Протестът в Ден 13: Недоволните отново под прозорците на властта

Втори ден акциите са от сутрин до вечер
Обновена: 21 юли 2020 20:23 | 21 юли 2020 19:30, Веселина Йорданова
551

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

13-та вечер на протести в столицата с искания за оставка на правителството и на главния прокурор.

За втори пореден ден протестите са от сутринта.

Още по темата
Днес митингът започна от 9 часа преди гласуването на вота на недоверие към кабинета, който беше неуспешен.

Хората обаче обявиха, че това няма да ги откаже и митингите продължават.

По-рано в района на Президентството се преместиха протестиращите, останали от сутрешната акция пред Народното събрание.

Движението по бул. "Цар Освободител" беше блокирано.

Продължават антиправителствените протести и в други градове на страната - Бургас, Добрич, Ямбол, Русе, Пазарджик.

Вижте протеста в София тази вечер в кадър от фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До WarningИма само един Бог, загубенякоооооо!
352
7
 
3
 
! Отговори
Warning преди 3 години
Последен опит на БОГОВЕТЕ ДА Спасят БЪлгарския народ от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ МНЕкАЩИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРТИИ на власт.Блокирана е РАЖДАЕМОСТА.Мед мафият трови милиони организирано.
351
6
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
чл.8/От Кодекс на служителите в държавната администрация/ : Служителите в държавната администрация /такива са служителите в БНР/ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗРАЗЯВАТ ЛИЧНО МНЕНИЕ, включително чрез информационни и комуникационни технологии, по начин, който може да бъде тълкуван като официална позиция на администрацията, в която работят. Откак са започнали протеститие с/у правителството и г-н Гешев- Силвия Великова, Дияна Янкулова не спират да правят каментари в подкрепа на протестиращите и против управляващи!
350
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле! Като гледам как протеста се топи под лъчите на слънцето, май олющената краставица, пардон "красавица" Мая Манолова ще има да връща едни пари?! За да не и сложат естествен грим някои "батки", когато се прибира вкъщи.
349
4
 
15
 
! Отговори
А преди 3 години
Нали е извънредна епидемиологична обстановка. Някакво правило да се спазва? Значи то всичко е смехория в тази държава
348
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България партиите са създадени като родово-племенни съюзи и както в ранното средновековие единственият начин за тяхното оцеляване е, да грабят от богатството на държавата!
347
8
 
28
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Хайде стига с тези протести ! Ако 2-3000 човека могат да обърнат държавата в цирк или бардак, то по-добре да признаем , че нямаме държава. Полицията защо не задържа протестиращи без маски, струпали се повече от 100 души, крещящи истерично и вдигащи шум , за което се полагат глоби, някакво ***, зовящи за смърт,бесилки,измитане......? Защо никой не иска да въведе ред , за да могат нормалните останали 6 милиона българи да живеят живота си ? Защо,бе ?
346
9
 
23
 
! Отговори
До преди 3 години
Всички протестиращи - Вие сте ФАЛШИВИ герои! Вие не сте гласа на народа, а мразещи хора!
345
3
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Пази, Боже, на прости и нагли комунисти власт да им се прище! Яли сме им попарата на Партията! Още не можем да се оправим след Сполуката и Благоденствието на България под тяхното управление...
344
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 415Системата на даване на подкупи, системата на искане на 50%+ дял от всяка фирма, която изкара над 20 000 лева на месец, системата на кметове и кметици, които разрешават на всякакви да замърсяват природата на България, на раздадените постове ... ама ти ги разбираш. Нека си остане така, нали? Добре ни е! Добре ни е, да ни дават по 6 лева на час след таксите и да ни е кеф, болниците да са мухлясали и да ги затварят, бизнесът да е подчинен на политически интереси ... много добре!
343
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да протестираш за да смениш гербаджии с комунисти? Ами гербаджиите не са ли комунисти? Барабар с баш-тиквата и почти всички от близкото му обкръжение са били членове на БКП! Какво точно защитавате? Кой е казал че искаме БСП на власт? Просто да се махнат доказаните престъпници, а след това ще се търси по-малкото зло. Отворете си очите, всичко е пред вас, но все пак трябва да поискате да го видите!
342
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да има подобрение!Минималните ще бъдат намалени на 410 лева, данъците ще се удвоят, висчки чужди фирми ще бъдат изгонени, границите ще бъдат затворени и ТОЛКОВА!Това заслужават българите!
341
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, действително няма такъв народ! Като има мерки против вируса-защо са? Когато се намалят мерките-защо ги намалят и това било причината за големия брой заразени! Всеки си негодува на масата срещу правителството, всеки си намира нещо за, което да не е доволен! Протест! Викат- долу мафията и Бойко, да сменим системата! С каква система-никой не казва и не знае! Кой ще реализира "новата система"? Сигурно нереализираната през годините "отровна тройка", Мая, Слави, Гнома, ....!! Пази боже!
340
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТъпаниБойко е истина, Бойко е светлина!
339
7
 
20
 
! Отговори
Тъпани преди 3 години
Вместо да са благодарни на Бойко Борисов за неуморните му усилия за България - тия тъпани му искат оставката! Юди, това ли заслужава Нашият Министър Председател!?
338
7
 
14
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ден 100 - полза няма ...Ден 101 - има 1 останал заблуден човек, който все още си мисли, че "надеждата умира последна"...
337
3
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
До бгНай абсурдното е че Ненчев , кйто спести 48 милиона долара на България възлагайки ремонта на МИговете на полска фирма с по-изгодна оферта а е на руснаците беше даден от прокурора на съд за това че е ощетил руснаците.Съдът го оправда но самата случка е позорна ! само руски ченгета в прокуратурата могат да постъпят така.ЛУСТРАЦИЯ!!!
336
5
 
21
 
! Отговори
бг преди 3 години
Да протестираш за да смениш грбаджии с комунисти е ная малко нелепо до глупост.Решението е в закон за лустрацията .Само така ще се оттървем от ченгетата и руските слуги , които дърпат България към дъното и искат излизането ни от ЕС и НАТО.Благодарение на рубладжиите губим десетки милиарди отскъп газ , 4 милиарда от фалита на КТБ предизвикан от Внешторгбанг за да я купи на безценица ,най-малко още 4 милиарда за ненужни иморално остарели ядрени реактори и реанимираното на Белене.
335
3
 
15
 
! Отговори
Вирусоразпространите преди 3 години
Аве,Бабикян,отиващите да разпръскват те поздравяват!На края ще останат бай Йоло и ти!Другите отиваме в Хага,ако ни пуснат!
334
9
 
3
 
! Отговори
всъщност преди 3 години
за тия които охкат и стенат за коронавируса-вас изследвали ли са ви? Мен никой не ме е изследвал и как се установява някаква там бройка заразени всеки ден? Излиза, че ако въобще се правят тестове, то се правят на хора, които постъпват в болница с други заболявания. А вероятността някои от другите заболявания да доведат до летален изход е твърде вероятна