Протест брани журналиста Горан Благоев

Едностранчиво ли е предаването му "Вяра и общество"?
27 юни 2020 21:29,
87
Протест брани журналиста Горан Благоев
Снимка: БГНЕС/архив

Протест в подкрепа на журналиста и водещ Горан Благоев се проведе днес пред сградата на Българската национална телевизия, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Общественици, духовници и журналисти се обявиха против цензурата и настояха "Вяра и общество" да продължи да се излъчва.

Предаването стана обект на вътрешна проверка, като генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обвини водещия му в липса на професионализъм и едностранчивост.

Миналата седмица самият Горан Благоев обяви, че летните излъчвания на повторенията на предаването са спрени от ефир и намекна, че това ще се случи и с новите епизоди наесен.

А самият Емил Кошлуков е глобен с 300 лева за това, че по време на изслушването си по казуса в сряда в СЕМ не е носел предпазна маска и така е нарушил противоепидемичните мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
33
 
! Отговори
Смела дума преди 3 години
До Ни думаИди и се гръмни някъде - ти да не си Десислава Пулиева от св. синод с третия мъж и с третото дете дето им дава акъл какво да правят, включително и на краваря Гавриил Ловчански и на лудото Коли Пловдивски?
64
0
 
32
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До ЛогичноНе ти изнася предаването защото си една руска *** - ***!
63
0
 
34
 
! Отговори
До Православния куку преди 3 години
До ПравославенПо голям православен интригант и психопат от теб не бях виждал - чиста ДС *** си!
62
1
 
32
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
До Хм !?Нещо не си си пил хапчетата и плещиш глупости. Дядо мраз ти е в акъла и затова ръсиш тъпизми и простотии. Религията е идеология и затова не ти изнася на комунистическата простотия която се опитваш да утвърждаваш поради невежеството си и затова хулиш и демонизираш Горан но няма да успееш. Горан ще се върне на бял кон, а ти ще беснееш и ще лудееш още повече
61
1
 
32
 
! Отговори
Верен преди 3 години
До Не виждамНяма ги православните талибани-комунисти и ченгета като теб и затова не виждаш, а *** скоро ще видиш и чудеса
60
0
 
32
 
! Отговори
православен преди 3 години
До ОбективноКойто има уши нека слуша и който има очи нека гледа но явно ти си черногледа православна и талибанска кукувица. Над 2 000 са подписите в подкрепа за Горан, а вашите са едва 500? Какво ще кажеш? Ти си със силните на деня и нищо повече - чиста *** - мишок!
59
2
 
32
 
! Отговори
Ятеиста преди 3 години
Абе вие сте ненормално вярвате още във феята на зъбите не разбрахте ли 1400бгофи и че светия синод е милиционерска диктатура която ви краде от джобовете? За 1400 години не сте мръднали от тъмните векове очаквам светия синод да почне да гори хора живи за изкашлям се наука!!!
58
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го вземе Слави Трифонов в неговата телевизия. Хем ще запълнят прогамата, сега се чудят с какво, хем ще си полемизира на воля, хем ще дойде още един кукувец.
57
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да го вземе някоя частна телевизия! Що не го вземе?! Сега наши всички се пишат вярващи? Що така си нямат предавания за църкавИ?! впрочем има. По един музикален канал ни облъчва една американска евангелистка, редовно и продължително. Да покритикуват я мюфтията, я някой евангелистки вожд.
56
6
 
36
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Репортажа за бай Добри беше момента, в който Горан Благоев доказа, че се отличава от останалите "***". Естествено на милиционерите от Светия синод това никак не им допадна.
55
3
 
42
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Аз също не виждам православни християни на този измислен протест, само разколници и икуменисти са там
54
4
 
43
 
! Отговори
Не виждам преди 3 години
В защота на Гомнянчо се обявиха сатанисти и икуменисти. Истински християни на протеста не виждам.
53
6
 
47
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Правилно Кошлуков е изхвърлил това гнусно предаване. Защото преди всичко предлаганата информация, с което и да е предаване трябва да е обективна, редно е да няма идеологическа пропаганда, това което се казва да е истината, само истината и цялата истина. А водещия превърна това предаване в джендърия, където се сипят само лъжи! При това има малки корупционни заигравки, заради което е недопустимо това да бъде допускано на екран.
52
9
 
44
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Вяра и общество е абсолютно непрофесионално и необективна предаване, което на всичкото отгоре непрекъснато клевети Българската православна църква, враждува срещу Светия Синод и насърчава разколници и еретици да рушат българското.Единственият му шанс да остане в ефир е с интриги и протести срещу директора на телевизията, а не с талант и професионализъм, които напълно му липсват.В дългосрочен план това еретическо и клеветническо предаване няма да го бъде защото Бог поруган не бива!
51
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вяра и общество противоречи на новия обществен ред, който се налага с корона-кризата. В него няма място за вяра, празници и събирания на хора. Само страх и манипулации за тотален контрол!
50
8
 
47
 
! Отговори
Логично преди 3 години
В предаването му има много политика и малко стойност. Дразни постоянният му негативизъм към Русия. Постоянно мултиплицира едностранчивостта на малкия човек.
49
5
 
42
 
! Отговори
Ни дума преди 3 години
Тематиката на предаването на Горанчо е тотално сбъркана и/или подменена. Щом предаването се казва "Вяра и общество",то би трябвало да се занимава със всички религии и деноминации и да ги подлага на сравнителен анализ,както и да изследва взаимодействието на секуларизираното общество с вярата. Горавчо се е фиксирал само върху критика на БПЦ и връзките с Русия. Това,че човочЕто в Цариград , масон,икуменист и приназява нашия патриарх да "Ваше блаженство",че работи за Повардарците - ни дума.
48
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
горане само еретици сбираш и както си я гушнал таз икона си отивай при тях неврнико долен
47
1
 
38
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Няма как на високи длъжности ,които изискват както висока обща култура,но също така е необходим добър произход и високо образование ,да бъдат назначавани чалгари и чалгаро-подобни ,както и разни хвърлячи и хвърлячки на салфетки./Ама винаги съм се чудил защо се хвърлят салфетки.На какво е израз/.Погледнато отстрани изглежда много лу-пенска постъпка.
46
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Waffen SSАко у нас се ползваха с предимство хората, имащи качествата, които си изброил, щяхме да сме сред най-богатите и напреднали държави.Но ние сме на опашката, защото на всяка добре платена или поне ръководна длъжност, са настанени такива като Горанчо.