Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"

За десетки заявки за отиване на плажа съобщават организаторите
Обновена: 11 юли 2020 08:49 | 11 юли 2020 07:30, Елка Василева
96
Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"
Снимка: bTV

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е изразил надежда планираното масово плажуване в парк "Росенец" да не доведе до ескалация и сблъсъци, съобщи bTV.

Бариерата в парк „Росенец“ е премахната, но продължава да няма свободен достъп до имението на плажната ивица, станала известна със злополучното акостиране на Христо Иванов.

Малкият кей завършва със синя стъклена пирамида, целта на която е да генерира енергия, а вляво от нея е пясъчната ивица. Вече е сложена преграда между частния имот и така наречения плаж в парк "Росенец".

Самият Доган в събота ще бъде в имота. От Младежкото ДПС се организирали също да присъстват в негова защита. Охраната от НСО не била по негово желание там, а случаят с Христо Иванов смята за провокация.

Още по темата

Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания нефтозавод.

Организаторите на масовото ходене днес на охраняем плаж в бургаския парк “Росенец“ до луксозния почивен комплекс, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, казват , че има десетки заявки за участие.

"Със сигурност имаме потвърждение за поне 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 човека. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици заявки за автомобили. За автобуси знаем за организирани пътувания от младежките структури на ДПС," каза Ивайло Мирчев, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лесно да си мултимилионер и да живееш в собствените си палати като затворник,от страх да не те шитне някой от своите.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив,надява се да има сблъсъци.Иначе защо ще докара толкова много ов.це,като знае,че други преди това ще дойдат.
65
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами и аз се надявам. Грозна провокация беше това от Христо и от подлoгaта Радеф! Надявам се да не доведе до жертви.
64
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шефа на Боко знае как се крадва, готин сарай
63
1
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
кога ще се провери какво е заградил на морето данчо ментата
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган се надява на точно обратното .
61
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освободи плажа, махни бариерата, прибери се в земята си, докажи си доходите, професията, какъв хидроинженер си, парите откъде са и тн. Проверка до дупка. И ако сметките не излизат, то........ КОНПИ, КАМПИ и тн да си върши работата. Много ви търпяхме. Румънците виж къде отидоха, докато ние ви угоявахме десетилетия - резиденции, плажове, апартаменти, небостръгачи, хидроязовири и тецове. Идва ден, в който всеки си получава заслуженото и никой не минава метър в тоя живот. На тоя или оня свят.
60
5
 
4
 
! Отговори
Единствения начин преди 3 години
Да се справите с Доган е тотално да го игнорирате! Някой хора казват, че съм против Костов, заради икономическата му неграмотност,не е вярно ! Костов го нападам само поради причината, че той много добре знае, че преврата не беше безкръвен и нито добре знае, че безчинствата и неразкритите убийства през неговия мандат са най- високи! Друго "Кажи си!" - Кво да си каже, че и той е на Симеон ***, както и Доган, но Доган за мен не съществува. Сивия кардинал не е Доган вече ...
59
2
 
3
 
! Отговори
Босът на БГ преди 3 години
Аз разпределям порциите в тая държава!!!
58
5
 
8
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ -КОЙ ИСКАТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВА ? И ТОГАВА ВЪРВЕТЕ ДА СВАЛЯТЕ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО!
57
0
 
7
 
! Отговори
Az преди 3 години
Отвори доган ага, дошли сме с рахат локум и баклава, това бяха първите думи на ибрикчиите от помаклъка!
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Догана добре управлява мишоците си. Държат ги гладни и като свирнат идват. Седнал да обсъждат еврозоната. Смях... акъла ти за домат нестава ефенди.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОГАН ПОРЪЧАЛ ЕДИН ТИР СЪС БАКЛАВА ДА ПОЧЕРПИ ГОСТИТЕ СИ ДНЕС
54
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
доган 30 години подклажда напрежение защо е извикал неуките си гласоподавателинарочно го прави тои бил етническия мир дпс 30 години не седна на зад=====една шаика от разбоиници
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мирише на отвличане на вниманието от провала на правителството на Бойко Борисов.
52
1
 
16
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Всичко около сарая било законно твърди Доган. Законно според манипулаторите и престъпниците в община Бургас, а според Конституцията законно ли е?Къде пише че брегът може да се продава и да се строй.
51
8
 
3
 
! Отговори
иазсъммутра преди 3 години
Евалла на Енимехмедов. Той разбра,че проблема на прехода и на Бг е доган. Догановци има и в президенството, кадруващи и разпределящи баницата. Но според Радев тях никой не може да ги пипа. ББ само заради съмнение освобождава министри и замминистри. Освободи и Цветотанов което си беше грешка. С Радев кого е освободил? Видно е,че иска да сме президентска реСпублика, но нещо сметките са му криви
50
2
 
16
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Охраната от НСО ще му бъде свалена. Вече ще се охранява от МВР, вече е решено. Да има прах в очите на овците. Пак вие ще плащате сметката. Доган държи здраво за топките това правителство. И следващото и по следващото. Той управлява. Кое не е ясно?
49
0
 
16
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Никой няма да му свали охраната щото явно Доган е някакъв таен агент!Неслучайно 30 години вече никой не смее да го докосне и да се занимава с него и си го пазят като свещена крава!
48
0
 
22
 
! Отговори
Митьо преди 3 години
Тука някой призовава за съд на Доган и Пеевски. Че те с а назначили и съд и прокуратура и правителство. Още ли има нераздбрали. България е сравнима с Чечения в момента. Няма демокрация. Ние сме пионки на мутрите. Те ни местят по шахматната дъска.