Полицаите отново на протест - недоволни от проблемите в системата

Настояват за преговори с вътрешния министър
Обновена: 5 юли 2020 09:26 | 5 юли 2020 07:45, Камелия Цветанова
113
Полицаите отново на протест - недоволни от проблемите в системата
Снимка: Dnes.bg

Синдикатите в МВР ще излязат днес в 13 ч. на протест, съобщи Българското национално радио. Причината е недоволство от работата на дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

Още по темата


Недоволните полицаи ще се съберат в градинката до вътрешното министерство. Според тях има нужда от промени в дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

От Синдикалната федерация на служителите в МВР информират, че въпреки положените през последните години усилия, нейни членове и всички служители в МВР продължават системно да са потърпевши от неспособността на дирекцията да предложи на ръководството на министерството решение на проблеми, които засягат пряко професионални и икономически интереси на служителите.

Полицаите призовават още вътрешния министър във възможно най-кратък срок да започне официални преговори с тях с цел търсене на взаимно приемлив изход от създалата се ситуация, допълва БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
31
 
! Отговори
Глад преди 3 години
Че, кой освен полицайте имат тези привилегии, като ранно пенсиониране , средни и високи заплати от 1000-2000лв. в зависимост от стажа и статута в МВР. И за капак на всичко цяла армия от работещи пенсионери . Който не е доволен да напуска и да ходи при частния феодал да види как се живее на минимална заплата.
10
2
 
34
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
За какво ще протестират ? Че са им малко бонусите под формата на рекет ли ? Ние да протестираме ли, че се крият като мишки да ни снимат на стари знаци за ремонт? Или че ме е питам да мислим нешо още преди да ми е видял документите ? Всичките са като данчо катаджията - рекетьори. Не вие трябва да протестирате, а хората ! Пазите мутрите от ГЕРБ , нямате право на протести
9
2
 
23
 
! Отговори
Зората на Зулу преди 3 години
За тези които пребиват пенсионери и студенти и майки ли,за тях ли става въпрос.За тия дето пазят от народната любов дупетатите, с шутове,палки ,газ и юмруци?!?За тия дето пазят зеления електорат,за тях ли!??....за тях винаги ще има пари,защото така се "демократичните ценности" в страноте от десетия свят!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Интеграл от Хикс 2"изкарат" абе ти да не си под прикритие ?
7
2
 
29
 
! Отговори
Ин то дъ Трап преди 3 години
Скоро ме викаха в следствието за справка няква,,,значи казвам ви хора,нямате идея какви прооооозди хора работят като криминалисти!!!Потресаващо безхаберие и пустота!Кухота и чалга!
6
1
 
10
 
! Отговори
пери преди 3 години
До преднияТи честно ли искаш да ги пазиш тия във властта?! Даже доброволно? Положението е такова, че властта има от какво да се страхува и за какво да се тревожи.
5
4
 
17
 
! Отговори
Интеграл от Хикс 2 преди 3 години
За толкова са учили. Не могат да искарат и един ден на свободния трудов пазар. Закривай. П.С. България Не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти. ЧАО.........
4
3
 
33
 
! Отговори
фък дъ полис преди 3 години
Арогантни,невъзпитани,необразовани,комплексари,неинтелигентни,самозабравени,страхливи,алчни,мошенници,некултурни,...да продължавам ли!Дори милиционерите бяха по така понякога,тези сега са едни разпасани """"""" без задръжки!
3
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Използват факта, че могат да рекетират правителството и данъкоплатците. Излизаме на протест и няма кой да пази властта. Голям прас.. дайте по един пистолет на всеки мъж над 30год и ние ще си я пазим. Слагам един шлем, пистолета на кръста и знаете ли как ще ги дисциплинирам протестиращите.. който не слуша ще яде палки. Не е нужно да си полицаи, за да пазиш
2
3
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Не стана...ясно за какво става...въпрос,но да се обърнат към Боко,той е...спец по ффсички правни и...парични въпроси и ще реши проблема от...раз.
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като са недоволни да напуснат..