Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"

За десетки заявки за отиване на плажа съобщават организаторите
Обновена: 11 юли 2020 08:49 | 11 юли 2020 07:30, Елка Василева
96
Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"
Снимка: bTV

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е изразил надежда планираното масово плажуване в парк "Росенец" да не доведе до ескалация и сблъсъци, съобщи bTV.

Бариерата в парк „Росенец“ е премахната, но продължава да няма свободен достъп до имението на плажната ивица, станала известна със злополучното акостиране на Христо Иванов.

Малкият кей завършва със синя стъклена пирамида, целта на която е да генерира енергия, а вляво от нея е пясъчната ивица. Вече е сложена преграда между частния имот и така наречения плаж в парк "Росенец".

Самият Доган в събота ще бъде в имота. От Младежкото ДПС се организирали също да присъстват в негова защита. Охраната от НСО не била по негово желание там, а случаят с Христо Иванов смята за провокация.

Още по темата

Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания нефтозавод.

Организаторите на масовото ходене днес на охраняем плаж в бургаския парк “Росенец“ до луксозния почивен комплекс, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, казват , че има десетки заявки за участие.

"Със сигурност имаме потвърждение за поне 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 човека. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици заявки за автомобили. За автобуси знаем за организирани пътувания от младежките структури на ДПС," каза Ивайло Мирчев, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
17
 
! Отговори
Ай сиктир бе Доган преди 3 години
Да.. Добре дошли в ДОГАНИСТАН. Той великия везир Доган е толкова залепен, че въобще не вижда края на мача. Свърши твоята песен Амуджа. А ти още се и надяваш.. Вземай Бойко Тиквата и търсете убежище при *** вашия господар докато летищата са още отворени.. И не забравяйте да гледате видеото с последните минути на Чаушеску..
26
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От къде Доган има пари за този имот? България е бедна страна..
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък ние се надяваме да има и да влезе къщата в морето
24
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора не могат да му стъпят на тоя!
23
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се приватизира "Нефтозавод" и пенсионен фонд? Гешеееееев, питай Иван Костов и ни светни по въпроса!
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпеченият селски тарикат, дали ще ги покани плажуващите на кафе и на екологично чиста варена царевица, която сам отглеждал в имота СИ?
21
26
 
13
 
! Отговори
Браво на Доган преди 3 години
Мъдър човек и политик. Едва ли ще го разберете какво ви е казал. Чакайте си месията. То не беше царя, после тулупа, сега пилотчето, скоро чакам и Славчо.
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв мил и разумен дръндарски пандизчия философ хидроинджинер енергетик.
19
3
 
27
 
! Отговори
Емил Странжев преди 3 години
ГЕШЕВ ДА ОБРАЗУВА ВЕДНАГА Н.ДЕЛО ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА- За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания "Нефтозавод".А НЕ САМО ДА РАЗСЛЕДВА ЙОНЧЕВА ТИНТИРИ МИНТИРИ
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЙ е сложил НСО да пази Доган?ГеРБ не са Президента не е!Кой кой е подписал заповедта?
17
1
 
31
 
! Отговори
Изтрещяване преди 3 години
Бай Ахмед май вече вижда всички останали както египетските фараони са виждали тълпите роби. Мания за величие, що ли? Не отричам, че е умен човек и много неприятен хитрец, но той отдавна свикна да надценява и себе си, и значението си. Какво ли друго да очакваш, като толкова мазници му се кланят и му целуват задните части.
16
2
 
16
 
! Отговори
Кой преди 3 години
го крепи тоя? Кой го назначи тук?
15
2
 
9
 
! Отговори
До ШибиРиби преди 3 години
Ти природно ли си толкова npocто или го тренираш усилено
14
23
 
3
 
! Отговори
Откажете се преди 3 години
Откажете се. Просто приемете исляма.
13
1
 
19
 
! Отговори
от султанската кухня преди 3 години
Доган наредил летящата чиния да чака с включен двигател.
12
4
 
28
 
! Отговори
?? преди 3 години
Еничарите ще пазят султана.Само че еничарите му са беззъби болни и черни докарани с Автобуси 'Случаен Превоз'С тях печели избори, взима кметски места в села и градове. Ще те опазят ли Ахмед мръсно нйеден?
11
1
 
33
 
! Отговори
Да де преди 3 години
Плажувайте, но цивилизовано. Не е нужно да пострадат още хора след снощи..........................Ний нали така се освободихме от турско робство - с циЛИвилизованото ти плажуване.Напомни на хората да си носят и повече крем. Може да им потрябва. Против изгаряне, да не си помислиш нещо друго.
10
7
 
24
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Простия народ ще акостира ще *** района за три дни и пито платено. Тоя филм сме го гледали 89 В това време шушумингите изнасят пари от страната
9
3
 
46
 
! Отговори
Това е абсолютна преди 3 години
наглост. Той, великия, вечно правия се надявал да е мирно. Що да е мирно бе, а? То така мирно и тихо, под масата разпарчосахте държавата, всяко едно чисто и красиво кътче го приватизирахте. Не тихо а честно и премерено трябва да се върне законноста в страната ни. И всички "тихо" *** да се поставят на местата им. Там ще имат време да прочетат по някоя друга книга, да не са вече еднокнижници и псевдо българи
8
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост...", ха-аха-а! Борисов, ето ти един страшен шамар, видя ли сега на КОЙ слугуваш, бе!!!!!!!!!!