Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!

Премиерът подчерта, че мярката 60/40 няма да продължи безкрайно
Обновена: 3 юли 2020 13:04 | 3 юли 2020 12:39, Веселина Йорданова
250
Борисов помагал на Бобоков: Укоримо е да обвиняваш, а да казваш, че си девица!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че не е укорима комуникацията на президента Румен Радев с бизнесмена Пламен Бобоков и заяви, че той лично също му е помагал.

Още по темата
Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, смята Борисов.

На самия Бобоков аз съм му помагал, това са български инвеститори в други държави, това не е лошо, не е укоримо, изтъкна той. Борисов водил бизнесмена в Узбекистан, помагал му за инвестиции в Румъния, Турция и смята, че това е нормално.

Премиерът обаче посочи, че е "далеч от мъжкото" да се показват съобщения след години. Аз не съм момиче да си пазя есемесите, каза той. Борисов подчерта на няколко пъти, че не води война с президента Румен Радев.

Сутринта премиерът е имал среща с Щаба за ситуацията с коронавируса.

Усилваме болниците, така че да свикваме да живеем с коронавируса в най-тежките му измерения, каза премиерът. Той подчерта, че новата мярка 60/40 е с огромен финансов ресурс над 1 млрд. лв., но това не може да продължава безкрайно. Затова се радваме, че икономиката започва да работи, заяви премиерът, който откри логистичен център в Пазарджик. Според него именно това е темата на деня, че има работещи заводи.

Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани в чужбина. Като влязат в България започват оплакванията, коментира той и пътуванията в Гърция, като подчерта, че у нас няма такива изисквания за декларации.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
16
 
! Отговори
странно преди 3 години
Бил съм в казармата две години,така беше тогава.Пазехме Родината,пазехме м себе си и децата си.Нямахме милиони евро в шкафчетата си.Как Бойко има милиони евра в шкавчето си?Кой му плаща на тоя,дето ни нарича ***?Ало,гешефтаров, спиш ли бре?
198
2
 
8
 
! Отговори
Без съд и присъда преди 3 години
За Борисов е много по-удобно да се обяснява за отношенията с Божков, братя Бобокови и др., отколкото да отговаря на въпроса дали Илия Павлов, Емил Кюлев, Васил Илиев, Георги Илиев, Милчо Бонев, Михаил Михов нямаше да бъдат добри министър-председатели и защо на нито един от тях не бе даден шанс за това.
197
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са 221 коментара бе.
196
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая физиомутрия дето я е направил я гледахме по тАлавизията. Точно когато на бай Тошо му казаха да си събира партакешите и да се маха от министерският съвет. На негово мято поставиха Петър Младенов с Танковете.
195
1
 
19
 
! Отговори
отговорчо преди 3 години
До ВъпросчоГоркият,даде и последната си заплата по време на пандемията.И джипката сам си кара за икономия.Многу честен.Вервам му,ти да видиш.По- евтино ще ни излезе да му плащаме по 100 бона месечна заплата,но да не управлява,щот не може.Яхнали са го едни хитреци и го въртят на шиш.Лоша работа.Не му завиждам.
194
1
 
9
 
! Отговори
Н.В.Цар Бойко Самодъ преди 3 години
Н.В. Цар Бойко Самодържец! Към тълпата " Аз не водя война, аз строя магистрали, аз строя тунели, аз правя суперкомпютри ..." " Аз ви направих паркови и алеи , да съ разхождати ..." Към аргатите /крепостните: "Защо ми правите тези номерца? Репетирате дали ще ви управя още днес или какво?" Към приятелите в Европа: "Liebe Angela, liebe Aheget! Ас искъм да въ поздрава с ..." " Аз къзах на Урсула че ние трябва да сме единни, за да сме силни ..." За неговите сътрудници :" Караянчева е ..Дончев е ...
193
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩО не се избръсне тоя,дето ни нарича ***?Милоните евро не му ли стигат да си купи крем за бръснене?
192
16
 
2
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
А бе, другаре, всички казвате пълно шкафчето с евро .Добре, ама не видяхме нито веднъж Борисов на скъпа яхта, не го видяхме в личен самолет, не го видяхме на "Уж неговата вила в Барцелона", не го видяхме по скъпите курорти , с манекенки на коленете, не го видяхме да се *** по плажове и кръчми, не го видяхме да обикаля бутици , не го видяхме да сис меня костщмите като Радеф и жена му .... !!!! Що тъй ,бе ? А шкафчето на Радеф , кога ще покажете ?
191
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно щеше да бъде, ако Борисов беше, че Пл. Бобоков е комуникирал с него и го е наричал "бос", ПРЕДИ това да стане публично известно. Съвсем, съвсем различно е да говори същите неща тогава, когато това вече е престанало да бъде тайна за широката публика. Тази разлика не може да бъде изтрита от филтъра на казионните медии, преди всичко, на пресата, радиото и телевизията.
190
2
 
10
 
! Отговори
ТАКА И НЕ РАЗБРАХ преди 3 години
Ам що не се махне?Не се наяде,не се накраде...А дано му приседне откраднатото от баща ми и майка ми.Баща ми вече го няма.Боко направи България най-бедна в ЕС.На първо място сме по смъртност СЛЕД 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА БОКО,АМА ЗА НЕГО СМЕ *** ,А ЖУРНАЛЯТА СА ***
189
1
 
7
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Пичове , кръщавайте си децата Бойко - да му е винаги пълно шкафчето .
188
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АнонименО!!..Грешиш,скъпи!Цвъки нема никакъв срам!..Неговата ДАЛАВЕРА е БРУТАЛНА!..Самия той /цвъки/ се надява да надмине "Дон Корлеоне",на когото ЦЕЛУВА РЪКА когато "основаваха" гроп!..В момента наблюдаваме шоуто "Кой е по-по-най предан на Ония отвъд Океана"..
187
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
обаче гледам че боковата "пиарка",драскаща тук под ника "Позитано",направо е жлътнала кюлотите си от ентусиазъм....е кво?..-Да не е по-добре да заработва на "Околовръстното"?..Дерзай,кукло!
186
1
 
2
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Ти може и да пиеш ама не всички българи пием разбра ли
185
0
 
14
 
! Отговори
V преди 3 години
Който гласува за герб получава дпс ;) Вижте къде герб вдигнаха вила на сокола .Преди гербаво време никой не можеше да строи там .дпс и герб сключват сделки в местната власт и там дпс кадрува в частни фирми против българи . Сам Доган каза че -,,Няма алтернатива на герб,, Това не е безплатно. Гласуваш за герб получаваш дпс ;) Но това не се показва от сервилните журналисти. Най добре българите да гласуваме за възраждане .Само тогава може да се противопоставим на дпс
184
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и Цветан се засрами от Бойко
183
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
КЪШ БЕ!!!!..ей,ама още ли му обръщате внимание на тоя пси/...хар?!
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е укоримо, г-н премиер, да помагате на бизнесмени и особено на производители да намират и разразработват пазар в чужбина. Там те предсставляват България. Укоримо е да избирате за гл. прокурор лице, което във всяка дейност по разработка и поддържане на пазари намират престъпление. Не смятаме, че от милиционер става магистрат. А този гл.прокурор вие с Цацаров си го избрахте. И С.Ц. все още смята, че сте намерили подходящия човек...
181
10
 
4
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
180
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде, спрете със сензациитекартинните писма, приемането и предаванети на митове, легенди или предания. Кой е скрил образа на притежателя (печелившия) на парите и откъде сте сигурни, че са на Борисов.