Лекар от Спешна помощ в София почина от коронавирус

Новината съобщиха негови колеги във Facebook
Обновена: 3 юли 2020 22:36 | 3 юли 2020 15:05, Красимир Ангелов
104
Лекар от Спешна помощ в София почина от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Лекар от Центъра за спешна медицинска помощ в София е починал след заразяване с коронавирус, съобщиха негови колеги в социалната мрежа Facebook.

От Националната асоциация на СМП изказаха съболезнования на близките на доктор Юлиан Стамов, който си е отишъл само на 49 г..

"Поклон пред д-р Юлиян Стамов, дългогодишен спешен медик. Ще ми липсва професионализма ти и срещите ни в спешното", написаха колегите на починалия специалист.

„Сърцето ми е разкъсано от болка! Случи се! След реанимация на тежко болен пациент от Ковид преди седмица, толкова бързо загина! Загубихме - Теб и твоето добро сърце!“, написа неговата колежка Венета Комитска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите сами са си виновни. Никой не опроверга Мангъров и другите мангъри. Мълчат колегиално, когато слушат лъжи и заблуди. Правят се на тарикати. Правят се на хитри.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минаха ли всички от 70-те процента, че да започнат да излизат навън тези от 30-те процента?Много бавно става. Докторите ходят по студиата и говорят за 70-те процента. По-бързо, че хората от 30-те процента чакат.
32
12
 
7
 
! Отговори
що тъй преди 3 години
Е как си отишъл само за седмица,нали инкубационният период на Ковид е две седмици?
31
12
 
5
 
! Отговори
мангъров герб преди 3 години
Айде голяма работа бил е суха съчка, това е просто едно грипче, гледайте важните неща - отворихме баровете шезлонгите и сектор г
30
1
 
14
 
! Отговори
21 преди 3 години
До Анонимен21Колко трябва да си долен, за да избълваш тези глупости. Мало умник си абсолютен. Поклон пред Човека !!!
29
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми, ходете с маска и имайте паник атаки като Мангъров., щом сте страхливи като него.Мангъров говори за смелите хора, за героите, за безстрашните.
28
11
 
10
 
! Отговори
Хейтър Петър преди 3 години
Светла памет и покон пред Лекаря и Човека. Това че използват неговата кончина за пропаганда на 'опасния' вирус е отвратителната гавра.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе,тия хора няма ли начин по дяволите да се предпазват???Не мога да вдяна!?
26
4
 
16
 
! Отговори
дан преди 3 години
До АнонименМного грозно и гадно изказване. оставаш без думи. Поклон пред паметта на лекаря!
25
7
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 3 години
ако щеш вярвай,твой проблем.имунната система при двама 42-годишни не работи по еднакъв начин,както и двама 30 9годишни не се справят еднакво добре в секса
24
3
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Повечето от коментарите са меко казано възмутителни. Не е истина, че има толкова простотия. Светла памет на лекаря и ПОКЛОН!
23
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама те НЯМАТ ПРАВО да го правят това, бе Мистър. Нали после семейството му ще съсипе болницата от дела. Как ще се навреш в гърлото на някой болен, безотговорно и ще си лекар? Пълни глупости.
22
13
 
32
 
! Отговори
Мънгъров да се скрие преди 3 години
Наглия мънгъров да излезе и да обясни защо умират млади хора от този невзрачен вирус, да спре да ходи по телевизията и да заблуждава народа, че много трупове почват да му тежат на съвестта, ако въобще има съвест този егоцентрик
21
1
 
26
 
! Отговори
Поклон... преди 3 години
.. пред паметта на този достоен човек, нека почива в мир!Съболезнования и кураж на близките му!/ Дано негови колеги направят кампания за подпомагане на семейството на починалия, той е само на 42, вероятно оставя сирачета и съпруга, за мен ще е чест да се включа със своята лепта в това благородно дело!/
20
49
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е той трябва да е имал наааааааай-слабата имунна система, че на 42 да умре от "Ковид". Това не го вярвам. Изобщо даже. За една седмица, здрав мъж на 42 години няма как да умре от грип. Хората на по 90 се оправят. Продължава да бъде много съмнително. Освен неговите "колеги" да са го изтровили с лекарства и човекът да е дал фира от тях. Или да е имал подходящи органи, не подценявайте търговията с органи, особено в България.
19
2
 
51
 
! Отговори
до Съмнително преди 3 години
Д-р Юлиян Стамов - на 42 години.Заразил се е при сърдечен масаж и изкуствено дишане на пациент в тежко състояние. А ти се моли ,ако някога ти се налага да ползваш лекарски услуги да попаднеш на такъв лекар, който мисли първо за пациента, а не дали да си облече предпазния костюм.
18
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 70 % ако питате Мангъров не е починал доктора от ковид
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров каза по БНР да смятаме процентите и че абсолютните стойности са подвеждащи. Дайте го като процент и хората да не се страхуват и да си живеят живота. Някои проценти са сухи съчки, други проценти нищо им няма. Всички проценти трябвало да минат през вируса, за да не минава вече вируса.
16
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лека му пръст! Бил е само на 42 години! Който не осъзнава, че вирусът може да повали млади и здрави хора сериозно е сбъркал. Имайте малко срам и се въздържайте от подобни коментари.
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир на Душата му!Човекът е бил на 42 години, което ще рече в разцвета на силите и живота си.