Перничанка бие детето си, снима и качва клипа във Facebook

Полицията я задържа, детето е настанено в център
Обновена: 19 юли 2020 22:10 | 19 юли 2020 21:48, Екип на Dnes.bg
89
Перничанка бие детето си, снима и качва клипа във Facebook
Снимка: Facebook

В полицията в Перник е задържана майка, която малтретира детето си. Насилието е заснето на видео от самата майка, която е качила клипа във Facebook.

Агенцията за социално подпомагане се самосезира и започна спешна проверка по случая с малтретираното в Перник дете, съобщиха от МТСП.

За случая се разбра от клип в социалните мрежи, припомнят от министерството. Веднага социални работници и служители на 1 РПУ в града са отишли на адреса на 32-годишната жена и 3-годишната й дъщеря. Те са отведени в районното управление и с тях са работили специалисти от Детска педагогическа стая. За детето е предприета мярка "полицейска закрила". То е временно настанено в Център за настаняване от семеен тип в града.

Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини. Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда.

Клипът беше качен в социалната мрежа преди няколко часа. На видеото се вижда как майката удря дъщеря си по тялото, лицето, крачетата за отмъщение и се заканва - "понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Много е лесно да съдим хората. Да виновна е много е виновна,но тази жена явно няма никой, промили са и мозъка, защото се е надявала да и се помогне. Търсила е внимание понеже няма никой..Незная но и бащата тук там оном, правят деца и толкова са безодговорни.Детето е гледано добре. Сега при непознати как ли е?Социалните да пишат за душичката. Има хора но са временно взели детето. ДАНО СА ХОРА.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не става така лесно да се обясни и хоп айде да й го върнат. Не става така. Тая очевидно има психични проблеми и разстройство, а това се лекува системно с хапчета и нужните лекарства, защото в мозъка й нещо не е наред! Колкото до бащата не е сигурно дали и той е наред, ако е психически добре още по-хубаво за детето. Ако не е лечение трябва и тва е. Децата после страдат без да имат вина и растат с проблеми, набират гняв и омраза към околните заради травми!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова е тъжно, ще ми се в живота да имаше малко повече справедливост. Има хора които мечтаят за щастието да имат детенце, а други получават този дар а се държат по този отвратителен начин. Колко ли пъти тази женица си е изкарвала гнева на това невинно същество? Сърцето ме боли, че има дечица който не мога да получат любовта и грижите, от които всяко дете се нуждае. Дано всичко да се нареди по-рано добрия начин за детето.
58
0
 
3
 
! Отговори
6 преди 3 години
Само двама от пишещите тук частично стигнаха до причината за побоя . Ще ви светна все пак .Генезисът на проблема е в т. нар. дисфункционално семейство . Бащата и майката са в разрив и в стремежа си да го върне тя пренася проблемът на погрешното место ,с погрешното средство -малтретиране на детето . То е само жертва и носител на симптома за заболяването на семейството . Решението - да се работи с майката да си вземе детето след като осъзнае за какво става дума . Госпожо , съпругът Ви няма да се в
57
0
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
До БеселинаАз, смятам че майката е луда! Изобщо не бива, да и се връща детенцето! То и целува ръка а тя замята и удря! Това е лудост и детето трябва да бъде махнато от тая сектантка ***!
56
2
 
4
 
! Отговори
6 преди 3 години
До АнонименАа има , има ! Борисов и компания три дни ядат и пият в Брюксел да не би за своя сметка !? Има за тях ,защото ги търпим . Потъвам от срам зарадинеговата езикова неграмотност .Какво ли си казват другите премиери " Абе , тъй ли нямате един грамотен човек за премиер !"
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха сега, всички граждански съдии,като гледат дела за правата за отглеждане на децата при раздяла да си спомнят тоя клип.Заради идиотската практика детето винаги да остава при майката,кой знае колко дечица са травмирани и одефектени за цял живот.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Taja ne e maika taja e urod jena baschtata saschto e urod gorkoto dete dano nameri dobri besdetni hora da go osinovat v bg tova e redovno bijat dezata ostavat gi napikani gladni v detzkite domove lelki slugini saschto terorisirat dezata ujas e v bg saschto pravite i rakdate deza kato ne mojeta da gi gledate urodi roditeli geschef borisov da se mahat mnogo pomija nespravedlivost ot tia mutri ima kam bednite balgari dezata im tova sa mutei partiizi milizioneri na jivkov diktatora sram sa bg
53
17
 
10
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
Според мен не е правилно да се взима детето от майката, защото няма как приемно семейство да го обича повече. Трябва с майката да се работи и да и се обясни... Най-тъжно е как идва, като му подава ръка, идва да се гуши, а получава удар, бедната душичка не знае защо...
52
2
 
2
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
Няма да се чудите защо удрят земетресения там............
51
2
 
22
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До ТОВА НЕ Е МАЙКА!Не е! То нестава така. Раждаш дете, и вече си майка. Купуваш си пиано и вече си пианист.
50
0
 
32
 
! Отговори
Св преди 3 години
Няма да гледам клипа, защото имам момиченце на тази възраст и сигурно няма да го издържа. Прочетох по надолу в коментарите по - подробен преразказ на клипа и щях да умра. Съжалявам за детенцето. Има много по - голямо насилие в света над деца, пък и в България, но някакси не е нормално майката да го прави. Много е болно това. Защо е още с памперс това 3 год. дете?
49
0
 
11
 
! Отговори
ТОВА НЕ Е МАЙКА! преди 3 години
ТОВА Е ***!!!
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67А е много нормално понеже си от София да се класифицираш като "нормален", а всичко дтуго що не идва от София като "ненормално". Ами това е някъв синдром....трябва да се диагностицираш...
47
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дрогарьо или дрогарко,ГОВОРИ КАТО ГАДЕВ,РАВЕН,ЗЛОБЕН,ЗАПОВЕДНИЧЕСКИ ГЛАС!!Детенцето се спаси от лудата си майка,хайде дано и ние НОРМАЛНИТЕ се спасим от вашия...Дете имам и да ми е живо и здраво,да са живи и здрави на всички децата и дано твоите на са като тебе.
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И за какво рекламирате тая идьотщина? Да се натрупат сички садисти и педофили да гледат ли?
45
3
 
23
 
! Отговори
От Перник преди 3 години
Тази трябва да яде яко бой редовно . Винкело в главата и това е оправията с подобни ***. И нищо живо никога да отглежда. Дано да има някой който да я ......... *** Никаква жал за такива
44
0
 
24
 
! Отговори
дедовия преди 3 години
Горкото дете.
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дете не трябва да бъде връщане въобще и какво приемно семейство, направо осиновяване. Простотия!
42
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен55Като гадев говори а!!!Майко, майко - същият/а си като това нещо което описваш!!!Дано да нямаш деца!!!