра новина! Най после ще изпия едно хубаво уиски в компанията на готини и секси дискотечни мацки .
16
7
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
От сега съм се наредил на...опашка пред клуб NERON.Ще чапам до...сутринта да ми дойде реда,няма...отказване.