Протестът в кадър: Ден 7

Днес ще има доброволци, които ще следят за провокатори
15 юли 2020 19:55, Нели Христова
140

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За седми пореден ден хиляди протестиращи се събраха в Триъгълника на властта за да настояват за оставката на премиерът Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Засега ситуацията е спокойна. Протестиращите вече се отправиха към Народното събрание, а по-късно те ще се върнат обратно пред Министерски съвет.

Днес организаторите на протеста съобщиха, че не искат да се стига до провокации и затова между протестиращите ще има доброволци. Те ще носят зелени отличителни знаци и ако някой от протестиращите има проблем с провокатори или види такива, може да потърси някой от доброволците и да поиска съдействие.

И днес полицейското присъствие в района остава засилено.

Полицаите на първа линия отново са с жилетки, на които пише „Антиконфликт”, с което искат да покажат, че не искат да се стига до конфликти и агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Злобата не води до нищо хубаво.Ще ревете после.
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест основан на злоба на личностна основа.
43
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко остава колко и да скачате. Разбрал се е с господарите да го оставят, а ГЕРБ в замяна сприра Турски поток да не минава през България.
42
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, току що Христо Иванов заяви по Евроком, че Божков бил приемлива политическа фигура... АХАХАХАХ Тоя тотално е прегладнял!
41
8
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
не оставка, в затвора !!!!
40
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мам, ка им на всички които ни докараха до тая мизерия. А един баш тарикат пълни шкафчета с 500 еврови пачки кюлчета злато и се гаври с мизерният народ. С добро няма да стане. Френската революция е окъпана с кръв. Без кръв нито един Тиранин нее пуснал кокала. Тук на жълтите павета едни се опитват да ни яхнат но ще има счупени кокаляци. Не ни трябват нито мутри нито комунисти нито бивши тарикати които сега се опитват да ни яхнат. Не ние не сме майките и бащите ни които 30 г. ги яхат. Не.
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименда фандъкова е от самоков,а ти може би си от криводол!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
херо мустафа:сащ налагат санкции на турски респективно на балкански поток!!!ха честито аз казах ли ви,че има вероятност по тези тръби дето баце слага в земята никога да не потече газ...поредните милиони дори милиарди левове хвърлени на вятъра!
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майна-кви 7000 бе да не ги гледаш от храбрино-продължавай да береш боровинки.
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен наблюдател преди 3 години
Маргинали правещи класова борба-резултата е ясен прочетете си учебниците от 8 клас.После-" ама защо стана така" ами такъв ние материала и да не сме чули да се оплаквате.
35
10
 
9
 
! Отговори
потпури за потури преди 3 години
Сбогом, дано си щастлии-иив, утре далече от нас :)Борисов чао, айде чао, айде ЧАО-ЧАО-ЧАО!
34
7
 
12
 
! Отговори
майна преди 3 години
Само да ви кажа, че "протестът" в Пловдив съдържа цифром и словом 12 (дванадесет) души.Който е вяра да провери в интернет.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 годони си отидоха от живота ми в смрад преход и мизерия. Все ни лъжеха че светлината в тунела нее от идващият влак. Сега съм на 60 години и вместо да взема пенсия трябва да работя още 4 години. Няма какво да губя живота ми отмина. Но накрая на живота ми ще си отмъстя за унищоженият ми живот за избягалите от мизерията ми деца. Вместо да се радвам на внучета аз кукувам като кукувица. Отмъщението щее Жестоко за тези които си построиха палати и направиха пачки на наш гръб. Мам,, ка им.
32
4
 
12
 
! Отговори
Гогол преди 3 години
Цъкайте минуси на воля! Както си хвърляте фасовете, както си чопвате нещо от офиса, както не си плащате където може, както само за малко тука ще паркирам, както ще пресечка на червено, то коли няма, и т. Н. И т. Н. Цъкайте! Споко за всичко са виновни мутрите! Индулгенцията ви е да по скачате през няколко години. Така де. Суверен сте.
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49Да беше "боят настана" добре, ами то чалгичка...
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе като слушам как са надули на протеста Славун чалгаджията...ясно!
29
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен 41ще разберат!..Зер Боко си е комунист от всякъде,а знае и да бие и да стреля..С калашник и гранатомет-любимите му.
28
4
 
10
 
! Отговори
Гогол преди 3 години
Я се поразпитайте там в хилядните редици колко са гласували за царя, после за боко, за другите оправители? А колко изобщо не са гласували? Питайте се и кажете ама тъй с ръка на сърцата, само мутрите ли са ви виновни? Вие сте страшни - умни, образовани, трудолюбиви, креативни, предприемчиви, честни и неподкупни и само тези мръсни мутри ви пречат да прокопсате и да живеете в Щвейцарията на Балканите.
27
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей, как се стараят за едни 50 лева!Макар че някои твърдят, че са им дали само по 30 лв. Дали организаторите не са свили част от паричките за "фонд джоб"?
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При цялото ми неуважение към БСП, ако на тях им бяха изсипали такива пари откъм Брюксел, които ГЕРБ получиха, надали щяха да се оцапат толкова.След тоя дъжд от европрограми трябваше да сме поне Унгария. Ама не сме. За сметка на това сметките на разни бойковци, деляновци, догановци и приближените им бая набъбнаха.