Борисов за видеото в спалнята: Някой е аранжирал!

Кой дирижира това, попита премиерът
Обновена: 16 юли 2020 19:16 | 16 юли 2020 19:15, Петя Славова
220
Борисов за видеото в спалнята: Някой е аранжирал!
Снимка: БГНЕС


Премиерът Бойко Борисов коментира разпространеното по-рано видео от апартамента му в резиденция "Бояна" по време на инспекция на Околовръстното шосе с неговия джип. Видеото бе публикувано в социалните мрежи на профила му във Facebook.

Още по темата

"Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение, един лев държавна пара. Има каса, ама ти си носиш чекмедже. Има четири рафта под телевизора, три рафта под гардероба, няколко гардероба, четири чекмеджета. Фигурантите само фигурират и дават акъл. Аранжирани неща. Занасяш, подреждаш. Сутрин по една шепа лекарства пия. Как пък знае тоя човек къде да снима. Защо не снима друго чекмедже", попита премиерът.

Според него, някой е стоял до него, правил е запис и е аранжирал. Борисов заключи, че подобно нещо е било планирано и целият сценарий е ясен.

"Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Язък за хората, които са на протестите", каза Борисов. "Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам.
 
Според него, НСО нямат вина и не иска да ги набеждава. "Когато има такава престъпна група за проникване - това са обучени хора, колко хора идват по срещи, аз съм доверчив човек. Този, където ми е дошъл на гости, може да каже, че отива до тоалетната", коментира още Борисов

"Нека видят какво се строи - това е на Горубляне, най-тежката отсечка", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера защо бойко се занимава да обяснява очевидното, вместо да се занимава с сериозните проблеми.Затова ли получава заплата.Иначе има проблем НСО , аранжирането ок, ако бяха оставили съдържанието или нещо избухливо вместо него ,при проверка НСО е щял да намери съдържанието и няма да имаме взривен премиер, но снимката с гол премиер, може да не се направи с фотоапарат а с нещо друго , а това си е пробив в сигурността.
168
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигурантът Мунчов не може да му стъпи на малкия пръст
167
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велик е
166
2
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Баце,който те инсталира във властта-той те маха сега.Той има достъп до всичко и е господар на живота ти.КОЙ е той!
165
4
 
14
 
! Отговори
Тея чекмеджета преди 3 години
Да му ги сложат на ковчега ,че да си ги носи, щото оттатък няма аранжиране. Само смрадтта на свинска *** ще е натурална.
164
2
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
С това клипче предобрихте манджата хаххахаха
163
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е стилът на Цецерон Цецон! Не го подценявайте! Радев е просто фигурант и не е способен на никакви действия, камо ли подобни! Нали, така бе, герберушки! Може ли фигурант да друса Баци *** толкова изкусно? Не може! Цецерон може е още как!
162
5
 
15
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Как пък знае тоя човек къде да снима. Защо не снима друго чекмедже--------Про стакът-комсомолец откровено с нас :)))Този човек е в нелечим стадий на наглост...Да, и аз питам, защо са снимали точно лявото чекмедже, като и в дясното е същото!
161
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ми е ясен. Един обикновен престъпник с отклонения на психиката. След един месец няма да е в България, може и да се е самоубил,това е животът на тези, те живеят за да страдат други и сами са си го избрали. Не ги разбирам неговите калинки какво ще правят и как го мислят. За децата им пък съвсем. Идва нова България, в която първо някои, които не са работили ще страдат
160
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагъл е до безобразие от НАСА трябва да звъннат на Радев за супермодерния дрон,могат да го използват на бъдещите мисии до Марс.
159
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На запад при всяко споменаване на България се допълва- най бедната и корумпирана държава в Европа. А нашия не спира да повтаря- стабилни сме, нисък дефицит, чакалнята...
158
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Нещо много започнаха да му обикалят спалнята, направо магистрала стана!
157
8
 
29
 
! Отговори
Оставка! преди 3 години
В центъра на София има около 100 хиляди човека. Уникално! Оставка Мутро!
156
1
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Да аранжирал ги е Стати Статев ректора на УНСС
155
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Къщата празна, Борисов го няма и вътре влиза шпионин... крие се... снима... отквосекриеш бе!""И кво се вижда, че Аз живея като аскет..." с казармено аранжирани Арманита!*** те у артиста Банкянски!
154
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек е за психиатър.Има сериозни ментални увреждания.
153
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак яхна джипа и отиде да гони Радев в Пловдив.А около него само *** и калинки,които ръкопляскат на обичайните му бисери.А пък тоя Нанков зад него само правеше някакви физиономии и се подхилкваше.Големи карикатури са тия.Смех,смех.
152
4
 
17
 
! Отговори
Невъзпитан преди 3 години
Тома е човек без възпитание и е жалко ако майка му го е учила на нещо, но явно е тежък случай, защото той няма елементарно възпитания. Следкато наричачаст от народа на България толупи, а журналистите ***. България не е имала ттакъм невъзпитан ръковдител. Хората на запад са чудят как може да го търпим този човек. Нета е пълнен с негови изчепки. С тях може да се направи пълнометражен филм
151
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След няколко месечно протестиране най издържлив се оказа Йоло Денев!!!Президента го награди с орден Стара планина
150
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта фантом май беше оператора!Защото имаше рубли в чекмеджето!Смешни сте!