Отпускат 15 млн. лв. за автоматичните врати на метростанциите

Започва работа по укрепване на свлачището край Рилския манастир
37
Отпускат 15 млн. лв. за автоматичните врати на метростанциите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството одобри 15 млн. лв. по бюджета на Столичната община за монтаж на автоматични вертикални врати в метрото.

Те ще бъдат монтирани на метростанциите от първи и втори метродиаметър, съобщи премиерът Бойко Борисов в началото на заседанието.

Отпускат се и 1.62 млн. лв. за изграждане на локална пречиствателна станция за нуждите на Рилския манастир.

В петък трябва да започним свлачището да го работим, вчера е издадено съответното разрешение и осигурено финансиране, информира Борисов.

Кабинетът отделя и 1.33 млн. лв. за отчуждителни процедури на частни имоти на територията на Видин, Грамада и видински села за модернизация на участък от пътя Видин-Ботевград.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте в АФЕРА домът на Борисов, всички чекмеджета са пълни с пачки евра и кюлчета злато.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нито един член на висшата каста, нито членове на неговото семейство могат да бъдат съдени по законите за крепостниците. Те могат да извършват каквито си искат престъпления, предумишлени или случайни грешки, злоупотреби или разхищения, могат да пристъпват клетви или дадени думи, публично да лъжат, да се възползуват за лични облаги от служебното си положение и т.н."Георги Марков из "Задочни репортажи от България"
30
0
 
2
 
! Отговори
Карапутанчева преди 3 години
Мен не *** е срам
29
3
 
3
 
! Отговори
До 28 Слав Караславо преди 3 години
Аз вече се ориентирах твърдо към Божков ако направи партия. Мразя всички политици- мошеници участвали в управлението( ограбването) на България.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия дни нещо не се вижда т.нар. "проста кърджалийска п.тка". Щото така, нещо я досрамя ли? Чакам да чуя някоя нейна мъдра мисъл. Мен, ако така ме нарича шефа ми, ще се махна на секундата, но при тия хора явно себеуважението липсва изцяло
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като прочетох стенограмата от записите смело мога да заявя, че дори Бай *** би го било срам от тоя чобанин на снимката.
26
2
 
1
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Рилски манастир заслужава и повече да му се отпуснат, защото в него видае дух на смирение, Божие уважение, на Респект към Бойко и Цвета.А за Бачковският не трябва и една стотинка да се дава - пълен бардак. Алкохол, агнета хомосексуализъм, погнуса и отврат.Почитам Рилски манастир един от малкото оазиси на вярата у нас!
25
2
 
5
 
! Отговори
Слав Караславов преди 3 години
Кабинетът го одобри но още в началото, т.е. преди одобрението премиерът вече го съобщи. Т.е. одобрението на кабинета беше вече предрешено. Знаем от кого, затова и непрекъснато ни го показват. Но те не знаят че това има обратен ефект: от Бойков фен, при тези евтини трикове, ме принудиха да мина към другата страна. Все едно коя, важно да не е Бойковата.
24
4
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не знаех,че досега ръчно се отварят вратите на мотрисите и всеки може да слезе по желание,даже в тунела.
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Софииските дупета , умните и красивите ще се возят в луксозно метро , брех . Предлагам София да стане със статут град държава като Ватикана
22
1
 
7
 
! Отговори
Велик преди 3 години
Едно и също-откривател,мореплавател,отпускател,дарител...а всъщност е голям спестител.Така лесно милиарди не се трупат.Трябва акъл,сила и малко кьотек.
21
8
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Рилски манастир заслужава и повече да му се отпуснат, защото в него видае дух на смирение, Божие уважение, на Респект към църквата.А за Бачковският не трябва и една стотинка да се дава - пълен бардак. Алкохол, агнета хомосексуализъм, погнуса и отврат.Почитам Рилски манастир един от малкото оазиси на вярата у нас!
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашо Диков преди месеци: Влизам аз в кулоарите на парламента и срещам г-н Борисов и след редица въпроси му задавам последен въпрос:- С риск да изям няколко шамара ...но току що излезе информация, че си купил на любовницата си къща в Барселона за 3 милиона евро!И Сашо допълва : Всичко замръзна, всички журналисти замръзнаха и той както вървеше се спира, ама трябваше да видите как му се променя физиономията .-Тази къща, който я намери му я подарявам!Муахахахаха...
19
0
 
25
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
"Започва работа по укрепване на свлачището край Рилския манастир"С нов 30 етажен хотел на Артекс ли ще го укрепват?
18
0
 
17
 
! Отговори
Адмирал Канарис преди 3 години
Хайл тикво, по улиците във Троян можеше да се разхождаш със кану. Поне шлюзове, да може да преминаваме от един канал във друг?
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те едни пейки даже не можеш да се облегнеш на тях , цялата им работа такава
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направете Заводи , да си вадим хляба !
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Те за пейки броиха по 10 хиляди все пак това са автоматични врати като нищо са 15 милиона. Държавна пара така се харчи. Пирон 20 лева , винт 20 лева , панта 200 лева.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Земете постройте някой завода , няма къде си изкараме хляба .
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата, откъде имаш 3 милиона евро за къща на любовницата си в Барселона от която имаш дете?