Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!

Премиерът: Оставките са депозирани при мен
Обновена: 16 юли 2020 10:54 | 16 юли 2020 09:51, Веселина Йорданова
528
Коалиционният съвет: Вотът няма да мине, кадрови промени ще има!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Правителството се готви за отхвърляне на вота на недоверие, поискан от БСП. След това коалиционните партньори ГЕРБ и Обединени патриоти ще направят кадрови промени в кабинета.

Коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършване на мандата през пролеттта на следващата година, обяви Валери Симеонов след Коалиционния съвет.

Още по темата
Вотът няма да мине, но промени, ще има, добави вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Служебно правителство, абсурд, тогава ще се подмени протестът, беше категоричен премиерът Бойко Борисов, който нарече президента Румен Радев "фигурант".

Той подчерта и че е абсурдно социалистите да искат вот на недоверие, както и че лицата на протеста нямат капацитета да управляват. Трябва да мислим в чии ръце ще гръмне кризата, настоя министър-председателят по повод на пандемията.

България е правова държава и се движим по правила, депозирани са при мен оставките на тези министри, те бяха при мен, изслушахме ги внимателно, имат голяма подкрепа и са свършили значими неща, подчерта Бойко Борисов.

Той попита и "кой от тези на площада е по-опитен от нас".

Борисов разкри и че вчера му се е обадил бившият президент Георги Първанов, "идеологически противник", който обяснил как в миналото не сме имали подкрепа навън. "Всички държави вдиггнаха ръка България да влезе в чакалнята и в Банковия съюз. И фигурантът излиза да ни дава оценка и то с обидни епитети", подчерта премиерът.

Сега не трябва да се раздвояваме, трябва да покажем, че управляващо мнозинство има в парламента, подчерта Борисов. Според него, ако милеят за държавата, опозиционните партии, включително "Да, България", трябва да кажат как виждат изхода от кризата и с кого ще управляват, ако спечелят избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


528
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
410
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дебелия диктаторНо бяха нови!!!А вие искате със стари *** нов бардак...там е разликата. Манипулирани сте по един тънък начин и дори не го осъзнавате
409
9
 
13
 
! Отговори
аа преди 3 години
Може и да мине след клипчето качено на сайта на афера, където се вижда чекмедженцето с какво е пълно.
408
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тримцата най-добър е кръглоглавчо с честните сини очи! Зя сравнително кратко време в политиката и в разни министерства успя да се сдобие с голям апартамент на престижно място, голяма и грозна вила / и двата имота по обясними причини, записани на името на кръстниците му, шепа диаманти /разправят, че му ги били гепили/ и още 2 или 3 по-малки апартамента! КараФурмов ряпа да яде с мерцедеса!
407
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой го интересува вота бе Шиши. Нас ни интересува Шайката да си ходи. Десет години чакаме светлина в тунела. А то се оказва фара на влака. Печелят само обръчите от фирми. 20 милиарда къде потънаха бе Шиши в пътищата с асвалт примесен с варовик ли. Колко народ още трябва да избиеш. Вчера щях да се убия от твоите магистрали. Гумите ми са на 5 000 км а се изпързаляха като че ли са ***. Щях да прескоча мантинелата и да скоча в дерето. А бях с 100 км. Ако бях с по висока скорост си заминавах.
406
8
 
13
 
! Отговори
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ = преди 3 години
МАФИЯ
405
11
 
15
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Бойко беше вече поср.ан, но след Кокалиционният Съвет вдигна гащите, стегна мундир аи вече е напет, ще брани редута до смърт! Бойко, щом ще е до смърт, ще е до смърт! Само дето Валерката и Каракачанката, дет съ напрайха на мъже в този Кокалиционен Съвет, ще изпразнят баките с чорбата, преди последният щурм и ще убегат;))) На тях дължим това протакане, ерене и репчене на "Величеството". Затова на протеста, скандирайте: "Балевски - ***, Каракачан - сюртук !";)))
404
10
 
16
 
! Отговори
Властелинът на преди 3 години
ЧЕКМЕДЖЕТАТА = МАФИЯ - да си ходи + независима ревизия на ХАЗНАТА ASAP
403
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това правителство вече не съществува само където не го знае.Смешни са и никой не им има уважението.Една крадлива и смешна сбирщина,която ще запомним с кражби,арогантност, дебелоочие и много,много простотия.
402
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Курнеклия НянковаНе знам, кой има достъп до чекмеджето на Боко , интересува ме какво има вътре , и как го е изкарал... Добре, че снимащият не отвори касата, че кой знае какво щеше да изскочи от там :)))
401
6
 
7
 
! Отговори
следващия, моля? преди 3 години
ДПС - северна турска провинция. Роби сме били и роби ще си останем!
400
2
 
7
 
! Отговори
правова държава? преди 3 години
и лустрация са необходими в борбата с мафията!
399
10
 
14
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Вотът на БСП може и да не мине. Вотът на народа обаче ще мине! По един или друг начин! С доброволни оставки или със сопата!
398
10
 
8
 
! Отговори
Курнеклия Нянкова преди 3 години
До ivailoИнтересно, кой има достъп до спалнята на Боко? Май само НСО, която го охранява. А тя под чие разпореждане е? Май на Фигуранта. Добре поне, че след снимките и видеото ми върнаха парите от Техноимпекс, дето ги откраднах
397
6
 
7
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Видео с чекмеджето на Боко, в сайтовете Афера и Гласове...
396
5
 
10
 
! Отговори
Васил Божков- Черепа преди 3 години
БАЦЕ, ВЪНКАСКЕТ, ВЪНП.П.Извинявайте, забравих да си напиша името в предния коментар
395
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАЦЕ, ВЪНКАСКЕТ, ВЪН
394
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шиши спри да натегаш обстановката. И без това малко ни трябва за да се взривим. Или точно това искаш да стане като във Франция. Палене трошене и гърмене.
393
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоТоя прокурор да вземе да се сезира за всичките записи, снимки и видеа на баце (включително новото видео от днес, доказващо, че снимките с нощното шкафче изобщо не са манипулирани). Черепа е изкупителна жертва, щото спря да плаща данък спокойствие, иначе нямаше да отвържат каскета да го лови. Радев е на прицел, защото си позволи да говори против хунтата. Пеевски, Доган, Гела, Ковачки и други големи играчи, както виждаме, са тотално недосегаеми. Каскета се прави, че не съществуват.
392
9
 
8
 
! Отговори
Така е при мафията преди 3 години
Ще подадат, ще подадат!Печелят време и унищожават документи!
391
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес министрите на ДПС бяха спасени временно от ... Обединените патриоти!