Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София

Исканията им остават непроменени
22 юли 2020 21:41, Нели Христова
191
Протестиращите блокираха 7 кръстовища в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес е 14-ят ден, откакто хиляди българи скандират „Оставка“ под прозорците на властта, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават непроменени: оставка на правителството и на главния прокурор, провеждане на честни избори.  Гражданите блокираха този път 7 централни столични кръстовища – Орлов мост, на паметника Левски, Халите, бул. “Витоша” и “Патриарх Евтимий”, ул. “Раковски” и бул. “Дондуков”, на “Патриарх Евтимий” и “Васил Левски”, площад “Македония”.

Най-голямата атракция днес е легнал полугол върху чаршафи мъж с пистолет до главата и чекмедже пълно с банкноти от по 500 евро. Той заяви, че се е отчел и всичко е честно и проверено от НАП.

Хиляди млади хора са в центъра на София. Митингът срещу властта бе подгрят от патриотични песни от българското Възраждане.

“Протестирам с едни и същи искания вече 14-ти ден. Моето лично недоволство не стихва, а ще се усилва поради небрежността и нехайството на управляващите спрямо общественото мнение, което в момента не е в тяхна полза, – и времето не работи в тяхна полза. Пропуснаха шанса да си отидат с достойнство. Опитват се да ни изморят, което обаче няма да се случи и протестите няма да стихнат“, заяви един от протестиращите.

Стотици рула тоалетна хартия полетяха към сградата на Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
17
 
17
 
! Отговори
Бию Тулупа преди 3 години
Шкафчето е пълно,ама в гардероба има много място.