Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!

Багерите да се изпратят където е нужно, а да не рушат природата
3 юли 2020 17:45,
272
Симеон Втори: Бяхме в Рила с Царицата, там цари пълно безхаберие!
Снимка: БГНЕС

Ако за тези багери е необходимо да се намери работа – да ги пратят да поправят там, където наистина е нужно, а не да съсипват природата. Туристите бихме се радвали да видим едни нормални планински пътища! Това се казва в позиция на Симеон II, съобщиха от пресофиса му.

Още по темата

"През изминалия уикенд Царицата и аз се разходихме в Рила. Търсехме почивка сред хубавата ни природа. Боровец – един световен планински курорт. Горските пътеки.

Но вместо да се насладим на спокоен следобед, изтърпяхме същински ужас! И то не къде да е, а точно над самия курорт – пътя от Боровец в посока хижите „Марица“ и „Заврачица“! И думата „път” е силно казано. Този друм там мога да сравня само със следвоенна територия, подложена на бомбардировка. Път просто няма! Има ями, езера, скали, кал. Достъпен е, и то трудно, единствено с високопроходим автомобил! На никакво разстояние от престижен курорт, който трябва да обслужва и хижи и да бъде достъпен за туристи и планинари. Не мога да си обясня как е възможно подобно безхаберие или мързел от страна на хората, които са отговорни за поддръжката на пътищата и пътеките в Рила.

А същевременно ставаме свидетели на какво? Много средства се дават за изравяне и насипване с чакъл на пътеки във високата част на планината! Кощунство и некомпетентно поведение. Дано да не се превърне в нова „подпорна стена” или асфалтов път. Обиколил съм доста планини в Европа и такова чудо не бях видял", пише още в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май не можете да мислите, никой човек не може да оправи всичко сам, този имаше намерение, но беше обграден от хора, които просто искаха да крадат и да се доберат до властта, той си тръгна, но за жалост тези крадливите около станаха ГЕРБ и пак крадат под ново име. Само ги вижте как сменят партиите, за да са във властта и да крадат! Вие си мислите , че този е най-лошото, не онези които не виждате са! Цецо физкултурника колко пари имаше преди политиката, ББ, малката пица?? пеевски??
217
3
 
12
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Цар, царица ...... Тези семити живеят още в десети век
216
11
 
4
 
! Отговори
симпатизант преди 3 години
Като гледам коментарите по процент, Царя като нищо ще е поне втора сила в парламента , ако участва в изборите. За жалост е доста възрастен.
215
7
 
7
 
! Отговори
дедо Ви преди 3 години
Този не бяха ли го цанили за министър председател на РЕПУБЛИКА България? Сега хойкал по баирите с царица!?!?! Пунта Мара или как беше е....
214
7
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ся:..-Върнах са само за малко тук,за да ви обърна внимание на следното:-Симеон НЕ МОЖЕ да каже.."Абе с наша Марго фанааме та отидооме в планината.."НЕ МОЖЕ да използва и израза.."Ние със жената.."..Такива изрази може да използва МИКРОУМНИКА от село Банкя,или некой негов КЛОНИНГ!!!Симеон Е "НИВО"!...И ще повторя:-Независимо от това,че АЗ НЕ го припознавам като Цар на българите,това не му пречи ТОЙ да се има за такъв...и като стана дума:-Симеон,или Тиквун?..-"Избора" е ваш..?
213
9
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
''Цар Български'' и ''Царица Българска'' са титли дадени от Господ чрез БПЦ. Само църквата може да коронясва или детронира царя на един народ и никакви народни реерендуми не важат. Царя може да няма царство стотина-двеста години, но докато съществува Българската църква, то тя ще си коронясва царе за българския народ. А пък някой ден този народ може да реши да си превърне републиката в монархия - ей тъй за забавление на народа. Не се знае колко държави ще има в бъдеще българския народ.
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
коя беше тази Царица на Република България
211
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НаблюдателЛошо наблюдаваш, или просто си сляп, *** да видиш какво направи из Национален парк Рила, пък и на резервата беше замахнал..
210
4
 
10
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Този който живуркаше под крилото на ДС, сега все се опитва да ни дава ъкъл.А между другота поизсече из Рила доооооста. Да има за дечицата. Алчни, изгладнели и винаги готови за плячка.Защо не се зачука пак из игралните зали, или е свършил кредите, та дойде да позапълне кесийката...Ха, пък бил и цар - смехориии
209
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех ,че е пчелар.Сега кошера му ли се рои, че хукнал по дъбравите с царица?
208
4
 
7
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Дайте му някое талонче да търка!
207
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Царя се е Цар дори когато му вземат трона.На Путин може и Корона да му натресат, но никога няма да е Цар.
206
5
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Тип не беше ли просто Сакскобургготски? Сега отново монарх станал.
205
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ходи да види дали няма случайно някое дърво останало по земите му.
204
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 3 години
На премиери се пише името и фамилията. Не е нужно да се подкрепят илюзиите на човека.
203
11
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Чета и не вярвам на очите си.Толкова простотия и злоба в коментарите.Вместо да се озъбите на тези които унищожават природата Вие се занимавате да оплювате човека който никога не би посегнал на нея.Е напълно си заслужавате дереджето.
202
7
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Тоз па отде изпълзя?
201
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До незнаещите.Цар е титла по рождение . Не по избор.
200
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв цар ,каква царица...? Отърва затвора тоя засега,но юпитата които под вещото ръководство на ДС му помогнаха да ограби България са за затвора !
199
11
 
21
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 3 години
Бил някъде си с"царицата"....тая на какво е царица и къде? Няма ли кой да ги изгони от БГ тия пришълци?