Протестът в кадър: Ден 7

Днес ще има доброволци, които ще следят за провокатори
15 юли 2020 19:55, Нели Христова
140

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За седми пореден ден хиляди протестиращи се събраха в Триъгълника на властта за да настояват за оставката на премиерът Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Засега ситуацията е спокойна. Протестиращите вече се отправиха към Народното събрание, а по-късно те ще се върнат обратно пред Министерски съвет.

Днес организаторите на протеста съобщиха, че не искат да се стига до провокации и затова между протестиращите ще има доброволци. Те ще носят зелени отличителни знаци и ако някой от протестиращите има проблем с провокатори или види такива, може да потърси някой от доброволците и да поиска съдействие.

И днес полицейското присъствие в района остава засилено.

Полицаите на първа линия отново са с жилетки, на които пише „Антиконфликт”, с което искат да покажат, че не искат да се стига до конфликти и агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
. преди 3 години
"Мафията ке падне" - вий от дьека сти бя?
4
11
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
За да има мир ГЕРБ и Борисов в Сибир !!!
3
6
 
18
 
! Отговори
Началото преди 3 години
Вън Мафията-това означава -Вън на сестра Галева-Мая Костинбордска, вън на 19 годишната приватизаторка Нинова, вън на внеслите италианския *** и отровили кой знае колко села,вън! Айде да почнем оттук първо,а?Вън и на този,които назначава жена си за ПиАрка и така се прахосват държавни пари за мутресата,която кара и охраната й да ходи да й пазарува зарзават.Вън и на този,който прикрива катастрофата н абаща си,използвайщи неправомерно служебното си положение! ВЪН МАФИЯТА-ДА почнем от тук!
2
14
 
15
 
! Отговори
х преди 3 години
На тези снимки виждам само безделници и простоватички хора, уфчици лесно манипулирани от сценариите на Христо Иванов, Черепа и Радев
1
7
 
6
 
! Отговори
Доброволците даКажат преди 3 години
от мое име на майките на дауните, че не съм давал съгласието си с мои пари да плащат на някого да седи при децата им, докато те веят байраци и скандират гадости под прозорците на онзи, който им осигури такъв месечен доход, за какъвто повечето от работещите българи не могат дори да меч(таят!