Семейство даде 700 лв. за тестове, те отрицателни и все пак - карантина

Баща се усъмни в резултати, но "процесът бил необратим"
Обновена: 2 юли 2020 21:50 | 2 юли 2020 21:30, Веселина Йорданова
141

След като стана ясно за 3 положителни проби на деца в столичната 185-а детска градина, бащата на две от тях се усъмни в резултатите им и реши да направи тестове за Ковид-19 в независима лаборатория.

"Поради липсата на симптоми и поради това, че те са постоянно заедно, пият от едно шише и едното излезе положително, а другото отрицателно, се усъмних и реших да направя независими тестове в лабораторията, която е в списъка на РЗИ. Пробите се оказват отрицателни. Освен PCR, си пуснахме и кръвни антитела, но те също са отрицателни, което означава, че нито сме били заразени, нито в момента сме заразени", смята Денислав Димитров.

След дадени 700 лв. за тестове и въпреки отрицателните резултати, според разписанията на Здравната инспекция семейството остава под 14-дневна карантина, предаде Bulgaria ON AIR.

"Един вид процесът е необратим. Тестват те, излизаш положителен. След това каквото и да се случи, очевидно не се признава", каза още бащата.

А детската градина, в която е и детето на Денислав, днес отново отвори врати. Карантинирани са само трите групи, от които са доказано заболелите общо 4 деца. PCR тестовете на персонала са отрицателни. От всички 165 новозаразени с Ковид-19 за денонощието - 9 са в област Кюстендил.

Ново огнище и в Пловдивска област. 18 от 33 положителни проби за коронавирус са от шивашки цех в Кричим. Те нямат симптоми. Изследването е направено по искане на собствениците на цеха, който остава затворен за 14 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора,търсете си правата! Не виждате ли,че всичко е грандиозна лъжа. На тях им трябват бройки,а не наистина заразени. Не бъдете роби ...
62
1
 
17
 
! Отговори
Пълна преди 3 години
хибридна измама.
61
1
 
23
 
! Отговори
Jk преди 3 години
Чета и не вярвам на ушите си...на никой ли не ми прави впечатление, че детето е тествано, но резултат не се получава официално, само телефонно обаждане?! Демек , нещо ми заседна между зъбите, на следващия на който ще звънна ще го карантинирам щото ми свършиха клечките за зъби.
60
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тези 700 лева са потънали в чекмеджето на нощното шкафче.
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подписвам нищо от РЗИ.
58
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е МАгия!
57
2
 
34
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
От цялата тая история единственото истинско нещо са двете седмици домашен арест, които това български семейство трябва да изтърпи баш в средата на лятото. Сами са си виновни като са повярвали на тази мафиотска и тотално прогнила държава на абсурдите.
56
2
 
36
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Не знам дали забелязахте че доскоро всички трябваше да си плащаме за тестовете, въпреки че имаме задравни застраховки... и заразените бяха малко. След което започнаха да излизат разни записи и снимки на боко, а чуждите медии започнаха да го наричат "полуграмотен"... и внезапно здравната каса вече трябва да плаща за тестовете... които изведнъж започнаха да дават много по-повече положителни резултати... Всички съвпадения разбира се са случайни. А ние ще живеем в извънредно положение.
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Човек .А ти си с татарско потекло и потомствен роб на Османската Империя , ти нямаш право да се наричаш "човек" !
54
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влезеш ли в статистиката, излизане няма. Обяснявай, че нямаш сестра. Само Тулупии може да се разпорежда на територията Тиквустан.
53
6
 
5
 
! Отговори
Мен до 58 преди 3 години
ПУТИН МОЖЕ НА ВАС ДА Е ЦАР, НО НЕ И НА МЕН. А ТИЯ ОЛИГАРСИ ОТ КГБ И ДС, КОИТО ВИ ВДИГАТ САМОЧУВСТВИЕТО ДА ХОДЯТ НА.......СИ!!!!
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутростан е така! Първо те лъжат, после те грабят и накрая те наказват!
51
5
 
3
 
! Отговори
Човек до 58 преди 3 години
Ти руснак ли си, че и твоето самочувствие е доста над Еверест.???И защо пишеш на БЪЛГАРСКИ????
50
2
 
12
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Всичко е Пунта-Мара в тая държава!
49
2
 
10
 
! Отговори
Бай ЙООООООООХ преди 3 години
До Гледайте обективноГледам обективно. От няколко проби 50/50 изкарват човека я болен, я здрав. На кого да вярвам? Баба Ванга я няма вече, а некакви гледат на киргистански боб... Таковало си е онаковото вече!
48
0
 
4
 
! Отговори
Гледайте обективно преди 3 години
До ДокVice versa, те и позитивни могат да излязат при неправилна обработка от страна на лаборантите...
47
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова не подписвам съгласие да изследват децата ми, нито разрешавам да ме изследват мен. Ще си живея в невдение какъв ми е ковид статуса. Без положителна проба, дори ме сложат под карантина, тя ще е само 14 дни. Иначе, при положителна проба, ти добавят автоматично + 14 дни, а аз винаги мога да откажа да ме изследват.Никой никого не може да изследва насила.
46
3
 
6
 
! Отговори
Грета преди 3 години
Ей, Нема да убивате коронавируса, щото ще си имате работа с Мен!
45
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така бил необратим процесът? Отдавна е известно на учените, че неокастрената тояга е способна да обърне всеки един такъв процес, но трябва да се приложи на точното време и място, т.е. пред парламента. И от достатъчен брой тояги.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Но напоследък станаха много случаите с позитивни официални тестове и после отрицателни в разни лабове"Лаборатория да имаш в тези дни