След среща в МС: Масов контрол за изпълнение на здравните мерки

Борисов пак напомни, че опасността от коронавируса не е отминала
44
След среща в МС: Масов контрол за изпълнение на здравните мерки
Снимка: Правителствена пресслужба

Обстановката с коронавируса се следи изключително внимателно и започва масов контрол за изпълнението на противоепидемичните мерки. Това е докладвано на работна среща, свикана от премиера Бойко Борисов в Министерския съвет във връзка с актуалната ситуация с разпространението на COVID-19.

Още по темата
В рамките на разговора бяха обсъдени данните относно разпространението на новия вирус, съобщиха от правителствената пресслужба.

В срещата участваха министърът на здравеопазването Кирил Ананиева, членовете на Националния оперативен щаб Ангел Кунчев и Тодор Кантарджиев, директорът на Столичната регионална здравна инспекция Данчо Пенчев, изпълнителният директор на Александровска болница Костадин Ангелов и изпълнителният директора на Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом” Иван Костов.

Министър-председателят Борисов за пореден път изтъкна, че опасността от COVID-19 не е отминала и че за борбата срещу коронавируса от най-голямо значение и към момента продължава да бъде спазването на физическа дистанция, дисциплина и стриктна дезинфекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
Българина от дума не разбира. Тояга трябва. И какви са тези фантастични глоби от хилядарки ,дето не се събират ? Без маска 50 лв. с фиш и готово.
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаНоси се слух, че е в Гърция :)
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОВА Е БЪЛГАРИЯ -ГЛОБО-ИЗДЪРЖАЩА СЕ ДЪРЖАВА ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ В ЦЯЛ СВЯТ.АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ, ЧЕ САМО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА Е ПРАСЕНЦЕ КАСИЧКАТА НА БОКО ШКАФА, А ТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ГЛОБЯВА НАРЕД И ПО ТУМБИ. СКОРО ЩЕ НИ ГЛОБЯВАТ ЗАДЕТО ДИШАМЕ !!!
32
1
 
1
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
ГЕРБ ще бъде на власт 💯 години
31
0
 
3
 
! Отговори
Самоинсцениращ се преди 3 години
" Аз изтъквам и знам че опасността не е минала ...." А щабът и специалистите? "Щом аз казвам значе е тъй" .
30
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не увъртайте,още утре забранете мачове и балове,бъдете умни защото после историята на вас ще пише вината за погубването на стотици хиляди животи.Това е чумата на 21 век ,не слушайте глупаците дето не вярвали в това и се подиграват.Китайците ни удариха сериозно.21 век ще е война с китайската империя.
29
1
 
12
 
! Отговори
КОЛЮ МАМАТА преди 3 години
Как са седнали,един бридж да му изиграят,,кой бие прибира парите
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрън, дрън дреме ви на вас за здравето на ***, важното е нощните щсафчета да са пълни!
27
2
 
13
 
! Отговори
до Бойко Борисов преди 3 години
Борисов, увеличи хората в РЗИ-тата в цяла България, защото има недостиг на персонал, и не се стискай за по високи заплати! В Гърция има по десетина човека на ден от месец насам, а ти му изпусна края! Не ни превръщай в Беларус, нали уж не си диктатор?
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ананиев, Борисов,Какво правим с предстоящите в скоро време концерти и други публични събития, където се събират много хора на открито и закрито в София и страната? Кой и как точно ще следи да не се скупчват хората на едно място? Парите от ДДС на ресторантьорите по-важно ли е от здравето на клиенти и публика?
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като шестица от тотото за ОПГ ГРЕБ. Никой не говори за записи, снимки, компромати, кюлчета и евраци, изнудване, необичайни смъртни случай
24
2
 
18
 
! Отговори
Стерео преди 3 години
До ЧиновникГерболетке какво подскачаш тук като маймунка?
23
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слагайте маските, за да мълчите и да не протестирате!Какво удобно извинение.
22
11
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До ДО ЧИНОВНИКЧервените *** все ги "пълните" тия площади и все се събирате по 15-20 квартални лyмпeни, колкото да се излагате пред цяла България.
21
3
 
19
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Кунчев му провалиха ваканцията в Гърция, върнал се
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕХ ТИКВО, ТИКВО, Е Е ЛЕСНО ДА СИ *** Е КАЗАЛ НАРОДЪТ! КАКТО В ПЕСЕНТА НА ЕРА"НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ТИКВА"!ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН, ЗАЩОТО В ЗАПИСА КАЗВАШ, ЧЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ***. Е, ЛЕСНО ЛИ ТИ Е СЕГА?КАТ ГЛЕДАМ МАЙ НЕ, А?
19
10
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... КЪДЕ ГО ВЕЛИКИЯТ ГОДЖИ С ПАГОНИТЕ...... Да не би Бенатовата мисирка да пита?
18
6
 
16
 
! Отговори
ДО ЧИНОВНИК преди 3 години
ГАВЕДО, МИ ТЕ ЗА ТВА СА ТОЛКОЗ ЗАМИСЛЕНИ НА СНИМКАТА, ТИ НА ТЯХНО МЯСТО ЩЕ ВЪВЕДЕШ ЛИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ?МИСЛИ С ТИКВАТА СИ!ЧУЖДИТЕ ТУРИСТИ ИЗЧЕЗВАТ, А ПЛОЩАДИТЕ СЕ ПЪЛНЯТ...ТА ЗА ТВА НЕ СМЕЯТ ДА ОБЯВЯТ ИЗВ. ПОЛОЖЕНИЕ, ТИКВО!
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много заразени е основание за карантина на българите при посещение на друга държава...Попаднем ли в такава рискова група и никой няма да излезе или влезе в България...Ще ни блокират и отново ще върнат мерките, но няма да има смисъл...
16
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ КЪДЕ ГО ВЕЛИКИЯТ ГОДЖИ С ПАГОНИТЕ...ТИЯ СА КАХЪРНИ НЕЩО...ЩО ЛИ...ЩОТО ВИЖДАТ ЗАДАВАЩИЯ СЕ УРАГАН...