Камарата на следователите: Радев не зачита разделението на властите

Следователите излязоха с декларация
12 юли 2020 20:45,
180
Камарата на следователите: Радев не зачита разделението на властите
Снимка: БГНЕС

От Камарата на следователите в България видяха в поисканата от президента Румен Радев оставка на главния прокурор Иван Гешев "незачитане на разделението на властите" и "накърняване престижа на държавата, институциите и в частност на съдебната власт", съобщава БНР.

Още по темата


В специална декларация от магистратската организация остро възразяват срещу политическия натиск, целящ да предизвика скандал и политическа криза в страната, и външната намеса в работата на независимата съдебна власт.

"Внушенията през последните дни в изявления на политици, твърдения за неравнопоставеност и избирателност при провеждане на разследвания срещу лица, заемащи високи държавни длъжности, са директен опит за намеса в независимостта на прокуратурата и поставянето й в ситуация на зависимост от политически субекти", се казва още в декларацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 98Президенството е държавна сграда, служителите трябва да спазват законите. ПРЕЗИДЕНТА има ИМУНИТЕТ. Вече няма недосегаеми. ТОЧНО КОГАТО ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧНА ДА СЕ ЧИСТИ И ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИ И НАРОД СКАЧА ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА.
103
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф е фашист!!!
102
3
 
5
 
! Отговори
104и преди 3 години
Забравих да добавя, че момичето спомена как я издържат роднини от америка...а може би някой друг, предполагам ако не беше така щеше да работи някъде другаде като гримьор...
101
3
 
2
 
! Отговори
Информация преди 3 години
До анонимен 100 Има сам си е тръгнал от Пирогов.
100
7
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 3 години
....... НЕЗАВИСИМОСТТА НА ПРОКУРАТУРАТА..... Ох ох ще се пръсна от смях
99
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До шопРАДЕВ маже да прави каквото му кажат тези дето го предложиха: РЕШЕТНИКОВ, НИНОВА,ДОГАН И СПОНСОРИТЕТЕ за съжаление на последните ГЕШЕВ ИМ РАЗГОНВА ФАМИЛИЯ ПО ЕДИН МНОГО ИНТЕНЗИВЕН НАЧИН И НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ. БОБОКОВИ СА НАПЪЛНИЛИ ЗЕМЯТА С ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ,АМА ЗЕЛЕНИТЕ ЗАЩИТАВАТ БОБОКОВИ И ИСКАТ ГЕШЕВ ДА СЕ МАХНЕ.
98
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички там сте се оплели като свински черва, хора без морал със власт и високи заплати, който не им стигат и ако може се повишават с рушвет или както може. Жалка работа, Оставка и избори.
97
4
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Шопе, напротив трябва да се съобразява какво говори. Не е селски кръчмар въпреки , че има такъв вид. Ама много трябва да се съобразява. Не може обединителят на нацията да приканва на бунт. Аз лично съм гласувал за него, за което вече съжалявам именно заради това изказване.
96
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как е момчето на лекарите пребито на протеста? Има ли някаква информация за състоянието му?
95
7
 
7
 
! Отговори
23 преди 3 години
До АДО 60 Редно е бойко да си подаде оставката
94
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и да влезнеш в президенството си е намеса в президенската институция.
93
9
 
9
 
! Отговори
Свинска маз преди 3 години
Камерата на следователите, Радев, Бойко Борисов, главният му прокурор всички са от една мафия и служат на един господар на онзи от Росенец със сарайте.
92
6
 
3
 
! Отговори
87и преди 3 години
Пиши си каквото щеш, но не и е правителството виновно на шматката бидейки гримьор, че не си е търсила и намерила работа след като е ясно защо не може да рабори повече в театъра. Сама си е виновна, ама неможе да го разбере. И виж, а не обиждам - явно се засягаш, тогава не си за форумите.
91
6
 
13
 
! Отговори
23 преди 3 години
До Анонимен каква почивка бе? ела в провинцията все едно е имало война, и после чумна епидемия. това е след управлението на тиквите. ОСТАВКА!
90
4
 
9
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
Тази декларация Франтишек подписал ли я е? А Петю Долара? Някои други анимационни герои?
89
3
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Абе Шоп ти трети курс ли правиш?
88
5
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Подаването на оставка от Гешев е личен , морален акт , вследствие обществения гняв , че той не си изпълнява честно задълженията!За "своите" от ГЕРБ сляп за пълните чекмеджетата , а за другите търси под вола теле !Накрая Гешев е некадърник защото не е вкарал нито един в затвора!
87
18
 
9
 
! Отговори
2+2 = 4 преди 3 години
Гешев подгони олигарсите и тяхната мафия, а те са поискали от Бойко да му въздейства... Бойко естествено отказва и те вече стигат до РадеФ, (който е свързан) с тях и започва театъра с митингите.Плаща се няколко тарикати да направят организацията чрез Фейса и тук...като ползват за катализатор Бойко... и ето го Цирк Буш...Именно ***, които тук пишат оставка за Гешев са тези на които се плаща.Искат Гешев да не закача мафията и олигарсите,като притискат Борисов. Ясно като бял ден.
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите са рожби на БКП, ТЕ БЯХА СЪЗДАДЕНИ И ОТСТРЕЛВАНИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, НЯКОЙ ПЪТ СЕ САМОРАЗПРАВЯХА.НАЛИ НА ЛЕЧЕВА СЪПРУГА Е ЕДИН ОТ ТЯХ.
85
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Да бе, и за това че не можеш да идеш на театър правителството е виновно, нали. "Явно не можеш да четеш текст с разбиране. Нормално за гербав ***. И когато се задава въпрос има един особен препинателен знак за края на изречението.