Протестите в кадър: Ден 14, тоалетна хартия полетя към Министерски съвет

Засега обстановката е спокойна
Обновена: 22 юли 2020 20:17 | 22 юли 2020 20:16, Нели Христова
549

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Демонстранти се събират на 14-ия поред антиправителствен протест в София. Мястото на демонстрацията отново е в карето между сградите на Министерския съвет и Президентството.

Освен за оставката на правителството и на главния прокурор хората на площада, които засега са по-малко от предишни дни, настояват и за въвеждане на машинно гласуване на следващите избори, независимо кога ще са те.

В 19:30 часа протестиращите се преместиха под прозорците на правителството. Полетяха топове тоалетна хартия. Уговорката на организаторите Минеков, Бабикян, Хаджигенов беше да се пазят полицаите и топовете хартия да се хвърля само по сградата.

Малко след 19:30 часа протестиращите започнаха да хвърлят тоалетна хартия към сградата на Министерския съвет.

14-ият ден на протестите засега минава мирно и спокойно

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращи - Божков, Бабикян, Лупи, Манолова, Хр. Иванов, Дончева, Крадците на мадридския измамник. Много стари к...и в нов б.а.р.д.а.к.
311
6
 
12
 
! Отговори
Прес Аташе преди 3 години
Хм... Фигурантът близо 2 дена нищо не е пускал. Дали ще се сдържи, или ще избухне?
310
6
 
14
 
! Отговори
Деса Простакеса преди 3 години
Аман вече! И аз съм човек. Не мога вече да го понасям този проC фатмaк мъжът ми. Махайте го вече, а ази почвам наново!
309
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ги знам дали са 200 или 2000 или 20 000,но са малко ,за да бъдат фактор протестиращите а това ,че може би разнасят смъртоносния вирус оставям на тяхната съвест.Всеки има родители баби дядовци и т.н.
308
6
 
14
 
! Отговори
Хм... преди 3 години
Едно нещо не разбирам. ЗАЩО, по дяволите, Радев все още е на свобода!!?!
307
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на полицаите истински мъже не като повечето пред тях маргинална ***.
306
6
 
8
 
! Отговори
Боце преди 3 години
Няма да се откажа!! Имате късмет, че ви управлявам в такъв тежък момент на глобална криза! Без мен сте за никъде, балъци!
305
4
 
16
 
! Отговори
Научен фактор преди 3 години
Радев е против България и българите. Трябва да бъде обвинен, съден, низвергнат и ОСЪДЕН! Ако не друго, то поне за предателство към Родината. За това се дава най-тежката по закон присъда! Освен това и втора присъда за заразяване с Ковид на хиляди протестерите и техните родители и бабини дядовци! Радев е за затвор!
304
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей много *** се видяха покрай тези протести и то не само на Борисов - Радев, БСП, Божков и т.н. и не на последно място излагацията е за американското посолство което май се покри и не прави повече многозначителни изказвания....
303
8
 
18
 
! Отговори
Българите преди 3 години
Бойко! С теб сме!
302
7
 
16
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Бойко гази с Ленд Крузъра отново:):):)Е затова му гласуваме доверие от 10 години:):):):)
301
4
 
16
 
! Отговори
Честен въпрос преди 3 години
Фигурантът защо още не е арестуван?
300
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този вирус това не е добра идея освен това се видя ,че хората са малко ,за да получат оставката на правителството трябва да са поне стотина хиляди само в София ,за да имат някакъв успех.
299
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
българските комунисти винаги са го докарвали на анархия.да крадем, безчинстваме и да мразим всичко различно от нас.и така България се превръща в едно ромско гето.
298
3
 
18
 
! Отговори
Юрист преди 3 години
Господин Гешев..... България сега Вази гледа! Смело и напред! Арест, прокуратура и доживотна присъда за Фигуранта (поради саботажа на смъртното наказание от ЕС). Недейте да губите време, в Името на Родината! Радев в кауша!
297
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще я спрете тази мантра с демократично избраното правителство? На всички избори организирани по времето на властването на герб има хора мъкнещи чували с бюлетини незнайно от къде, подправяне, допълване и задраскване на протоколи, купен ромски вот, купен корпоративен вот и така нататък. И всичко това се случва в мащаби, многократно надхвърлящи нормалните "грешки" по време на избори. Та за какъв точно демократичен избор говорите? В тоталитаризма такова животно нЕма....
296
5
 
15
 
! Отговори
Кери Голд преди 3 години
Борисов или да пуска националната Жандармерия да попилее платените протести, режисирани от Черепа и ръководени от хасковския селендур с титла президент, или наистина да дава оставка. Време за пytкински истории вече няма. Съд за Радев! Силна, законова държавна ръка!
295
3
 
14
 
! Отговори
Къде е Батко преди 3 години
Абе, къде е Деса?! Оглавила ли е народното недоволство? Или вече се е Осетила, че Гумен ГадеФ е пътник към Централния Софийски и е скочила на някой друг в брачното ложе...
294
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешеф беше много зает до вчера ,днес е отпуска ! ф
293
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато има демократично проведени избори суверена ще си каже думата. Странно е ,че на различни протести излизат хора а на избори имаме винаги традиционно слаба избирателна активност.Ами гласувай бе народе!!!