Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти

Президентът заяви, че "метастазите на алчността пълзят към планината"
Обновена: 4 юли 2020 17:19 | 4 юли 2020 17:19, Веселина Йорданова
508
Радев: Моето шкафче е празно и не режа лентички на прескъпи обекти
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев заяви, че никой бизнесмен не го е упрекнал в рекет и корупция.

"Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак на равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Общувам с българския бизнес, който произвежда, изнася и пълни хазната, но не и с този бизнес, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е министър-председателят", заяви Радев, който днес изкачи връх "Зъбчето" в Рила.

Още по темата
"Знаете чий пиар е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване", допълни държавният глава.

По думите му българските планини са извор на здраве и това, което се случва е тревожно. След като съсипахме сами морето си, метастазите на алчността, на злоупотребите вече пълзят и към планината. Багерите не са се посвенили да се качат и на Рилските езера, които няма нужда някой тепърва да преоткрива, за да ги показва на българите.

Докато се намират вратички в закона и личните интереси надделяват над обществените, пред очите на хората най-безсрамно ще се лее нов и нов бетон. От всички нас зависи това да спре, категоричен е държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


508
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
403
4
 
0
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Ти да видиш 411 ! Хайде, нейси ! Ти имш ли си представа за 80%, изобщо имаш ли си представа , как се изчисляват проценти?! Много ти е слаба математиката! Не копирай думи и цифри от сайтовете, които не разбираш! Твоя любимец, никога не може да получи 80% върху цифрата 7 000 000 българи / дори да бъдат 6 000 000 / Това е факт!!!
402
0
 
1
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До ха-ха 412! Но той, може ли да каже две изречения на кръст! "Тефтерю му е презен за вкучиьо гьоз" !
401
3
 
3
 
! Отговори
Сесере преди 3 години
Не само лкафчето ти е празно...
400
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До h1ze 350. Мечтаеш за борисовото шкафче, защото радевото е празно, но провери, ли в гардероба. Аха... , оха... , оха...?!
399
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 386. НАПРОТИВ, ТОЧНО ТОВА НИ ХАРЕСВА !
398
3
 
3
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
Не съм и помислял ,че Деска ще ти остави пълно шкафчето
397
8
 
5
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
ген.Радев с 2 изречения навира Барбас Ганьос в *** г.з , след което баш-тулупа и бандата празнаглави кресливци Банов ,Монов ,Гърнето и т.н. започват да обикалят медиите и *** до припадък.Утре сутрин всички мисирски медии ще бъдат обсадени от празноглаците на дон Ганьос.Пак ще опъват локуми и ще сипят хвалби към собственика на шкафчето с евро и златни кюлчета.
396
7
 
9
 
! Отговори
Ти да видиш преди 3 години
Радев бил разединител щото обединява 80% от избирателите около себе си.....А бай TYЛYП пък бил съединител ....демек ДОЛЕН ЛЯВ *** !!!!!
395
3
 
2
 
! Отговори
Бобо Боков преди 3 години
Ало, Румба.. !
394
11
 
11
 
! Отговори
Шаши преди 3 години
Радев е истински президент. Колкото и да го омаловажавате и плюете не можете да станете Парцалев. Виждаме че се опитвате за комици.
393
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живее Радев!!!!!
392
11
 
15
 
! Отговори
Радев е шут преди 3 години
Безкнижникът Радев за какво взема такава огромна заплата.Той е влязъл в ролята на кралския шут,който единствен имал право да критикува монарха., за което е получавал шутове. Но е имал право да яде остатъци от кралската трапеза.
391
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
!!!!
390
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев Шведски е прав. С такава широкопръста втора съпруга, шкафчето му винаги ще е празно.
389
14
 
21
 
! Отговори
Пацо преди 3 години
Кво шкафче ве безделник....12000 заплата плюс пенсия на макс и всичко безплатно в резиденцията.....за разходки и ръсене на злоба и омраза по цял ден
388
12
 
18
 
! Отговори
Русопродажниците преди 3 години
Да бе много обичат Русия, затова от 5 год. насам ЕС постоянно й подновяват санкциите, заради окупацията на украински територии.Добре, че не граничим с Русия, че някои мекерета веднага щяха да я поканят да ни освободи от ЕС.
387
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
398 ти селянино неизлизал никога от България, откъде знаеш че на запад никой не харесва Русия. Бях скоро в Корсика, там боготворят Русия, в Германия само думата Русия респектира, в Италия да не говоря, там са им братя руснаците.btw ако има държава която се развива като силно капиталистическа и комунизмът почти си е отишъл е Русия.
386
1
 
1
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Конгруенц - generalized quantifier или теория от 2-порядък на конгруенцно-дистрибутивни многообразни множества.
385
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
391KONSTANTANTINOWУчи български, за да те разбират толупите и мисирките, които твоят вожд еднокнижник нарича!НАЦИОНАЛЕН ГЕРОИ се пише с Й!илиНАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ, което е граматично коректно, но семантично безмислено!По този начин на изразяване мислите ти са не конгроуеруеми и има опасност да те набедят за едноцифрен IQ!
384
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е руска подметка и това говори страшно много за него. Никой в съвременния свят не харесва русия и не иска да контактува с тази страна, а нашия президент е готов да падне на колене в краката на дребния им вожд. Нон комент!!!