Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"

За десетки заявки за отиване на плажа съобщават организаторите
Обновена: 11 юли 2020 08:49 | 11 юли 2020 07:30, Елка Василева
96
Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"
Снимка: bTV

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е изразил надежда планираното масово плажуване в парк "Росенец" да не доведе до ескалация и сблъсъци, съобщи bTV.

Бариерата в парк „Росенец“ е премахната, но продължава да няма свободен достъп до имението на плажната ивица, станала известна със злополучното акостиране на Христо Иванов.

Малкият кей завършва със синя стъклена пирамида, целта на която е да генерира енергия, а вляво от нея е пясъчната ивица. Вече е сложена преграда между частния имот и така наречения плаж в парк "Росенец".

Самият Доган в събота ще бъде в имота. От Младежкото ДПС се организирали също да присъстват в негова защита. Охраната от НСО не била по негово желание там, а случаят с Христо Иванов смята за провокация.

Още по темата

Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания нефтозавод.

Организаторите на масовото ходене днес на охраняем плаж в бургаския парк “Росенец“ до луксозния почивен комплекс, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, казват , че има десетки заявки за участие.

"Със сигурност имаме потвърждение за поне 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 човека. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици заявки за автомобили. За автобуси знаем за организирани пътувания от младежките структури на ДПС," каза Ивайло Мирчев, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган и Пеевски на съд ,заради кражбите ,които направиха!!
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз да попитам само,...А басейна на къщата дали ще може да го ползваме ,че нещо солената вода не ми понася на кожата
45
1
 
13
 
! Отговори
килър преди 3 години
за пък се надявам като му свалят охраната от НСО да не смее да си подаде носът навън...не че сега си го подава, но нека да живее в страх за себе си и семейството си...ако, че е милардер. Парите не са всичко!
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как ще ни пуснат в Шенген с такива анадoлски истории? Някакъв си тусум бей си присвоил целия плаж, братче, и не пуска никой, а държавата му клати шапка! Това в Европа представяте ли си го да стане?
43
1
 
4
 
! Отговори
Zo преди 3 години
Боко защо лъже,че няма нищо общо с НСО?Когато за сефте стана премиер президент беше Първанов ,а шеф на НСО Д.Димитров.Тогава Борисов заяви,че е обещал на Първанов да не сменя шефа на НСО докато не изтече мандата на президента и че си спазва обещанието.
42
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа не протестира в защита на Радев, а против тоталното овладяване на всички държавни институции издържани от него от мафията.Нито една институция, нито един политик до момента не е дал отговор на два прости въпроса.Защо Доган се охранява от НСО, какво е постигнал за страната ни и защо е токова важен за националаната сигурност?Защо Делянчо, на който присъствията му в парламента се броят на пръсти също се пази от НСО от 2015г. какво е направил за страната?
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква енергия генерира тази стъклена пирамида, ще ни светнете ли?
40
0
 
3
 
! Отговори
burgas преди 3 години
От еврогейташкия съюз няма ли да ни изпратят малко бойни единици за респект , в Бургас какво да седим под напрежение с чужда жойна флотилия в града като заложници
39
0
 
22
 
! Отговори
burgas преди 3 години
Какво прави турския военен флот в Бургас, учение ли имат? Или са в бойна готовност да стрелят ?, 5 военни кораба са на морска гара с турски флаг, изглежда все едно ни изпращат сигнал , никой не вади пистолета ако не смята да го използва , тука има цяла бойна флотилия натурците няма да им е за първи път да воюват със съюзници спомнете си конфликта с гърция за кипър, първо стрелят после питат
38
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доганчо през това време ще си е на яхтата и ще ви гледа сеира от харема с чалга певички, боли го шнура, че няколко трола щели да идат на плажа му. Той има десетки имоти из цялата страна и в чужбина, 3 дни да отмине пушека и после пак ще си гледа рахата и ще си харчи милиардите
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Тиквата трябва да иде там да го пази, нали точно Доган е човекът, който направи тази мутра генерал, изпра тъмното му минало и го вкара в МВР
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А другият палат в с. Дръндар, общ. Суворово с какви пари е построен?
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другия палат направо в морето да го построи и с подводница да си джитка до там Ама ако може след босфора да е
34
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Точно за това народа се бунтува, защото не ще да чака месията . ББ два пъти го сваля от власт, 1998г. свали Жан Виденов, СДС , царя и НДСВ изкараха по един мандат, Пламен Орешарски и Сергей Станишев се изпокриха като мишки.Народът не ги е забравил.
33
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес ще лъсне и друг проблем - турците в България. Ще видите колко много турци има и как са превзели Черноморието. Българите се изнесоха по чужбина, не правят деца, а живеят до 40 години и реално си подариха държавата на турците и ромите.
32
1
 
8
 
! Отговори
чичо преди 3 години
До Браво на Доган 26 Не чакаме никой да ни оправя.А ти от де-***-се-ту сигурно чакаш Ердоган да забие турския байряк в Доган сарай.
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 години го дондуркаме тоя национален предател, човек на службите и на кгб.
30
11
 
4
 
! Отговори
До само минавам преди 3 години
Умен се става с много четени на книги, а не на база на етнически произход. Никой от политиците от последните 30 години, не може да му стъпи и на малкия пръст. Е, имахме и още един умен и мъдър политик, но и това едва ли някой ще го оцени. Но да си кажа, Симеон се нарича.
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя май се е запътил и той към Дубай скороДобре си беше в сянка ама пуста алчност. Сякаш не му стига тоя палат ами дай и морето да завладее
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган въобще не е най-умният политик, просто размахва етническата карта и всичките ни политици му клякат! И Баце го е страх от етнически конфликт.