Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест

Предприети са мерки за нормална работа на институцията
353
Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев се е тествал за коронавирус, тестът му е отрицателен.

Причината е, че през изминалите почивни дни служител на президентската институция е дал положителен тест.

Още по темата

Във връзка с това са направени тестове на президента и непосредствено работилите с него, които са отрицателни, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предприети са мерки за нормалното функциониране на президентската институция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
2
 
28
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Той е болен от вируса комунисстис московикус МОСКОВИС 1917 И за него ваксина няма открита.
217
1
 
26
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
От тоя вмирисан на чесън селюндур бяга и корона вирусът!Всичко около него е негативизъм,съскане,сричане,оплюване,мантри,декламиране на подготвени,смешни речи и нито един закован пирон или една шепа пръст или цемент с което да покаже на дело освен да дрънка,че може да е полезен на хората!!***,зеленочорапест ***!!Сее непрекъснато ветрове ,дано пожъне бури и урагани!!
216
0
 
18
 
! Отговори
Пешо от село преди 3 години
Бог Тангра на Йоло Денев и богопомазания Радев в нов отечествен ротфронт срущу Гешев хо хо хо !
215
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момчета, виждате ли какво става на триъгълника? Излезли са да ви направят безработни, така че по-добре отсега зарязвайте гербавите опорки и подайте документи в бюрото по труда. Сега работа трудно се намира, но все ще ви вземат я за метачи по улиците, я за мазачи.
214
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек не си знае правата,Гешев слагай му белезниците,той е най-големият провокатор,съжалявам че си дадох гласа за този......
213
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май прокуратурата е внесла вируса в президенството.
212
3
 
27
 
! Отговори
Грешни тестове преди 3 години
РР и подчинените му съветници от БСП,както и цялото ръководство на БСПтрябва да бъдат изследвани за "Луда крава".Съмненията са големи,особенокато анализира човек действията им,показващи ментални отклонения,мания за величие,халюцинации за революционни ситуации,раздвоено(пречупено много пъти) зрение показващо милиони протестиращи,вяра вневероятното и други подобни.
211
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дедовияДядо, къде тая комунистическа заплата 600-800лв бре? За тия пари тярбва да си бил началник нощна смяна, подземен труд в някоя мина и да сте се напънали да изпълните петилетката за 3 години.За 800лв хората отиваха в Либия и Коми.Или капитан далечно плаване.Ама обикновения българин от Каспичан нямаше как да вземе повече от 200-250лв. Е, за тия пари си клатеше краката и ако е по-кадърен можеше още да си докара от часпром.
210
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се надявам президентът да не седне в потъващата лодка на марионетките на СЗО.
209
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да проверят Гешев най вероятно той ги е заразил.
208
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се съберат всички юристи специалисти по конституционно право и да отидат при Радев да му обяснят правата му според конституцията,щом той не я е прочел а се е клел да служи на народа според нея. Има професори, преподаватели в университетите по конституциално право доста.
207
3
 
31
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Радев го видяхме. Негови гардове (НСО) хвърлиха българското знаме и го стъпкаха, а той счита че не им е началник и не била негова работа да ги контролира. Това сигурно е така, защото няма да му стигне времето да се занимава и със съдии и да им казва какви присъди очаква, а в същото време да организира с помощници срещи с чуждо външно разузнаване, за да им предава държавни тайни. Сигурно му е много натоварено на човека. А как усърдно работи! Чак да го ожалиш!
206
4
 
20
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Благодарение на западния свят, обикновенния човек има шанс да работи за що-годе добра заплата (за работник). Това му дава някаква финансова независимост. Едно е да работиш за комунистическа заплата 600-800 лв., друго е ако можеш 4-5 хил. лева нето. Следващата промяна е, че човека вижда евтините манипулации, както и манипулаторите. Това няма как да се хареса на училите и вербувани в Русия комунисти. Те там са учили как управляват помешчиците, но това се руши. Ами сега?!
205
5
 
17
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Ще ви напиша нещо и за този, който помага за вълненията в държавата.Русия в началото на Путин имаше 6.8% растеж на година. Частния бизнес се развиваше, а с него и държавата. Хората обаче не го харесваха и му казваха и защо. Това го подразни и предприе репресии. В резултат американските санкции махнаха едва 1,5% от БВП, останалите над 3% ги махна Путин.Днес Русия е с БВП като средно голяма китайска провинция. Отивайте там, щом толко ви харесва. Досвидания.
204
1
 
15
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
след 45 г. комунизъм след ВСВ, а после хибридното управление БСП - десни партии, които свъщност са леви и разкъсват опозицията, няма как да има хармония и спокойствие. Вие ги загубихте отдавна. Имам сведения за много висши функционери, които си продадоха и златото и сега вече нямат никакви пари. Разбирам защо са озверели, както и защо Божков плаща, но няма да се получи нито на вас, нито на него.
203
2
 
21
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Знам, че ви боли дупето, когато някой ви напише истините защо си отивате в историята. Радев е пътник, само въпрос на време е да падне имунитета, а след това да го арестуват и съдят.Само за сведение, Прокуратурата прави проверка и на предните 2-*** президенти и там не бяха открити нарушения. При Радев такива има и то в особено големи размери. За това той ще си отиде с гръм и трясък.
202
2
 
17
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Хората, които подкрепят Бойко, в момента правят БВП. Това е нещо, което вие нито знаете как, нито го можете. Не е нужно да излизаме на улиците, ние ще излезем само веднъж на следващите избори, които ще са след няколко месеца.На улиците са излезли платени клакьори от Божков. През последните 15 г. всички простести на БСП са правени с негови пари. Ние това го знаем много добре. Това обаче няма да промени следващите избори. Нито прокуратурата да се върши работата.
201
2
 
17
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
През последните няколко дни г-н Президента сам си ритна камбаната. В неговия сейф бяха открити секретни документи, които на всички е ясно, е трябвало да бъдат предадени на руското външно разузнаване. Освен това престъпление, веднага се набива в очи и другото - търговия с влияние и вербувани съдии, които да питат какви присъди да дават.Г-н Президента е пряко свързван и с двете престъпления. Сега се очаква Конституционния съда да му махне имунитета, а след това да го арестуват и съдят.
200
1
 
13
 
! Отговори
Алоо преди 3 години
РЗИ - то, затваряйте ги и пълна дезинфекция.Що не казват кога е станало това, да не е било преди да строи цялата администрация на плаца пред президентсвото, когато размахваше юмруче
199
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още грипени му се въртят в главата. Затова и направи схемата с НСО и гея от ДБ. Само *** могат да им се вържат.