Радев категоричен: При мен няма никакви злоупотреби!

Президентът заяви, че винаги е помагал на българския бизнес
Обновена: 3 юли 2020 13:03 | 3 юли 2020 12:53, Веселина Йорданова
198
Радев категоричен: При мен няма никакви злоупотреби!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При мен няма никакви злоупотреби, категорично заяви президентът Румен Радев пред журналисти във Велико Търново.

На въпрос за кореспонденцията му с бизнесмена Пламен Бобоков, държавният глава посочи, че няма никакви притеснения.

Още по темата
Президентът каза, че винаги е помагал на българския бизнес, който е съставна част от делегациите му. Това правели и чуждите посланици и нас, както и чуждите президенти. Това трябва да прави всяка държава, заяви държавният глава.

Много хора искат подкрепа и среща с мен, посочи още Радев.

"Нали не си представяте, че ще се прегърнат президент и премиер, и ще се решат проблемите на България? Проблемите ще се решат с прозрачност на решенията, унищожаване на корупцията, стимулиране на бизнеса, който осигурява високотехнологично производство, внася данъци", посочи той на въпроси дали не е нужна единна политика.

Няма да подкрепям бизнеса, който дебелее от обществени поръчки в нарушение на всякакви правила, това трябва да се изчисти с правителството, подчерта Радев.

Президентът отново припомни призива си прокуратурата да публикува целия му чат с Бобоков, иначе изглеждало, че режисира поредния скандал срещу президентството, за да се отвлече вниманието от тежките проблеми в управлението.

По думите му погазени са законите, следствената тайна, конституцията, затова "прокуратурата е на ход", като публикува разговора.

На въпрос за статута на "Света София", президентът каза, че няма как да се месим в работата на независимия турски съд, но трябва да се отчитат историческите и културните дадености, че "Света София" има история, свързана с християнството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
8
 
15
 
! Отговори
11111111111111111 преди 3 години
Крадеца вика дръжте крадета - тролчета викат - има тролчета. Ей гъбки червенушки, много сте, но не сте силни. Гади ми се от продажници като вас и вашия ушатко.
137
9
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ужас. Лъжите идват от, Радев, Позитано 20 и от троловете като теб.
136
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХХХИнтересно, ти от кои си - корнелчето техноимпексова нещо май, а .................
135
9
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... гербаджийската хунта е..... Не е да очудване, че позитанските *** радевисти използват същата терминология като тази на Васил Божков, олигарха с 18 повдигнати обвинения.
134
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка 134Страхувай се мишленце!!! Ще свършат тричките и какво ще правиш, м??? *** та чак бот!!!
133
8
 
7
 
! Отговори
11111111111111111 преди 3 години
До сегаТова кой ти го продиктува - корнито ли ? ***
132
6
 
1
 
! Отговори
АЗ СКОРПИОНА преди 3 години
До КуКлусАлоооо!!! Я по-полека, ясно. Лично аз искрено ненавиждам този за когото ТИ тролиш, но не се държа неуважително. Но то е ясно - кой, колкото може, нали ???
131
11
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До сега...... Президента на България.... "Радев президент" е един от най-кратките вицове от типа на "Арменец миньор" и "" Русофил патриот "!
130
11
 
8
 
! Отговори
сега преди 3 години
Президента на България е атакуван от хунтата и мафията и той трябва да разпусне бардака НС и насрочи референдум за нов народен съд и нови избори.
129
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най страшното за гербаджийската хунта е факта, че в лицето на Румен Радев българите получихме шанса за избор - между Достойния ни Президент и, от другата страна, престъпници със зависимости от други престъпници!!!!Оставка на мафиотите и в затвора!!!Служебно правителство и честни избори!!!
128
7
 
9
 
! Отговори
ужас преди 3 години
До ЧебурашкаНе ти ли омръзна да пишеш лъжи,как гледаш децата си след това?
127
9
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ДаДа не би да е свещена крава бе приятелю? Щом разделя т апода и работи единствено в интерес на червените престъпници и на Русия значи е вреден за България и трябва да се ходи!
126
16
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 години
Радев е избран с мнозинство пряко от народа.И всеки който го клевети клевети народа ясно!
125
11
 
8
 
! Отговори
КуКлус преди 3 години
Не знам но му лъсна *** на Бойо ! Милиони джобни , кюлчета злато под възглавницата за кадем , пистолет до главата му , нарича народа си "***" журналистите "***" студентите "лош матрял" неговите хора "тия тука зад мене" една от главните му "проста кърджалийска п***а" себе си "*** съм и за това ми е лесно" ......Аз нямам думи за бай Ганйо Борисов .....Интересно ми е по колко ли дава от чекмеджето на тия драскачи дето се чудят как да го боготворят без да им е особенно приятно !?
124
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, действаш ми депресиращо,не знам що...Бойко може да не е цвете,но поне е шегаджия,майсто на късия разказ. А теб кой те сложи и от къде те извадиха,не знам...
123
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***...samo malko v benebeto s iztrebitela ebil
122
6
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Тук има доста на хранилка от шкафчето . Позор за България ! За пари да предадеш родината си ! Разбирам че повечето са от един определен етнос минали през бързо компютърно обучение ......но има и малцина българи (пишмян-българи) които като дядо Въльо "Мечката" предават българщината за шепа грошове !
121
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак някой трябва да финансира преизбирането на Радев.И като се поогледа човек вижда около него само "чисти" бизнесмени, които предлагат услугите си безкористно...само срещу помагане !Как познава кои са чисти и кои корумпирани, не иска да ни "чат"не !?
120
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В сейфовете на премиера Бойко Борисов Какви ли суми ще видим ?Щом в шкафчето и злато има
119
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е като дневален в Президентството - При мен няма никакви злоупотреби!