Семейство даде 700 лв. за тестове, те отрицателни и все пак - карантина

Баща се усъмни в резултати, но "процесът бил необратим"
Обновена: 2 юли 2020 21:50 | 2 юли 2020 21:30, Веселина Йорданова
141

След като стана ясно за 3 положителни проби на деца в столичната 185-а детска градина, бащата на две от тях се усъмни в резултатите им и реши да направи тестове за Ковид-19 в независима лаборатория.

"Поради липсата на симптоми и поради това, че те са постоянно заедно, пият от едно шише и едното излезе положително, а другото отрицателно, се усъмних и реших да направя независими тестове в лабораторията, която е в списъка на РЗИ. Пробите се оказват отрицателни. Освен PCR, си пуснахме и кръвни антитела, но те също са отрицателни, което означава, че нито сме били заразени, нито в момента сме заразени", смята Денислав Димитров.

След дадени 700 лв. за тестове и въпреки отрицателните резултати, според разписанията на Здравната инспекция семейството остава под 14-дневна карантина, предаде Bulgaria ON AIR.

"Един вид процесът е необратим. Тестват те, излизаш положителен. След това каквото и да се случи, очевидно не се признава", каза още бащата.

А детската градина, в която е и детето на Денислав, днес отново отвори врати. Карантинирани са само трите групи, от които са доказано заболелите общо 4 деца. PCR тестовете на персонала са отрицателни. От всички 165 новозаразени с Ковид-19 за денонощието - 9 са в област Кюстендил.

Ново огнище и в Пловдивска област. 18 от 33 положителни проби за коронавирус са от шивашки цех в Кричим. Те нямат симптоми. Изследването е направено по искане на собствениците на цеха, който остава затворен за 14 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
45
 
! Отговори
гадна твар преди 3 години
Значи хем си болен, хем обаче не усещаш, че си болен, ама все пак някай решава, че си болен. Болшинството от населението продължава да вярва на облъчването с думи като "болен". Дори и да има такъв вирус, то коректно е да се каже "заразен" или "вирусоносител", на не и "заразен". И после - "излекуван"!? Човекът се е възстановил, с какво сте го излекували бе (*&*(*)&))(*(* Наивници обаче в БГ много. Клета Майка България!
82
4
 
1
 
! Отговори
До 93 преди 3 години
Долна твар
81
19
 
4
 
! Отговори
До 91 преди 3 години
Що ли? Щото безсимптомно в момента детето може да го лепне на баба и дядо! Верно е абсурдистан с толкова гнили ябълки!
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто пъти казаха, на 4-5 ден без симптоми се тестват и чак тогава резултатът може да се приеме за точен. Що да не се карантинира?!?---------А по същата тая твоя логика - защо пък да се карантинира? Щом и първия резултат не може да се приеме за точен? Хахахахах. При тестове със 70% точност, 80% точност и 90% точност може да си го извъртаме както искаме. Истината е че е хаос някакъв и никой си няма идея какво да прави, но всички раздават заповеди. Абсурдистан.
79
1
 
13
 
! Отговори
ццж преди 3 години
все някой ден ще бъдат подведени под отговорност тези незнам как да ги нарека като чели до сега никой нее дигал температура който се чувства зле отива на лекар
78
1
 
11
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 години
МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК ИСКАТ ДА ВИ СПАСВАТ СЛЕД КАТО ЧЕНГЕТАТА ПРЕБИВАХА ХОРАТА НО НЕ ТЕ ИСКАЛИ ДА ГИ СПАСЯВАТ И ГИ ПРЕБИВАХА ПОСЛЕ ГИ НАТИКВАХА ПО АРЕСТИТЕ И ИМ ШИБАХА СТРАШНИ ГЛОБИ,ДОКТОРЧЕТАТА УБИЙЦИ ЛАПАХА ГОЛЕМИ МАНГИЗИ И ТРЕПАХА ХОРАТА СЛЕД КАТО ИМ РАЗРАНЯВАХА ТРАХЕИИТЕ ЧРЕЗ ИНТУБАЦИЯ И ГИ НАВИРАХА В ИСКУСТВЕНА КОМА ОТ КОЯТО НЯМАШЕ СЪБУЖДАНЕ МАСОВА ПРАКТИКА ПО СВЕТА ......УБИЙЦИ ГНУС!!!!
77
18
 
