От ГЕРБ: Политическа атака с мафиотски методи!

Маноил Манев призова президента да отговори за работата на НСО
80
От ГЕРБ: Политическа атака с мафиотски методи!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Случващото в момента е комбинация от политическа атака на хора без политически възможности и мафиотски методи.

Това каза депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пред bTV, като посочи, че то е немислимо и не може да продължава по същия начин. "Единни сме и битката няма да спре", подчерта народният представител.

По думите му обаче тази политическо-мафиотска атака няма да подейства по този начин на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

Още по темата
Според Манев НСО не си е свършила част от работата, за да се появят "такива мафиотски заплахи към премиера".

"Снимките всъщност са предназначени за сплашване. Отговорът ни е, че ще се опръскаме с кал, докато газим в нея, но ще продължим напред", заяви депутатът от ГЕРБ.

По думите му, ако на снимката е спалнята, която се намира в държавната резиденция, до нея имат достъп доста хора - охрана, чистачки, поддръжка и други. Въпросът обаче според депутата е кой е снимал премиера, докато спи, кога го е снимал и защо сега се вадят тези снимки.

Според него посланието на тези хора е, че могат да правят всичко, което пожелаят. Всесилни са и "няма нужда да отговарят за 18-те си повдигнати обвинения".

"От другата страна, като се намерят двама-трима политици, които са решили, че калната вълна за тях е хубава - ето я комбинацията. Ще излезе много ясно кои са политиците. Ние казахме много пъти, че има хора, които не искат да отговарят на едни въпроси. Вчера Цветан Цветанов обвини цялата си партия. Той каза такива гнусни неща по отношение на хората, с които е работил, че нямам думи", каза още Маноил Манев.

"На тази гнусна история, която се развихри вчера, трябва да има отговор и НСО трябва да даде своите отговори. Президентът да не се крие, да излезе и да отговори и за службата, защото той е ръководителят й", призова депутатът от ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
4
 
! Отговори
Прогледнал преди 3 години
До ПенсионерО много си се объркал!Ямата с *** е на Позитано 20 там ще се самоизядат за кокала,голям цирк!Представям си как ще управляват държавата,УЖАС И ПАЗИ БОЖЕ!!!КОВИД-20 НА ПОЗИТАНО Е МНОГО ПО СМЪРТОНОСЕН ОТ КОВИД-19!!!ПАЗЕТЕ СЕ!!!
72
4
 
5
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
***,по-***,най-***,т.е. гърбав.
71
2
 
3
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Не е лесно да си главатар на мафиотски кръг, веднага ти прилагат мафиотски похвати!Но това би се доказало , когато извадят куршума от Бойко , ако е с кръстче отпред , значи е мафиотско отмъщение!
70
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Сяма едно мога да кажа-с техните камъни, по техните глави....Забравихте май, кога Цецо ухото подслушваше всички, с новата им израелска техника, забравихте как в уж случаен запис се чува и гласа на Радев и той е сплашван с питане в конституционния съд, за да мълчи и кротува. Сега, дали ще се направи проверка на автентичността на записа на "Кърджалийската п-тка" и дали ще се провери пипнати ли са снимките с отвореното чекмедже? Съмнявам се. А всичко е жълт картон от Биг Брадър, ми се струва....
69
2
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Събирането на много празни глaви на едно място,не означава ,че могат да родят нещо смислено.
68
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този много се изсилва,но ако се случи Борисов да загуби,такива като Манев първи ще се отстранят от премиера.Там всеки е за себе си.Ръфат се яко за кокала.Сега го подкрепят,защото има власт и влияние и чешмата им няма да спре.Последемн пример-никой от тях не каза и дума от парламента в подкрепа на Караянчева,във връзка със записа.
67
1
 
6
 
! Отговори
до65 преди 3 години
Президентът прави това,което му позволява конституцията.Правата му са ограничени.Това го знае всеки грамотен човек.В неговата спалня няма купчини пари.Около Борисов е пълно с предатели.Цветанов го предаде.Там ,където във фетиш са издигнати пари и далавери е така,и той би трябвало да го очаква.Това е много близък човек,който има достъп до жилището му.
66
4
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
ПП ГРОБ = хунта! Като сте чисти и не знаете що е подкуп , я кажете сладури защо не желаете машинно гласуване? ПП ГРОБ = хунта!
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, как ще се опръскат? Ми те са си в кал от горе до долу, която на места се е спекла и им служи за броня
64
3
 
1
 
! Отговори
всичко нос! преди 3 години
Мъжката Ангелакова ин акщън. Тоз магданоз мноо *** играе покер с хремав нос -по картите му цифкъ капи но го играи на пики
63
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 63А какво управлява президента...на Деси покупките ли !?
62
11
 
8
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
Президента съзнателно или несъзнателно вече се подхлъзна в калта, верен до смърт на болшевишката хунта БКП-БСП! Всичко около Борисов е излята помия с която се цели само едно, свалянето му от власт, не зависимо с какви средства! Много дълго столетницата майка стоя в ъгъла ! Представете си ,снимки как спи, дори не са пропуснали да бръкнат в тоалетната му чиния! Това ако не е помия, здраве му кажи! То се знае, комунистите винаги са вземали властта: с преврати, с мръни компромати, със скалъпени
61
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че "НСО Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА", не осначава, че Президентът управлява службата.
60
7
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Защо така сички гербаджии са свинеподобни, някой има ли обяснение?
59
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И милиционерчето Маноил се хвърли на амбразурата...
58
2
 
3
 
! Отговори
и пак НСО преди 3 години
Но кой упражнява РЕАЛЕН контрол съгласно Закона за НСО:Чл. 12. Народното събрание упражнява контрол върху дейността на Националната служба за охрана съгласно Конституцията на Република България чрез постоянна комисия.Та както вика народа - вола рие по гърба му пада!Този теляк като народен избраник (боже, как звучи само) какво работи?
57
1
 
6
 
! Отговори
закон НСО преди 3 години
Депутат да не знае законите не е добре!Извадки:Какво пише в Закона за НСО:Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;2. утвърждава основните структурни звена и общия числен състав;3. удостоява офицери с висши офицерски звания.
56
5
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
бандата тръгна по медиите да се оправдава изобщо не ни интересува на нищо не сеучудваме пачки и пистолет кои говори за мафия
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де-само от Черепа Теквун и Бездомника са взели за 3 години 67 МИЛИОНА. А от другите назначени и обгрижвани "бизинесмени" колко са взели. Микренското джудже например колко са го сурувакали!? Дава ли Теквун почтено дела му на Бездомника. На Шишман!? Боянския прилеп,макар и да се е спиртосал- и той иска своето..
54
7
 
15
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
ГЕРБ не са затънали в кал!! Затънали са в ямата с ***!! Ха ха ха ха!