Захариева увери: Чуваме гласа на избирателите си!

"Отговорното решение е да има редовни избори"
Обновена: 22 юли 2020 09:45 | 22 юли 2020 09:37, Веселина Йорданова
421
Захариева увери: Чуваме гласа на избирателите си!
Снимка: БГНЕС

Коалиционният съвет ще реши ще има ли промени в правителството.

Това каза вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева пред bTV.

Още по темата
Това бяха едни от най-вялите дебати, на които съм присъствала, коментира Захариева вота на недоверие вчера. Според нея очаквано той не мина.

Отговорното решение е да има редовни избори, а не няколко месеца преди това да организираме поредните предсрочни, посочи вицепремиерът.

Според нея премиерът Бойко Борисов се вслушва в това, което искат хората и правителството чува гласа на избирателите си.

Не за първи път ГЕРБ показа, че чува това, което искат хората от нас, подчерта няколко пъти тя.

Вицепремиерът смята, че най-доброто решение за партията е оставка, но това било най-малко отговорното решение.

Захариева каза още, че министрите, на които бяха поискани оставките, са успешни. Тя смята за успех и сумата, договорена по многогодишната финансова рамка.

Следващите месеци обаче са ключови какви проекти ще предложим, предупреди Екатерина Захариева.

Това са поредните интриги, нищо вярно няма в това, така вицепремиерът коментира възможността тя да оглави правителството. Според нея най-малко възможният вариант е Борисов да не е премиер, защото това показва, че носи отговорност.

В някакъв експертен кабинет без ясна политическа отговорност не бих останала, декларира тя.

Вицепремиерът каза, че е очевидно, че има напрежение между институциите и се надява това да не прерасне в институционална криза. Според нея държавният глава Румен Радев е "на ръба" на Конституцията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 268Къде са тия умни и кадърни,че аз където и да отида ,един кадърен не виждам?Отиваш на заведение,обслужват те все едно си им длъжен.Отиваш в банката и там нищо не знаят и само нерви.Отиваш в общината и те въртят цял ден като пумпал между етажите.Та къде са тия кадърните,не разбрах.Да не сте клонирали някое съвършено извънземно същество?Аз съм за това правителство!
254
3
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Чувате, но не изпълнявате воялта на народа !!!
253
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои сте вие,които определяте кой да подава оставка,а?Много насериозно сте се взели като едни истински неудачници.Това правителство има отговорност към хората,които са гласували за него.Да не сте на мегдана на село? Също,как пък решихте,че сте гласа на народа?Е...ати нарцисите!
252
5
 
19
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Г-жо Захариева - ОСТАВКА!
251
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние пък не ви искаме, имат толкова умни и кадърни, които ще ви заместят
250
15
 
6
 
! Отговори
Георгиев преди 3 години
До реалист 161Няма смисъл да обикалям провинцията.Виж навалицата (въпреки пандемията) на границата с Гърция през лятото, както и всички граници и летища по празниците.Това се нарича - повишен стандарт на живот (дори и да не ти се иска да го признаеш).Дали ГЕРБ има някаква "вина" за това - всеки може да си го прецени (а не ти да се правиш на умен в мрежата).Това е истината - всичко друго е плод на болни мераци и фантазии.
249
3
 
7
 
! Отговори
кгс преди 3 години
Що те се махаш тогава от винистерския пост?
248
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Захариева увери: Чуваме гласа на избирателите си!"Преведете ни какво ви казват, тъй като не разбираме ромски.
247
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Според нея премиерът Бойко Борисов се вслушва в това, което искат хората"А кога ще го изпълни? За оставката питам?
246
10
 
6
 
! Отговори
Москвич преди 3 години
Колкото и да тролите - факта си е факт.Искам да гледам и да ме управляват такива лица - приветливи, усмихнати и позитивни.Не искам да гледам (а камо ли да ме управлява) ръбестата физиономия на Мая Манолова изпълнена с омраза и злъч. Не искам да виждам и физиономиите на останалите провалили се политици от близкото и не чак толкова минало, които за да се доберат до властта са склонни да извършат и терористичен акт.Няколко стотин мераклии за власт НЕ са "целия български народ".Разберете го !
245
10
 
9
 
! Отговори
реалист преди 3 години
до 2009г. БСП в комбина с ДПС, показа как не трябва да се управлява-крадяха, поста вяха свои хора навсякъде, корупцията беше пуснала пипала навсякъде, закриляха се престъпници, притискаха се бизнеси, КРАДЯХА се бизнеси.На власт дойдоха ГЕРБ с обещание, че ще прекратят тези своеволия и беззакония.И какво стана, те надминаха И БСП и ДПС взети заедно няколко пъти. Господа, разходете се в провинцията, както обичате да казвате,ако се вгледате, ще онемеете от действията на вашите хора, ФЕОДАЛИ през 21
244
6
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 253Абе петолъчник, доколкото си спомням, по времето на най-справедливия строй работиха и шестте реактора на АЕЦ "Козлодуй" пък имаше режим на тока и я карахме на свещи!Я ми посочи една държава в Европа без АЕЦ, която да държи гражданите си без ток!
243
7
 
3
 
! Отговори
А НЕ преди 3 години
До Значичувате 15-20 % от населението. И то не най-добрата част, по мое лично мнение, без да ангажирам никого. Само внимавайте, такива едни отговорни, да не си направите дупки в гръдния кош, докато се биете в гърдите-------------------------Я по-полека. Аз лично съм от "не най-добрата част". *** какво си въобразихте вие бе алооо. Тази част е в пъти по-разумна от з омбита като вас. Да не се обърне кебапчето, че........... ще ви гази мечката. Прекалявате, но.... кой колкото може....
242
3
 
11
 
! Отговори
интериорен министър преди 3 години
Мантрата "коалиционен съвет" не върши никаква работа.Знаем, че ще се съветвате с тези, които са ваша патерица и е съмнително дали ще влязат в следващ парламент, дори чрез възможно най-абсурдната и безпринципна коалиция. Става въпрос за власт и пари, за които казват, че били по-благи и от Sе Ха. Мислите ли, че тези ни харесват? Хората не искат вече комунистическо управление (ГЕРБ=БСП).Госпожо министър, (добронамерено), когато посрещате официална делегация, не снимайте с телефона си. Смешно е!
241
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКОИ ХОРА БЕ ????? Ти ли си хората. Я беж - Москва, С.Корея - и живей волно. Хахах
240
3
 
21
 
! Отговори
мак преди 3 години
Едва ли не се просълзих. Тази е поредна защитничка на баце, която говори клишета само и само да го защити. Нищо не чувате и не виждате по-далеч от носа си, портфейлите ви и постове. Все едно сте от друга планета.
239
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 250Великата октомврийска революция е висша форма на демокрацията. Там фалшификациите са невъзможни. Там на изборните секции, пардон, на бойните полета винаги побеждава мнозинството.
238
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...В някакъв експертен кабинет без ясна политическа отговорност не бих останала, декларира тя...Не е добре госпожата с прозрачната рокличка на плажна лястовичка на официално посещение в Македония!На какъв език иска да и кажем не ви искаме вече господа, строители на укрепителни съоръжения, банкови чекмеджета, златни кюлчета, имоти в странство, прогонители на 2,5 милиона българи т.н.Протестите продължават - по добре експертно правителство от ГЕРП, БСП или ДПС.
237
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринДа, точно на свещи ще караме, защото няма да можем да си плащаме вносния ток."Какво като го закрият..." Ти строил ли си АЕЦ, да знаеш как се строи? Построил ли си нещо изобщо?
236
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хорака казват "оставка", а тия чуват нещо различно.