6
 
! Отговори
! преди 3 години
Когато си *** и 7000лв за тестове да дадеш, няма да помогне! Сто пъти казаха, на 4-5 ден без симптоми се тестват и чак тогава резултатът може да се приеме за точен. Що да не се карантинира?!? Щото трябва да маа *** по Витошка! *** дебилното население
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И докторите на първа линия са корумпирани. Само те излязоха пред пропагандните медии на правителството и пляскаха цели 10мин без да спират. Абе не ги ли заболяха ръцете от пляскане....,или викаш като знаят ,че ще има парички търпят......Няма значение,че излагат и останалите ...истинските лекари.
75
0
 
14
 
! Отговори
реал преди 3 години
това нее вирус а политика болеста се лекува от доктори а не от политици прокурори и полиция третират народа като мишки всяват страх и паника така се управлява по лесно
74
1
 
10
 
! Отговори
СЕКТА КОРОНАВИРУС преди 3 години
ПРОПОВЕДНИЦИТЕ ОБЛИЧАТ КОСТЮМИ И ФАЛШИФИЦИРАТ РЕЗУЛТАТИ ЗА ДА ВИ ВЪВЛЕКАТ В СЕКТАНСТСКОТО ДВИЖЕНИЕ КОРОНАВИРУС.....СЕКТАТА СЕ РАЗРАСТВА СТРЕМГЛАВО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 МЕСЕЦА.
73
15
 
4
 
! Отговори
Който не вярва преди 3 години
След 15 юли идва страшното, с вируса шега не бива!!!
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата работа е Хунта мара
71
5
 
18
 
! Отговори
Грух преди 3 години
Ковид, Ковид... За едни страшилище, а за други напълни-касичка. Буахаха. Блажени са вярващите в Ковиту. Колкото повече вярващи има, толкова повече джобчетата на едни други създания ще са пълни. Сега пада голямото дърпане на покривката с тортата и кокала. Останалите- "стойте си в къщи".
70
1
 
13
 
! Отговори
Барба Гани преди 3 години
Абе тез безплатните тестове, дето си ги правят нашите от алиекспрес ли ги поръчаха, баси фалшивите дет са, казвам го щото и на мой познат се случи същото.... тестваха едни полицаи в един град уж положителни, пък единия също си пусна незавизим тест и оп отрицателен, ама си замълча човека, служба баце...
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканИч да не те убеждават! Ти си знаеш най-добре! Щото си умен!И ако нещо те хване - само Аз, Мандъров! ще те лекувам!
68
7
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
И 1 000 000 лева да дадат за тестване за корона, нищо не правят. По това време никакви грипове няма. Не могат да ме убедят.
67
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна измама е! Няма вирус! Лъжат Ви! И с кръглата Земя е измама! Оня на кладата са го купили да казва, че Земята е кръгла! Оня ден гледах у морето и е плоска! И с Короната е така. Будалкат ни да откраднат едни пари! И мангърчето го каза и леля Първанова! И така са казали на Позитано - така да се приказва!
66
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 73Иди доброволец в Пирогов в КОВИД-отделението. Друга песен ще запееш, защото си шматарок пред ТВ-то и чакаш мама да те изпишка. Застоял си се пред монитора. Бягай да си лягаш.
65
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто в ГЕРБ доиде БСП това вече нее същата партия вече е БСП 2 същия метод същите хора дваисет години на власт и още дваисе щеса
64
0
 
19
 
! Отговори
Грух преди 3 години
Какви измами, какви 5 ле'а. Ковиту съществува, па макар и на хартия. Резултатите от него са налице- няколко милиарда човека бяха поставени под домашен арест, стотици хора получиха психически проблеми, лишиха ви от елементарни права и свободи (това и преди 1989г. не е било), държавите ще ги удавят в нечувани дългове, настъпва невиждана в човешката история рецесия от която много хора ще загубят всичко, останалите ще работите за жълти стотинки за да не умрете от глад. И това ако не е реален вирус!