Напрежението на протестите ескалира - протестиращи и полиция се сбиха

Има ранени полицаи
Обновена: 10 юли 2020 23:20 | 10 юли 2020 22:55, Нели Христова
134

Група протестиращи се опитаха да пробият полицейския кордон. Има ранени полицаи и арестувани активисти.

Напрежението ескалира, след като към жандармеристите полетяха бутилки, а те от своя страна извадиха щитове и каски, и се врязоха в протеста. На няколко пъти протестиращите се опитаха да пробият кордона, за да стигнат до Министерски съвет.

Някои от протестиращите бяха извлечени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са ги били. Трябва повече. В белите държави като се правиш на отворен на полицай си получаваш бърз урок по култура и етика... А тук "ау, вижте какво правят с хората тез лоши полицаи, тц тц тц!" А кво правеха протестиращите с полицаите, а? Това нищо, те може, така ли?
77
9
 
13
 
! Отговори
Marti преди 3 години
20 дебели мазни полицая бият наред....На това ли се казва Демокрация??? *** Герберски...Оставка...
76
6
 
8
 
! Отговори
играч преди 3 години
жалко че няма утрепани , а само ранени ... ПОЛИЦАЙ де, не от протестиращите , да не сипомислихте нещо ;)
75
7
 
10
 
! Отговори
РВ преди 3 години
Единственото за което ме мога да си намеря място, е че заради тези карантини не мога да се прибера в България. Само протест, ама протест до дупка против мутрата би ме върнало. Винаги съм казвал че ако моя народ се събуди и полетят павета към шайката,аз съм на първия самолет, на първа линия. Да ме арестуват, да ме бият, да ме трепят ако искат. Аз този буден народ чакам да видя цял живот, а не овцедушието заради което се махнах. Идвам!
74
16
 
9
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Ама аз се чудя въобще как има толко малко набити. Представете си че сте от другата страна, щото аз познавам такива хора. Псуват ги, хранят ги, унижават ги, плюят ги и т.н. и те са хора, и те имат семейства. Много им е кеф на тях да седят по цял ден пред цялата тази тъпла вместо да се приберат при семействата и приятелите си а? Бас ловя, че онези дето ги смачкаха зад колоните доста са си го заслужили!!!!
73
9
 
15
 
! Отговори
Aнтигерб преди 3 години
С мирни протести нищо няма да стане трябва бойко трябва да падне застрелян като чаушеско и тогава може да има промяна за добре !
72
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се случи с хората,които бяха буквално убити от полицията зад колоните????Наказни полицаи няма ли да има?Ако това бяха техните деца кво правим???
71
8
 
9
 
! Отговори
42 преди 3 години
Борисов махай се докато е време. Само с хрантути държава не се управлява, трябва някой искрено да те харесва, а такива вече няма.
70
1
 
5
 
! Отговори
до 93 преди 3 години
А грамотен се става с учене и труд. Ако беше положил усилия, щеше да знаеш кога се пише с и кога се пише със.
69
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов,Борисов,с аналгин пневмония не се лекува,къде са водоструйките,къде е сълзливия газ къде са електропалките и тупалките,само нашата полиция позволява да се гаврят с нея,а се занимава с кокошкарщини на дечурлига да си пълни статистиките
68
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Власт се взема с сила ,не с приказки Борисов лъже и краде,снимките са факт с злато и пари.
67
6
 
8
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
И нашите дечица искат да ви обират . Спасение няма от комунистическата напаст
66
2
 
7
 
! Отговори
до 88 преди 3 години
Защото повечето работещи заминаха в чужбина.Така че вече държавата има намален подбор на работещи включително в полицията както и в други браншове.От 89 година насам това е класика.
65
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не мога да разбера - значи некви са замеряли с бутилки полицаите? И се очаква полицаите да им се радват ли, кво ли? Ей, протестърите! Ако искате някой да ви взима на сериозно си прочистете редиците от платените от Божков и Нинова провокатори! Иначе те ще ви погубят за тяхната кауза! Да не ми се правите на горки жертви после! Да сте внимавали с какви се събирате!
64
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като плащащ данъци, не искам да ангажирате полицията и да сеете зараза, с която да ангажирате здравната система след това. За какво протестирате? А като постигнете това, което искате, после какво става? Ще дойде дядо Коледа ли?
63
8
 
10
 
! Отговори
Некой преди 3 години
Защо милиционерите са по трима? Единият може да чете, другият да пише, а третият обича интелигентната компания!
62
8
 
1
 
! Отговори
SS преди 3 години
има ранени полицейски кучета, оле ле!!!
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работещи срещу безработни това е реалната битка там.Добра тактика разделяй -владей , между другото от 89 година насам досега винаги минава тази тактика пред българския народ , защо и сега да не мине.Макар че по рано беше по оправдано безрабони ултраци срещу безработни ***. Но някак безработни ултраци срещу работещи (полицаи ) е сериозна обида за всички които бачкаме и плащаме данъци и се опитваме да направим тази икономика работеща.
60
13
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
К*рвите на мафията - това е тази полиция.
59
3
 
13
 
! Отговори
до 75 преди 3 години
"" Това може да има последици за страната и нейния имидж""Дреме им на БСП за твоя имидж.Това е организация която създаде борчетата за да имат контрол над народа.След това направи инфлация умишлено, парите ги прехвърлиха от народа към тях и го направиха перфектно.Поради това че харчеха а не инвестираха парите си , закъсаха за пари а и следва следващия ход а съдейки по предишните са добри в това.