Четири години и 8 месеца затвор за мъж, изнасилил непълнолетна

Подсъдимият е насилил момичета в паркирана кола
23 юли 2020 20:45, Ния Христова
23
Четири години и 8 месеца затвор за мъж, изнасилил непълнолетна
Снимка: Pixabay
Четири години и осем месеца "лишаване от свобода" е получил подсъдимият за изнасилване на непълнолетна Венцислав Б., след като Софийският районен съд го призна за виновен, предаде в. Монитор.
 
Посегателството е било извършено на 15.10.2019 г., около 01:30 ч., в гр. София. В лек автомобил, паркиран на черен път Венцислав Б. е изнасилил 17-годишната Е.М. Той е я принудил към това с физическа сила - дърпал я за косата, сложил ръка на устата и за да не вика и я притискал с тялото си. Заплашил я е, че няма да я пусне и няма да има възможност да разкаже на никой какво й се е случило. Деянието подсъдимият е извършил в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година, изпълнението на което не е отложено.
 
На 20.07.2020 г. Софийски районен съд е признал за виновен подсъдимия Венцислав Б., по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвинение. Наложено му е наказание "лишаване от свобода" за срок от четири години и осем месеца, което ще бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим.
 
Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари