Семейство даде 700 лв. за тестове, те отрицателни и все пак - карантина

Баща се усъмни в резултати, но "процесът бил необратим"
Обновена: 2 юли 2020 21:50 | 2 юли 2020 21:30, Веселина Йорданова
141

След като стана ясно за 3 положителни проби на деца в столичната 185-а детска градина, бащата на две от тях се усъмни в резултатите им и реши да направи тестове за Ковид-19 в независима лаборатория.

"Поради липсата на симптоми и поради това, че те са постоянно заедно, пият от едно шише и едното излезе положително, а другото отрицателно, се усъмних и реших да направя независими тестове в лабораторията, която е в списъка на РЗИ. Пробите се оказват отрицателни. Освен PCR, си пуснахме и кръвни антитела, но те също са отрицателни, което означава, че нито сме били заразени, нито в момента сме заразени", смята Денислав Димитров.

След дадени 700 лв. за тестове и въпреки отрицателните резултати, според разписанията на Здравната инспекция семейството остава под 14-дневна карантина, предаде Bulgaria ON AIR.

"Един вид процесът е необратим. Тестват те, излизаш положителен. След това каквото и да се случи, очевидно не се признава", каза още бащата.

А детската градина, в която е и детето на Денислав, днес отново отвори врати. Карантинирани са само трите групи, от които са доказано заболелите общо 4 деца. PCR тестовете на персонала са отрицателни. От всички 165 новозаразени с Ковид-19 за денонощието - 9 са в област Кюстендил.

Ново огнище и в Пловдивска област. 18 от 33 положителни проби за коронавирус са от шивашки цех в Кричим. Те нямат симптоми. Изследването е направено по искане на собствениците на цеха, който остава затворен за 14 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен фарс е целия този вирус и то започва да се вижда вече. Въпрос на време е истината да излезе наява.
102
12
 
0
 
! Отговори
Off преди 3 години
Първо се чете, после, ако е по принцип възможно, а то в случая няма как да стане, се правят тестове/дават пари. *** първо прави тестовете, после чете.
101
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Някой бая парици направи с тея фалшиви тестове" вместо да си оправим държавата да ни тъпчат с ***.
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Show must go on Кои са тея държави, защото има противоречие в коментара ти.
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ."Всичко е една огромна лъжа" добре, но защо прокобиваш с втората част на изречението.Така даваш съгласие на лошия сценарий.
98
5
 
9
 
! Отговори
. преди 3 години
Всичко е една огромна лъжа, от която страдаме всички ние, а есента иде още по-лошо..
97
2
 
34
 
! Отговори
без лица преди 3 години
До oginТова у нас сме го разбрали почти от самото начало. Целта е да е отнемат правата на хората и те да бъдат безлични същества, затова въвеждат този задължителен маскарад.
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 100Ми що не излежеш на улицата? Страхливец! Като си траеш и обясняваш айде още 500 г. знаеш какво!Аз вече като не българин само съвети мога да давам иначе го броят като вмешателство!
95
2
 
22
 
! Отговори
ogin преди 3 години
Тестовете са измама
94
13
 
18
 
! Отговори
Show must go on преди 3 години
"Те нямат симптоми"...Те не са болни!!!Те нямат измислен и несъществуваш вирус!!! Офцеее,не осъзнавате колко сте прости и лесни за манипулиране...Поздрави от нормална държава в която детските градини и всичко друго работи и няма сбърканяци с маски и повредени хора...
93
3
 
33
 
! Отговори
жоро преди 3 години
Егаси малоумнщината.Нямат болест и симтоми, но са идентифицирани .Абе.хора...осъзнайте се!
92
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пеевски все в противниковия лагер го слагате, смешни манипулаторчета ... ако сте комунисти - слагате го при демократите, ако сте демократи - слагате го при комунистите ... а Пеевски е умно и богато момче. Основната му грешка беше, че се забърка с ДПС ... иначе и за Президент, и за Премиер става.
91
3
 
4
 
! Отговори
М9999таф преди 3 години
Яко ще измират тези отворковци! Даже се чудя как още не са умрели. Трябваше досега да сме ги сложили на апаратно дишане...
90
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да разделим държавата на две. Нека който иска да слуша Мутафчийски, да го управлява Баце, да вярва на Пеевски медии, да се радва на Гешев и да носи маска.
89
19
 
6
 
! Отговори
Мъдрец преди 3 години
То всички големи разбирачи както винаги, тука Тестовете и мерките са еднакви в целия свят. Да, тестовете не са 100% сигурни, но да най- доброто с което засега разполага. И да мерките са единственото сигурно нещо, също Като гледам май най- големите мрънкячи са тука и в САЩ..
88
6
 
28
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ковид19 е измама на световно ниво. В нея участват медии, политици, лекари.
87
15
 
5
 
! Отговори
Сугестопедагожка преди 3 години
Ами що си пускате децата на детски градини, бре, оли. гофрени? Да си седи сега вкъщи татенцето и мама 14 дни и да се изпоизбият дано.
86
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой от пишещите тук може ли да се постави на мястото на тези хора с малко дете? Знаете ли какво означава непредвидени разходи, ако си на ръба на фалита след месеци ограничения?
85
3
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 3 години
Ами за да не ги корумпирате, спазвайте мерките, та да няма първа линия.Голямо натискане няма и без друго за тая първа линияРъкопляскането си е по желание
84
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им е за урок и догодина на изборите пак за същите да си гласуват!